פורסם 2005 ביוני 320 שנים צודק תודה על התיקון..:]ממש מוזר חשבתי שה tr xp90 יהיה עדיף עליו מבחינת ביצועים..
פורסם 2005 ביוני 320 שנים שמע אם אתה משתמש ב Athlon 64 אז ללא אוברקלוק אתה לא תיראה הבדל משמעותי ביניהם (אם יהיה כזה בכלל) אבל באוברקלוק הקירור מים יהיה עדיף.
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אוקיי שיכנעת אותירציתי להביא xp90 עם tt ufo כדי שהמארז שלי יהיה יותר יפה ועם יותר ביצועים אבל אני חושב יותר לכיוון הביג ווטר עכשיו בגלל יופי ביצועים ויותר שקט..מאשר tt ufo
פורסם 2005 ביוני 320 שנים ה-big water יביא ביצועים בidle כמו הקירור אוויר. אבל ה-oc הוא הרבה יותר יציב וחזק. הטמפ' באוברקלוק עם קירור אוויר תהיה יותר גבוהה בכמה וכמה מעלות מאשר עם הקירור של ה-big water. הקירור מים הזה לא רע בכלל... חוץ מזה יהיה לך שקט והוא גם יותר יפה
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר השקט לא ממש מעניין אותי וגם היופי לא כי אין לי חלון ואני יותר מעוניין בביצועיםבכל מקרה אני לא רוצה את הBIGWATER מה שמעניין אותי זה איזה גוף קירור יביא לי ביצועים טובים יותרהXP-120 או הXP-90Cוהאם הXP-120 יכנס לי על הלוח אם בלי לפגוע בשום חלק (הלוח אם נמצא בחתימה)
פורסם 2005 ביוני 320 שנים ה90C יותר טוב מה XP120 שיותר טוב מה 90ההפרש בינהם דיי זניח לא משהו רציניובקשר לתאימות ללוח אם יש לך רשימה מלאה ב thermalright.com
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר הוא מתאים ללוחמצאתי השוואה בין שניהם:http://www.ocia.net/reviews/xp90c/page3.shtmlולפי ההשוואה הזאת במהירות סטוק הם דיי זהים אבל ה90C יותר טוב בOC
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אבל 90C זקוק למאורר טוב ובכלל אורור מארז טוב יחסים לעומת ה90 הרגיל שאינו זקוק לשום אורור מיוחד בשביל לעשות את העבודה מלבד מאורר עליו
פורסם 2005 ביוני 320 שנים לא מהיום שגופים של נחושת צריכים מארזים יותר קרירים בשביל להוציא ביצועים .......
פורסם 2005 ביוני 320 שנים BigWater גרוע בשביל מערכת קירור מיםואני דיי בטוח ש XP-120 עם איזה TT Thunderblade 120MM יקרע לו את הצורה גם באוברקלוקזה שהוא מים לא עושה אותו ישר תותח לעומת קירורי אוויר, ובכל הבנצ'ים שראיתי עד היום הוא היה פחות טוב מהקירורי אוויר הטובים כמו XP-120 XP-90
פורסם 2005 ביוני 320 שנים xp-120 יתן לך שקט גדול יותר ואני חושב שגם ביצועים טובים יותר.בכל מקרה ביצועים למה?לOC?תראה היתרון בקירור מים זה שמים מתחממים יותר לאט מאוויר ומתקררים יותר מהר מהגוף קירור זה בצירוף עם משאבה..., כלומר גם עם מערכת פשוטה כמו ביג ווטר בOC יהיה לך כמה מעלות פחות.תאורתית.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים חשבתי האם אפשר לשפר את הביגוואטר אם יוםיפו לו משאבה חזקה יותר(למשל של אסטק או דנג'רדן)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.