פורסם 2005 במאי 3020 שנים שלום , ברשותי שניי סלוטים של זכרונות של חברת GEIL http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35על המפרט שלהם רשום כפי שאתם יכולים לראות את התיזמונים הבאים : 2.5-3-3-6בעיקרון הבעיה שלי היא שכשאני מגדיר בביוס את התיזמונים שלהם אני מקבל חוסר יציבות במחשב וכשאני אומר חוסר יציבות אני מתכוון למהירות תגובה לא אחיד ואיטי + חלונות עולים לאט ולפעמים וינדוס לא עולה (וגם הודעות שגיאה מסויימת בעת הטעינה).בביוס כרגע הם מוגדרים על "AUTO" וב-EVERSET רשום שהם על 2.5-4-4-8 (חשוב להזכיר שאני ב-T2)זה בהחלט הניסיון האחרון שלי לשאוב ממכם עזרה בנוגע לתיזמונים שכן דיברתי על זה המון את הלוח שלי אפשר לראות במפרט ואני מאמין שעם רצון טוב אני יצליח לתזמן אותם כמו שצריך ואף לשים אותם על T1כל עזרה ורעיון יתקבלו בברכה ....
פורסם 2005 במאי 3020 שנים תנסה לתת להם את מקסימום המתח שהלוח מסוגל לתת ולשים אותם על 2-2-2-5 1Tעריכה - ושכחתי, סלוטים 1+2 או 3+4 בלבד
פורסם 2005 במאי 3020 שנים קודם כל תזמוני הסטוק : BY SPDממליץ לשים את הזכרונות על T1 ועם מאמץ קטן אולי תצליח להגיע ל2-2-2-5-T1שתף אותנו בתוצאות
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר שיניתי את האופציה בביוס שנקראת :AGGRESIVE TIMING ל- ENABLEDועכשיו הזכרונות עובדים ממש מצויין על הגדרות היצרן 2.5-3-3-7 ו-T1 במתח של 2.65Vמה אתם אומרים ,לשנות משהו . ???אגב כן ברור הם על סלוטים אחד ושתיים למרות שעד שבוע שעבר הם היו על שלוש וארבע ומישהו כאן אמר לי שיותר עדיף אחד ושתיים .(לא מבין את הקשר אבל עובד)
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר עוד משהו ששחכתי לשאול : טבעי שעכשיו לוקח יותר זמן למערכת ההפעלה לעלות ?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר מה קרה לך אין סיכוי שירדו לי הביצועים חוצמזה הורדת תיזמונים משפרת את הביצועים לפי מה שהבנתי ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.