עבור לתוכן

שאלה על המעבד שלי ואוברקלוק . (P.4 Northwood)

Featured Replies

פורסם

היי

שלום

אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד:

-האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ?

-מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה?

-האם אני אצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ?

-האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ?

אשמח לקבל תשובות,

תודה רבה.

:)

פורסם

היי

שלום

אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד:

-האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ? ---- כן !

-מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה? -- אפשרי

-האם אני יצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ? -- זה כבר תלוי בטמפ'

-האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ? ---- אי אפשר לדעת

אשמח לקבל תשובות,

תודה רבה.

:)

כמובן שלכל מעבד יש מזל משלו, ו OC תלוי גם בלוח/זכרונות שיש לך.

פורסם
  • מחבר

זיכרונות, יש לי זיכרונות מאוד פשוטים של MICRON , PC 2700 :bash:

הטכנאי שלי דפק אותי כאן, אז שלא הבנתי כלום הוא דחף לי PC 2700 במקום מה שהיה רשום 333MHz ... :pissed:

עכשיו הוא כבר פשט רגל ואין עם מי לדבר, מעניין למה פשט רגל ... :silly:

לוח אם של INTEL SILVER REEF ...

פורסם

אממממ 333MHz * 8 = 2664 ~ 2700

מה שאומר שהוא נתן לך זכרונות כמו שהזמנת

פורסם

זיכרונות, יש לי זיכרונות מאוד פשוטים של MICRON , PC 2700 :bash:

הטכנאי שלי דפק אותי כאן, אז שלא הבנתי כלום הוא דחף לי PC 2700 במקום מה שהיה רשום 333MHz ... :pissed:

עכשיו הוא כבר פשט רגל ואין עם מי לדבר, מעניין למה פשט רגל ... :silly:

לוח אם של INTEL SILVER REEF ...

אני מציע לך לשכוח מאוברקלוק עם הלוח שלך.........לוח של אינטל נעול לאוברקלוק.....

פורסם
  • מחבר

אממממ 333MHz * 8 = 2664 ~ 2700

מה שאומר שהוא נתן לך זכרונות כמו שהזמנת

סלח לי על הבורות, אבל לא הבנתי מה רשמת.

חוץ מזה, זה לא הזיכרונות שהזמנתי, אני בדקתי ב-EVEREST, הזכרונות הם 133MHz PC2700 ...

העניין הוא שבהתחלה קניתי מחשב עם 256 זכרון פנימי עם 333MHz וזה מה שקיבלתי, אח"כ אחרי שנה בערך אחרי שהוא התקין לי את הווינדוס הוא הציע לי לשדרג את המחשב ואני נענתי בחיוב, הוא ידע איך לשכנע אותי ...  :silly: וכניראה שהוא הוציא את הזכרונות הקודמים והכניס לי שתיים של PC 2700 ...

מה אני יעשה, עד לפני שלושה חודשים לא ידעתי מה זה מעבד אפילו, איך שהגעתי לכאן התחלתי להבין פה ושם.  :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך לשכוח מאוברקלוק עם הלוח שלך.........לוח של אינטל נעול לאוברקלוק.....

אתה בטוח? אין אפשרות לפתוח את הנעילה ? :s07:

פורסם

PC2700 זיכרון במהירות 333MHZ

כך שהוא לא עבד עליך, בכלל אין זיכרון DDR במהירות 133MHZ זה רק ה SDRAM.

אתה בטוח? אין אפשרות לפתוח את הנעילה ?

לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא הסקתי סתם מסקנות, אני בדקתי ב-EVEREST, הנה :

ddr3sv.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים