פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים הוא לא עד כדי כך גדול... פשוט צריך להיזהר בתזוזות.. הוא שוקל כומ רוב הזלמנים... פשוט הוא יתר גבוהה ובגלל זה הופך תזוזות קטנות מאוד אפילו לעלות משמעות וסיכון.... אבל לא עד כדי כך.. למי שיש את הכסף-שיקנה ויתן ביקורת נחמדה
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים העניין כולו מתיחה!שואלים אותי איך אתה יודע?אני יגיד לכם: מתי לאחרונה ראיתם מרלברו לייט שהקופסאה בצבע תורכיז???כמובן שכל העניין מתיחה זה למעה ה 9500 כלצידו מונח קופסאת סיגריות מיניאטורית
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים העניין כולו מתיחה!שואלים אותי איך אתה יודע?אני יגיד לכם: מתי לאחרונה ראיתם מרלברו לייט שהקופסאה בצבע תורכיז???כמובן שכל העניין מתיחה זה למעה ה 9500 כלצידו מונח קופסאת סיגריות מיניאטוריתיש מלבורו לייט ירוק- בטעם מנטה.והעניין הובהר כבר ממזמן, מדובר בגימיק.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אני כמעט יכול להישבע שפעם אחרונה שקניתי את זה זה היה ירוק ולא טורכיז ובנוסף אחרי 5 סיגריות זה כבר ניהיה מגעיל כל הקטע של המנטה ... קשה לי להאמין שיש אנשים שמעשנים את החרא הזה ב 2006
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים קשה לי להאמין שיש אנשים שמעשנים ב2006 עריכה: היי!? מתי עברנו ל2006 למה אף אחד לא מודיע לי טוב אם לא שמתי לב בהתחלה אז הגיע הזמן לישון לילה טוב לכולם
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים על איזה חוק כבר עברתי וכן הוא ענק והוטורקיז בטען מנטה ותאמין לי שיש אנשים שמעשנים את זה חחח אחותי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.