עבור לתוכן

טמפ' וזלמן חדש CNPS7000A-CU

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , קניתי לפני שבוע וחצי את הלזמן הנ"ל ZalmanTech® CNPS7000A-cu במחיר של 190 שקל !!!

אז הטמפ' של המחשב לפני כן עם ה- STOCK נעו בסביבות ה- ..מעבד 27 +\- ( ביום קריר ) 30 + ( יום חמים ) והלוח אותו גם קצת יותר ! ( לגבי עומס הטמפ' עולות ומגיעות ל- מעבד 36 ולוח 34 ) זה גם כן מעצבן אותי  :pissed:  בסטוק לא היה ככה !

עכשיו אחרי שקניתי את המאורר הכנסתי אותו למארז בהתחלה קצת חששתי שאם הוא לא ישב טוב יאבד טמפ' ז"א יתחממות ..נסיתי כמה דרכים ( לא פרקתי את הלוח - למי יש עצבים לכל הבלאגן הזה ) אז הושבתי אותו שם הברגתי וזהו ...( כמבון אחרי מריחת המשחה שבאה עם הזלמן עצמו ) ..

והטמפ' נשארו אותו דבר לא ישתנה כלום זה די מכעיס אותי למה הוצאתי סכום כסף וכלום לא קרה ...המארז שלי גם כן די מאוורר 2 מאוררים של 80 מ"מ מתחת לספק אחד מוציא השני מכניס ( אני יכול לשחק איתם ששניהם יוציאו - אין בעיות ) ואחד שדוחף אוויר 120 מ"מ ממוקם מעל הארדיסק , ועוד אחד שתקוע לפני הארדיסק שהוא בכלל לא עובד עושה רעשים ... בדלת המארז יש לי גם מקום למאורר עם צינור הולכה ישירות למעבד , את הדבר הורדתי משום שרציתי שהזלמן יקרר כמו שהוא אמור לקרר ...בכל זאת שום דבר לא עזר ...

האם יש מישו יכול לייעץ לי קצת מה לעשות בקשר לזה או ל-שיטת איוורור נוספת של המאז זה מה שנראה לי פה שאולי המארז לא מספיק מאוורר ..את הפרטים יש לכם למטה של המחשב שלי , רק דבר אחד אחרון שהמעבד הוא לא על OC והוא 2000 מגהרץ ולא כמו שרשום כי קצת נסחפתי !

הנה למשל עכשיו סתכלו כאן כמה מעלות ( מנוחה ) הסטוק כבר היה יותר קר במצב כזה http://img90.echo.cx/my.php?image=wet3w4t1cd.jpg

טוב תודה רבה רבה לעוזרים , יום טוב !  :xyxthumbs:

פורסם

קירור אוויר לא יכול לרדת מהטפ' של החדר. 27 מעלות זה ממש טוב, אני בכלל לא מבין למה החלפת קירור ומה אתה רוצה ממנו, הוא עושה אחלה עבודה.

בקיצור, כל עוד לא תפתח מזגן או משהו שיצליח להוריד את הטמפ' של החדר אתה לא תראה שיפור

פורסם

קירור אוויר לא יכול לרדת מהטפ' של החדר. 27 מעלות זה ממש טוב, אני בכלל לא מבין למה החלפת קירור ומה אתה רוצה ממנו, הוא עושה אחלה עבודה.

בקיצור, כל עוד לא תפתח מזגן או משהו שיצליח להוריד את הטמפ' של החדר אתה לא תראה שיפור

נכון מאוד!

30 מעלות ביום חמים (שיום חמים זה טמפרטורה סביבתית של 27-30 מעלות)זה מכובד ביותר טמפרטורת דלתא של עד 3 מעלות!!

המינימום של קירור אוויר זה טמפרטורת החדר (פיזיקלית אי אפשר לקרר לפחות מטמפ' החדר בקירור אויר, ולא משנה כנה תתאמץ וכמה תשלם על הקירור שלך), ככה שהקירור הקודם שלך (וגם הנוכחי) עושה עבודה טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

;D

טוב נו אם אתם אומרים כי תכלס החדר קצת חם והבית טרומי... :s07: אז פאקקט ...מזגן הלוואי עלי ...

רציתי לראות דעות לגבי הקירור של המחשב שלי אז תודה רבה !

פורסם

עוד למעבד כמו שלך זה ממש טוב הטמפ' הזאת

פורסם

שמע אחי יש לי קירור כמו שלך זלמן 7000A CU קניתי מ-PCCOOL והוא בכלל לא מוריד את הטמפרטורה אני לא יודע למה כולם מיעצים עליו :hi:

פורסם

נכון מאד אלי צודק

לי יש 7000B CU וגם שום מעלות לא ירדו.... המעלות נשארו כמו שהסטוק היה מקרר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים