עבור לתוכן

ממה כל ההתלהבות מהOC הזה??

Featured Replies

פורסם

משהו מוזר, הוא הוריד את ה hz אבל העלה את הבאס... בדרך כלל הם הולכים ביחד אלה אם כן הוא שינה את המכפלה או משהו.

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר, הוא הוריד את ה hz אבל העלה את הבאס... בדרך כלל הם הולכים ביחד אלה אם כן הוא שינה את המכפלה או משהו.

ומה יצא לו חוץ מהורדת המגהרץ הכללי של המעבד? והורדת הביצועים?

פורסם

זאת טעות הקלדה, זה אמור להיות 3400 לא 2400 (תכפילו את הבאס שהוא הגיע אליו, ב14).

פורסם

חשבתי שכל OC ב Database עובר דרך מודר, נראה שאם אני ארשום 200000Ghz גם יקבלו את זה.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אני אשים את הפלומינו שלי על :smile1:3000 !!!שיא עולם שלא נשבר!!!! :lol: :lol: :lol:

זה גם בלתי אפשרי כי לאינטל אין מכפלה פתוחה .

פורסם

אויש איזה ילדים קטנים, בני הוא בנאדם, וכידוע, בני אדם טועים. אני בטוח שברגע שהוא יראה את ההודעה הזאת הוא יתקן. או לפחות יבהיר פה את הדברים

פורסם

זה עובר סינון של SubX, יכול להיות שהוא פשוט לא שם לב, טעות של ספרה אחת בודדת.. אתם יכולים להודיע לו בפרטי שישנה את זה.

בכל מקרה לשלוח תוצאות שגויות ל OCDB אתם לא יכולים ;)

פורסם

טעויות זה אנושי.

ואולי פותח הת'רד יבין שיש פה ממה להתלהב(אני לא מנסה לפגוע או משהוא).

פורסם
  • מחבר

כן אחי הבנתי שזה אחלה OC הוא דפק !

פורסם

22 אחוז...כבר ראיתי טוב יותר.

פורסם

שימו לב שאני כן תיקנתי את המהירות של המעבד מ2400MHZ ל3400MHZ וההוכחה לכך היא שהמערכת חישבה שיפור של 22% .

יש בעיות חישוביות עם מערכת הOCDB כלומר אם אני משנה ערכים הוא לפעמים ישאיר את הערך הקודם או שבמצב שני שאני עורך הוא מחשב את האחוזים לפי הערך הקודם.

שימו לב מי לקח שיפור של 227% למהירות הבאס למרות שהשיפור הוא באמת לא כזה , אפילו לא חצי מזה.

אז הסינון באמת עובר דרכי בקפידה , אך המערכת לא עומדת בזה.

כמו כן יש את הבעייה של העלמת התמונות אם הפרטים הראשיים בפרוייקט הOCDB נערכים.

נקווה שיסודר בקרוב ;)

פורסם

פעם הבאה לשים את ההודעות האלו ברישמת תיקונים באתר... וחוץ מזה מה רע ב de-oc :smile1:.

אני עשיתי oc של 180mhz ושמו את זה במדור, im rulz!

פורסם

טוב מי כבר עושה אובר קלוק למעבד כמו שלך?

פורסם

EXTEREME GUYS LIKE ME AND RAVID

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים