פורסם 2005 ביוני 120 שנים טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM. ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים. קיצר, מחשב אחר לגמרי . [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 120 שנים פשששש אחלה OC באיזה מתח!? הזכרונות ממש לא אמורות לתקוע אותך, תעלה את הNB Strap ל533...
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר פשששש אחלה OC באיזה מתח!? הזכרונות ממש לא אמורות לתקוע אותך, תעלה את הNB Strap ל533... כרגע 1.7 אבל לא עשיתי FINE TUNING מה ז"א NV STRAP? הזכרונות בהחלט יכולים לתקוע אותי שכן ב 150 הם עובדים בדיוק ב 2X200 (כי כאשר המעבד ב 100 הזכרונות ב 133X2).
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר ואתה לא יכול לשנות את הזכרונות למצב סינכרוני? לצערי לא. אין את האופציה בלוח. בנוסף, זה לא ממש מחשב לאוברקלוק ולכן לא השקעתי יותר מדי בלוח, זה מחשב לעבודה ועד שאני לא אפטר מהנורטווד 1.6 אני ממש רוצה לשמור עליו. חוץ מזה איפה שלא קראתי המעבד הזה בתנאים נורמליים מגיע לסביבות ה 2.3 עד 2.4 כך שהיות והלוח עושה את זה אין ממש טעם להחליף את הלוח. כרגע ירדתי ל FSB 147 כי אני לא מצליח לייצב אותו 100% על 150 , שמתי זלמן 7700 שישמור עליו, וכרגע כאשר PRIME95 רץ הוא על 35 מעלות. ב 2360 הוא עובד יפה מאוד, עם 1 גיגה זכרון בדואל, וזה הרבה הרבה יותר טוב מאשר כשהיה עם ה 850V וה RDRAM. אותי זה יותר ממספק כרגע כשאצליח להיפטר מהנורטווד אשים עליו איזה סלרון D או נורטווד מהיר יותר - זו התכנית עבורו.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כל הכבוד אובר שבהחלט מפיק שיפור בביצועים אני לא רואה איזה סיבה יש להחליף את הנורטווד שך בסלרון D או נורטווד מהיר יותר, המעבד צריך לסגור מעל 2400. כמעט בכל לוח מבוסס 865 צריך להיות הרבה אופציות חילוק (יחסים), איזה לוח יש לך? גם ה HEC מספיק מעל ומעבר אני לא רואה סיבה להחליף אותו.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר בחלק לא קטן של הלוחות אין יותר מדי אופציות למחלקים כאשר המעבד בא עם באס 400. הלוח שקניתי זה איפוקס REV3 4PDA3I שזה מה שהיה במחיר שרציתי איפה שאני קונה. סלרון D למשל 2.5 יעלה על הלוח לאיזור 3.5+ ויהיה הרבה יותר חזק מהנורטווד 1.6@2.4. כמובן שאני לא אחליף אותו אלא אם כן תגיע הזדמנות טובה ובדיוק בשביל זה אני רוצה לשמור עליו. לא בא לי כרגע על איזה SUDDEN DEATH אני לא אחליף את ה HEC400ART סתם. אבל, בהחלט יכול להיות שבקרוב אוכל להחליף אותו בלי להוסיף כסף לאנרמקס דואל רייל אז למה לא?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים היי אינטגרל מה שלומך ? ראיתי שאתה כותב בפורום של האוברקלוק, אני התחלתי להתעניין בזה בימים האחרונים וגםביצעתי OC בכרטיס מסך שלי. לא יצא לי להתייעץ איתך הרבה זמן, בכל מקרה רציתי להגיד לך שאתה אחלה גבר ושתדע לך שאני לא אשכח לעולם את המדריך שכתבת בפורום לצריבת סרטי DVD במיוחד בשבילי! תודה !!!!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אוף טופיק אוווו (כמו בסרטים) ואיזה מדריך? אפשר לינק? אפילו בפרטי אה... עוד שאלה, אתה לא יכול להעביר את הזיכרונות מהמחשב שלך למחשב שאתה עושה בו OC רק לבדוק? (אני מעריך שהם מגיעים ל 200 MHZ אז הם לא יגבילו)
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר בשניהם יש ADATA וכמו שאמרתי היחס היחיד שאפשרי זה 4:3 כלומר כשהFSB ב 150 הזכרונות כבר ב 200.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים בשניהם יש ADATA וכמו שאמרתי היחס היחיד שאפשרי זה 4:3 כלומר כשהFSB ב 150 הזכרונות כבר ב 200.הזיכרונות הרגילים של ADATA יכולים להגיעה ל500תעלה להם את המתח!!יש עליהם ביקורת באתר הזה והם הגיעו ל500 MHZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.