עבור לתוכן

כמה שאלות.. אשמח אם תוכלו לעזור...

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC.

יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה:

1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה.

אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם.

בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של זלמן, TT או אסוס או קירור שיעבוד יותר טוב מהבסיסי של ינטל? כי הבנתי שבניגוד לAMD ינטל יש להם מאוררים יותר חזקים וקשה לקנות משהו שיותר טב מהמקורי (בגלל המעבדים המעפנים).

שאלה שנייה, נניח אני יתחיל OC רציני עם קירור רציני, בביוס אין אפשרות לעלות יותר מ30% ואם אני ירצה יותר? אי אפשר? ראיתי שאנשים הגיעו הרבה יותר רחוק (אולי עם לוח אחר??לי יש ASUS P4P800SE ) איך מעלים יותר?

2. חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש מבוסס AMD אטלון 64 עם ליבת VENICE בגירסת בוקס, עכשיו חשוב מאוד שהמחשב לא יעשה רעש בכלל בכלל,

האם הקירור בוקס של ויניס מספיק טוב? (בלי OC רק שקט...) איזה קירור יותר זול מהזלמנים של ה200+ או מהאסוס שגם הוא 200+ שיעשה שקטט...

תודה רבה מראש, נמרוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים