פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר תודה, דא"ג:ניסית 510 לא הצליח אבל עם VMODזה יגיע אפילו ל520 כי הלבה צריכה קצת מתח נוסף !!בקיצור חייה
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר לא היתי במפגש .אבל עשיתי חיפוש ברשת על כל סוגי הVMODS ולא מצאתי משהו לכרטיס שלימישהו יכול לעזור לי!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר לא מצאתי !אני עכשיו מחפש VMODSל9600NP של GB אולי יהיה משהו כי כעקרון זה אותו PCBאני לא בבי"ס כבר 4 ימים בגלל מחלה אבל שיט עשו לי היום טונה של בדיקות דם !
פורסם 2005 ביוני 120 שנים לא מצאתי ! אני עכשיו מחפש VMODSל9600NP של GB אולי יהיה משהו כי כעקרון זה אותו PCB אני לא בבי"ס כבר 4 ימים בגלל מחלה אבל שיט עשו לי היום טונה של בדיקות דם ! התכוונתי מהי התוצאה שקיבלת עם הכרטיס? והחלמה מהירה
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אני שמח לדעת שעשו לך בדיקות דם.אני לא ממש בטוח ששווה לעשות לכרטיס שלך ומוד.רק שתדע גם אני היום בבית.ואם תשאל למה אתה תיפול מהכיסא.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר זה נהיה OFF TOPIC אבל בכמה מילים ?למה לא באת היום ?ילשאלה יש לי תוצאה מעפאנה בגלל המעבד : 1587 ב 3D05
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מעפן????????ממש לאאני מריץ 3DMark05 ובסוף זה לא מראה לי את התוצאה זה נתקע איפשהו ואז זה עוצר את הבדיקהואני לא רואה את הבדיקהדרך אגב בבדיקות של 3DMark05 יש גרפיקה יותר יפה מדום 3!
פורסם 2005 ביוני 220 שנים תגיד באיזה תוכנה הישתמשת ? איך ולמה :s05:וכשאתה עושה ריסט האם זה חוזר לדיפלודס??
פורסם 2005 ביוני 220 שנים תגיד באיזה תוכנה הישתמשת ? איך ולמה :s05:וכשאתה עושה ריסט האם זה חוזר לדיפלודס??מה ניסגר ?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר excuse me for my absence and now :i used ati tray tools and as noted before i did not flash any kind of bios stok cooler and fan-card underneathwhen i reboot the GPU resets to the bios defults as far as i didnt flash any.BTW this was an unexplainable OC .month ago i tryed the type of OC and did not sucsessand now after flashing original bios from Gb f20 the oc was possible i dont excectly know why.Though this is only a taemporary state of the incoming oc i am planing to volt mod the card to get higher gpu setting but with your help i will be able to find vmod guides or at least the PCB translation הגעתי ל 1500 בקירור סטוק בלי שום דבר נוסף בלי בעיה.. after all you use 9600XT so wat are you expecting but with my calculations the mark would be higher even on 2.4 P4does anyone can donate his hight qualiti agp based computer please ill come to you just for an huor but of course only in you permisionand excuse me for the english i have an annoying bug in windows(f***ing windows!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.