פורסם 2005 ביוני 220 שנים אני רוצה קירור זמני (עד שאני מכין את המיים)פשוט מה שהביאו לי מKSP מרעיש כמו מטורף (ספייר אלומיניום)יש המלצות על משהוא זול וושקט?וגם אני צריך תוכנת ניטור הSPEEDFAN מזייף בטרוף עם הלוח שלי
פורסם 2005 ביוני 220 שנים איזה לוח אם יש לךמה התקציב ומאיזה חנות אתה מעדיף לקנותהמלצה שלי אם זה עניין זמני, תעביר את הספיר ל7V, הטמפרטורות קצת יעלו לא אמור להיות משהו דרסטי, ובקרוב אתה גם ככה מחליף אז חפיף..
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר תקציב כמה שפחות יותר טוב העיקר השקטאני אבנה את המערכת תוך זמן לא מוגדר אז עדיף שקט עכשיויש לי עוד 2 *120 שבאו עם המארז שלי (6A19) שצריך לקצר אותם אם אני זוכר נכון בשביל שירוצו על FULL SPEEDהלוח הוא NEO4 PLATעדיפות לפנדהיש לי חבר שיעבור דרך שם עוד שבוע
פורסם 2005 ביוני 220 שנים תקציב כמה שפחות יותר טוב העיקר השקטאני אבנה את המערכת תוך זמן לא מוגדר אז עדיף שקט עכשיויש לי עוד 2 *120 שבאו עם המארז שלי (6A19) שצריך לקצר אותם אם אני זוכר נכון בשביל שירוצו על FULL SPEEDהלוח הוא NEO4 PLATעדיפות לפנדהיש לי חבר שיעבור דרך שם עוד שבועמה זאת אומרת צריך לקצר אותם ?ואיך אני עושה את זה תודה
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר מה לא מובן בלקצר?יש לך את האופציה של המד טמפ' , אתה מוריד אותו ומקצר בין החוטים שישתגידו , יש לי את הזלמן 92 שבא עם תוספת שאמורה להשתיק אותו , חיבור קטן ונחמד של נגדיש למישהו מושג כמה הוא מורידאולי אני אחבר אותו לספיירועוד משהומה הטמפ' שA64 אמור לעבוד בהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.