פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר אהה תגידו זה בסדר אם אני יעשה אוברקלוק רק כשאני משחק ואז כשאני יצא מהמישחק אני יכבה את זה ?זה לא דופק את הכרטיס?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים יש לי פשוט יש 2 מחשבים בבית אז את החזק מהם הוא בחתימה והשני סתם למישחקים לא ממש כבדים אני הבנתי מזה שיש לך R9800PRO (לקוח מהחתימה).איזה כ. מסך יש לך?אם תבטל את ה- OC כשאתה משחק , אז למה הוא נועד?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר אני הבנתי מזה שיש לך R9800PRO (לקוח מהחתימה).איזה כ. מסך יש לך?אם תבטל את ה- OC כשאתה משחק , אז למה הוא נועד? ההפך ידליק אותו שכאני משחק ויכבה שכאני לא משחק9550 256
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר הורדתי את התוכנות שאמרתם אבל בכל זאת אחרי ריסט זה חוזר לדיפלוט אז יש איזשהיא דרך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך דרך ביוס?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר דרך הביוס... אני לא חושב שאפשר....מוזר שדרך ATI TOOL לא הולך לך...הולך אחי אבל אחרי ריסט זה חוזר לדיפלוט :-\
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר מישהו יכול להסביר לי איך עושים אובק קלוק לכרטיס מסך ואיזה תוכנות אני צריך להישתמש ושאחרי ריסטרט זה לא יחזיר הכל לדיפלוטתודה למי שעוזר!
פורסם 2005 ביוני 220 שנים כשאומרים לצרוב בביוס למה הכוונה?לקחת ביוס של משהו אחר ולהתקין אצלי ואז יהיה לי הגדרות כמו שלו?אבל זה לא טוב כי לכל מחשב יש את ההגדרות שלו לא?גם זה לא יעזור לOC לכרטיס מסך כי בביוס אין אפשריות לOC לכרטיס מסך אז גם אם הוא יצרוב זה לא ישנה לו כלום לא?
פורסם 2005 ביוני 320 שנים לא מדובר בביוס של המחשב אלא בביוס של הכרטיס מסך עצמו..אתה לוקח את אותו הביוס של הכרטיס ומשנה לו את ההגדרות מהירות וצורב אותו.לפעמים אפשר לצרוב גם ביוס של כרטיס יותר מתקדם..
פורסם 2005 ביוני 320 שנים http://www.techpowerup.com/בכל מיקרי על כל שינוי שתעשה תעשה קודם גיבוי לביוס של הכרטיס שלך דרך התוכנה ATITool
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מזה מה ששלחת פה הלינק הזה?איך עושים גיבוי מATITOOL ?משהו מוכן להראות לי איפה נמצא הביוס של הכרטיס מסך שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.