פורסם 2005 ביוני 120 שנים סלוטייפ לא מוליך חשמל, וגם האצבעות לא מוליכות חשמל בצורה שיעשה קצר.בכל מקרה, תחזיק בג'וק עצמו, הגו'ק מכוסה בחומר שלא מוליך חשמל.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר שלב2- -=הושלם=-הצ'יפ של החבר מבצא עכשיו בעדכון איטי לגרסא נכונה והכל עובד כשורה.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר בסוף עדכון הMAIN-BLOCK ב100% הוא פולט שגיאה: "verify error(\n) please reboot bios"אם זה לא עובד אני אנסה את העדכון דרך קובץ הBAT בזמן שאני בOS.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר טוב בעיה חדשה !אני מפעיל את המחשב אחרי שבדקנו שהביוס עובד והוא נותן לי את השגיאה הבאה""CMOS cheksun error - defult loaded "ניסיתי להוציא את הבטריה וניסיתי לחבר מקלדת אחרת ......מה אני עושה ????
פורסם 2005 ביוני 120 שנים ההודעה הזו אומרת סה"כ שערכי הביוס נמחק שהוא חוזר לערכי ברירת המחדל.תכנס לביוס (בד"כ DEL במסך הפוסט) ואח"כ תעשה "SAVE AND EXIT" או כל דבר אחר שהוא רושם לך שם בכדי לשמור את הערכים ולצאת מהביוס.ה"בעיה" אמורה להעלם.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אתה יודע איך נכנסים לביוס?זה בד"כ רשום במסך הפוסט, משהו כמו "PRESS XXXX TO ENTER BIOS SETUP", שה-XXXX מוחלף במה שאתה צריך ללחוץ.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים המקלדת עובדת?האורות ב-NUM LOCK וכו' עובדים כשאתה לוחץ על הכפתור המתאים?זה מקלדת USB או PS2?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר המקלדת עובדת?האורות ב-NUM LOCK וכו' עובדים כשאתה לוחץ על הכפתור המתאים?זה מקלדת USB או PS2?PS2 והאורות לא דולקים ......יש רעיונות?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אתה בטוח שחיברת את המקלדת לכניסת PS2 של המקלדת ולא של העכבר?אמרת שניסית להחליף מקלדת, נכון?יש לך אולי מקלדת USB שמה במקרה שאפשר לחבר אותה לנסיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.