פורסם 2005 במאי 3020 שנים שלום!חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו?תודה.
פורסם 2005 במאי 3020 שנים אפשרי..אתה צריך לפתוח צינורות.ואחרכך אתה משיג מאוור טוב ואם יהיה לך מזל אתה משיג תוצאות דומות לשל 6600
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אתה יכול לקשר אותי למדריך על זה או משהו?כן זה אכן אפשרישבוע שעבר קניתי 6200 והיצלחתי ליפתוח אותו בקלותאתה מתקין ריווה טונר מדריך אני ינסה להבא עוד רגעהינה תהנה זה ממש פשוטhttp://vr-zone.com/?i=1907&s=4
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר תודה רבה. כמובן שחיפשתי בגוגל, אחרת לא הייתי שואל כאן. בכל אופן, תודה רבה על המדריך, אני אבדוק אותו. אגב, מה זה NV1?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר לי? לי אין עוד את הכרטיס, אבל יכול להיות שאני אקנה אותו עכשיו. כמה שאלות לי1) זה חייב להיות של inno3d?2) האם אחרי שאני פותח את ה4 צינורות אני צריך לדאוג לקירור נוסף? האם אני צריך לעשות את זה אחרי הטוויק בחשמל?3) מה זה TC? ומה זה עושה?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים 1.לא מחייב2. צריך לדאוג לקירור...כי הקירור המקורי שיש לכרטיס ממש לא מספיק...3. TC זה טכנולוגיה של nVidia...זה אומר שהרטיס לוקח זיכרון (RAM) מהמחשב ומשתמש בו לכרטיס מסך...זה כמו כרטיס מסך מובנה...זה לא כמו..כי לכרטיסים כאלה...יש זיכרון משהלם 16-64 מגה...
פורסם 2005 במאי 3120 שנים 1. לא. 2. לא - ומאוד טיפש ומטעה מי שאמר פה את זה שצריך קירור נוסף , כי לא צריך. 3 .TC זה turbocache - זה רק לכרטיסי המסך של ה pci-express - אלו כרטיסים מוחלשים שבדרך כלל באים אם 64ביט ומעטה . הכרטיס שאתה צריך שיהיה לו 128ביט . ו לא צריך לעשות שום OC בכדי לפוך 6200 ל 6600 רק לפתוח את הצינורות כי מהירויות השעות של 2 הכרטיסים בדיוק אותו הדבר , זאת אומרת שכאשר אתה פותח את הכרטיס יש לך 6600 רגיל לכל דבר.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר 2. צריך לדאוג לקירור...כי הקירור המקורי שיש לכרטיס ממש לא מספיק...ואיך אני דואג לקירור? פשוט לוקח מאוורר מחבר למולקס ושם מתחית לכרטיס מסך? או שזה מצריך משהו יותר מסובך? אם אני לא מקרר, יש מצב שהכרטיס מסך ידפק?3. TC זה טכנולוגיה של nVidia...זה אומר שהרטיס לוקח זיכרון (RAM) מהמחשב ומשתמש בו לכרטיס מסך...זה כמו כרטיס מסך מובנה...זה לא כמו..כי לכרטיסים כאלה...יש זיכרון משהלם 16-64 מגה...אם כך אני מבין שזה פחות מומלץ נכון?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים דייי לדפוק לבן אדם את השכל ולשגע אותו!!!תקשיב לא צריך קירור נוסף!!!!לא צריך שום קירור הקירור הרגיל של הכרטיס יספיק !ובקשר ל TC כן זה הרבה פחות מומלץ - אלו כרטיסים הרבה יותר חלשים.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים צדיק אחד בסדום!בשביל לפתוח צינורות ל-א-! צריך שום קירור נוסף. כאמור לאחר פתיחת צינורות יש לך 6600 לכל דבר, כרטיס העולה 250 שקל יותר.בנוסף אפשר לעשות OC לליבה שהיא בעצם בדאון קלוק, הליבה פועלת ב500MHZ ב6600GT כך שאפשר לעשות OC די מכובד, עם קירור חדש בכלל אפשר להגיע רחוק ועם VMOD אפשר להגיע לביצועים מדהימים לכרטיס שעולה 650 שקל.מומלץ יותר שתקנה את הכרטיס של לידטק שהוא בעל זכרונות הינקס 3.6MS שיתנו לך OC וביצועים גדולים יותר, הכרטיס נמכר בפנדס.כמו באינוווזן גם ללידטק יש חיבור מולקס במקרה ותרצה לעשות VMOD.6200 RULZ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.