פורסם 2005 במאי 2720 שנים אני מתעניין על הלוח ואני קראתי ברשתשיש בעיה לעבור איתו את 220 FSB .האם למישהו יש את הבעיה או למישהו יש את הלוח והצליח לעשות לו OC
פורסם 2005 במאי 2720 שנים סליחה שאני מתפרץ אבל ראיתי שאפשרי לעשות שם 2 מודים, האם בכל nf4 זה אפשרי? והאם זה מוד עיפרון? (למתוח קו) תודה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אתה צריך לחבר את הנקודות שם, לדעתי אפשר לעשות את זה גם עם עיפרוןלדעתי זה אמור לעבוד עם כל לוח nforce 4
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר לא התכוונתי למוד ללוחאלא ל OC רגיל ללוחלמישהו יש את הלוח והוא יכול להפריח את השמועה שאי אפשר לעבור את 220 FSB
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אין קשר בין המודים שהוא עשה ובין אוברקלוקינגהוא הגיע עם הלוח ל-300Mhzמעבר לזה, ה-PCB של הלוח דומה מאוד ל-PCB של גרסת ה-Plat, אין סיבה שיהיו הבדלים משמעותיים ביניהם פרט לפיצ'רים
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר אני אנסח אותי שובאני יודע שאפשר לעשות OC מטורף עם הלוחאבל קראתי ברשת שעם מעבדי וינצ'סטר וווניס יש בעיה ואי אפשר לעשות OC איתה מעל 220 FSB דרך הביוס אלא ניתן לעבור את זה רק דרך ה WIN
פורסם 2005 במאי 2820 שנים נכתב בהמשך שזה כרטיס אבחון (Diagnostic Card)מקישורים שונים הבנתי שזה כרטיס שמחברים אותו ללוח וב POST הוא מגלה אם הבעיה היא לוח, מעבד, זיכרון או כרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.