עבור לתוכן

אוברקלוק חביב לנורטווד 1.6

Featured Replies

פורסם

טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM.

ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים.

קיצר, מחשב אחר לגמרי :).

[attachment deleted by admin]

פורסם

פשששש אחלה OC :o

באיזה מתח!?

הזכרונות ממש לא אמורות לתקוע אותך, תעלה את הNB Strap ל533...

פורסם

אוברקלוק לא רע,תנסה עוד קצת.

פורסם
  • מחבר

פשששש אחלה OC  :o

באיזה מתח!?

הזכרונות ממש לא אמורות לתקוע אותך, תעלה את הNB Strap ל533...

כרגע 1.7 אבל לא עשיתי FINE TUNING

מה ז"א NV STRAP?

הזכרונות בהחלט יכולים לתקוע אותי שכן ב 150 הם עובדים בדיוק ב 2X200 (כי כאשר המעבד ב 100 הזכרונות ב 133X2).

פורסם

ואתה לא יכול לשנות את הזכרונות למצב סינכרוני?

פורסם

הזכרונות יכולים !

תעדכן אותנו!

פורסם
  • מחבר

ואתה לא יכול לשנות את הזכרונות למצב סינכרוני?

לצערי לא. אין את האופציה בלוח.

בנוסף, זה לא ממש מחשב לאוברקלוק ולכן לא השקעתי יותר מדי בלוח, זה מחשב לעבודה ועד שאני לא אפטר מהנורטווד 1.6 אני ממש רוצה לשמור עליו. חוץ מזה איפה שלא קראתי המעבד הזה בתנאים נורמליים מגיע לסביבות ה 2.3 עד 2.4 כך שהיות והלוח עושה את זה אין ממש טעם להחליף את הלוח. כרגע ירדתי ל FSB 147 כי אני לא מצליח לייצב אותו 100% על 150 , שמתי זלמן 7700 שישמור עליו, וכרגע כאשר PRIME95 רץ הוא על 35 מעלות. ב 2360 הוא עובד יפה מאוד, עם 1 גיגה זכרון בדואל, וזה הרבה הרבה יותר טוב מאשר כשהיה עם ה 850V וה RDRAM. אותי זה יותר ממספק כרגע:) כשאצליח להיפטר מהנורטווד אשים עליו איזה סלרון D או נורטווד מהיר יותר - זו התכנית עבורו.

פורסם

כל הכבוד :) אובר שבהחלט מפיק שיפור בביצועים :xyxthumbs:

אני לא רואה איזה סיבה יש להחליף את הנורטווד שך בסלרון D או נורטווד מהיר יותר, המעבד צריך לסגור מעל 2400.

כמעט בכל לוח מבוסס 865 צריך להיות הרבה אופציות חילוק (יחסים), איזה לוח יש לך?

גם ה HEC מספיק מעל ומעבר אני לא רואה סיבה להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

בחלק לא קטן של הלוחות אין יותר מדי אופציות למחלקים כאשר המעבד בא עם באס 400.

הלוח שקניתי זה איפוקס REV3 4PDA3I שזה מה שהיה במחיר שרציתי איפה שאני קונה.

סלרון D למשל 2.5 יעלה על הלוח לאיזור 3.5+ ויהיה הרבה יותר חזק מהנורטווד 1.6@2.4. כמובן שאני לא אחליף אותו אלא אם כן תגיע הזדמנות טובה ובדיוק בשביל זה אני רוצה לשמור עליו. לא בא לי כרגע על איזה SUDDEN DEATH :nono:

אני לא אחליף את ה HEC400ART סתם. אבל, בהחלט יכול להיות שבקרוב אוכל להחליף אותו בלי להוסיף כסף לאנרמקס דואל רייל אז למה לא?

פורסם

אל תזרוק אותו, תביא אלי :silly:

פורסם

היי אינטגרל מה שלומך ? ראיתי שאתה כותב בפורום של האוברקלוק, אני התחלתי להתעניין בזה בימים האחרונים וגם

ביצעתי OC בכרטיס מסך שלי. לא יצא לי להתייעץ איתך הרבה זמן, בכל מקרה רציתי להגיד לך שאתה אחלה גבר ושתדע לך שאני לא אשכח לעולם את המדריך שכתבת בפורום לצריבת סרטי DVD במיוחד בשבילי! תודה !!!!

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם

אוף טופיק

אוווו (כמו בסרטים)

ואיזה מדריך? אפשר לינק? אפילו בפרטי  :xyxthumbs:

אה... עוד שאלה, אתה לא יכול להעביר את הזיכרונות מהמחשב שלך למחשב שאתה עושה בו OC רק לבדוק? (אני מעריך שהם מגיעים ל 200 MHZ אז הם לא יגבילו)

פורסם
  • מחבר

בשניהם יש ADATA וכמו שאמרתי היחס היחיד שאפשרי זה 4:3 כלומר כשהFSB ב 150 הזכרונות כבר ב 200.

פורסם

בשניהם יש ADATA וכמו שאמרתי היחס היחיד שאפשרי זה 4:3 כלומר כשהFSB  ב 150 הזכרונות כבר ב 200.

הזיכרונות הרגילים של ADATA יכולים להגיעה ל500

תעלה להם את המתח!!

יש עליהם ביקורת באתר הזה והם הגיעו ל500 MHZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים