פורסם 2005 במאי 3120 שנים התזמונים חשובים מאוד במיוחד בOC כבד לזברונות צריך להפיק את הMAX FSB ביחד עם התזמונים הכי הדוקים שאפשר
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אם יש לך מערכת מבוססת אינטל....אז התיזמונים לא כל כך משפיעים...ואם יש לך AMD אז התיזמונים דיי משפיעים....אתה יכול להגיע לביצועים מעולים גם עם BH-5...אבל אתה צריך לתת לו הרבה מתח..!!..TCCD וTCCC הם לא צריכים מתח מיוחד בשביל ביצועים מעולים..!..כמה אתה רוצה להשקיע בזיכרונות??..וכמה (512 או 1GB דואל או לא סינגל)???
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מזה ניו אייג? לא ממש הבנתי אותך...טוב בכל מקרה אם אתה מחפש זיכרונות מעולים (לא בשביל OC ) גם זולים מאוד יש בKSP A-DATA שתי סטיקים של 512 400DDR ב480 שקל !
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר ניואייג=אתר מחשביםואני מחפ]ש לאוברקלוק ואני לא טמבל אני מכיר את A-DATA
פורסם 2005 ביוני 220 שנים ניואייג=אתר מחשביםואני מחפ]ש לאוברקלוק ואני לא טמבל אני מכיר את A-DATAאחי אתה אומר פה A-DATA לא טובים או שיש לך הרבה מידע על זכרונות? (וA-DATA כולם מכירים)
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אינ פשוט אומר שלשים זכרונות כאלה במערכת שלי זה טמטום משוועהמפרט שלך הולך להיות לOC רמיני?אם כן... אני ממליץ על OCZ מצויינים לOC...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.