פורסם 2005 ביוני 320 שנים אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.phpאפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?
פורסם 2005 ביוני 420 שנים כשיחס FSB/זיכרונות מקבלים את הביצועים הגבוהים ביותר כי CPU לא צריך לחכות לזיכרונות
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אם התשובה בידך, למה אתה שואל? תנסה במחשב שלך, תריץ כמה בנצ'מארקים ותבחר.. בהצלחה
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אני לא רוצה סתם לפתוח דיון אז אני רושם פה האם צריך קירור למעבד אם אני עושה אוברקלוק מ-3200 venice ל-3500??? האם זה יתחמם וישרוף תמחשב ?(אני לא יודע אז לא להתנפל עליי) ועם ווינצ'סטר אותה שאלה.... ואחרי שאני עושה אוברקלוק המחשב מזהה לי את המעבד כ3500 או 3200??? והאם אפשר להחזיר אחורה אוברקלוק?
פורסם 2005 ביוני 420 שנים בשביל 200MHZ אתה לא חייב לקנות קירור חדש, זה שמגיע עם המעבד מספיק בשביל זה..אפשר להחזיר אוברקלוק אחורה... זה בסך הכל הגדרות בביוס (כל עוד לא עושים משהו שיגרום נזק לרכיבים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.