פורסם 2005 במאי 2720 שנים לא יודע מה לעשות מפחיד אותי לשחזר ביוסאיך אני יודע אם הגיבוי ביוס ש ה magich flash עשה טוב ושאני לא בעצם מתקין ביוס דפוק ובוום הלך הלוח ?פשוט תוריד את הגרסה הקודמת מ-Epox...
פורסם 2005 במאי 2720 שנים ל-1T/2T יש השפעה לא קטנה על הביצועים, בכל מקרה עדיף לשים 1T, גם באוברקלוק - עדיף תדר יותר נמוך על 1T מאשר תדר יותר גבוה עם 2T אתה צודק, אבל המצב יכול להיות גם שונה: ניקח לדוגמא לוח מבוסס nForce2 שנבדק עד מהירות באס 250MHZ שמשולבים לו זכרונות שיכולים 220Mhz ב1T ו240Mhz ב2T. מבחינת הלוח הוא לא מגבלה כי הוא מסוגל להגיע למהירות באס של 250MHZ והזכרונות יכולים להגיע לנטו 480MHZ , הבאס הגבוה של הלוח יחד עם התדר הגבוה של הזכרונות יכול לפצות על Clock to Clock בין 1T ל2T . כמו כן, למי שלא בדק יותר לעומק , 2T בחלק מהזכרונות יכול להוריד להם עוד קצת את התזמונים מה שיכול לפצות עוד קצת. כמובן שאם הלוח נבדק עד 230Mhz מהירות באס אז 1T יהיה עדיף ללא ספק (עם הזכרונות שיכולים מהירות של 220MHZ ב1T). העיקר שהבנתם את הנקודה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר נחשו מה ? כבר 2 פעמים שאני מעדכן תביוס ומסכן תלוח ומה עדיין אין לי תאפשרות לבחור בין t1 ל t2 mcfily מאיפה הלוח הזה איזה גרסה ואיזה גרסת ביוס ?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים נחשו מה ? כבר 2 פעמים שאני מעדכן תביוס ומסכן תלוח ומה עדיין אין לי תאפשרות לבחור בין t1 ל t2 mcfily מאיפה הלוח הזה איזה גרסה ואיזה גרסת ביוס ?התמונה היא של ה-8KDA3+?, ה-BIOS שלו צריך להיות +/- זהה לשלךכתוב שם שזה PCB מהדורה 2.2 ולא כתוב מהדורת BIOSצרבת BIOS-ים ישנים? או שעשית את הכל אוטומטית?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר הלוח הוא 8kda3j שלא נראה לי שיש בינהם הבדל חוץ מהבאנדל ( קירור למוסטפים מברגים ) אני לא יודע איזה גרסה ביוס יש לי פשוט הורדתי magic flash הורדתי תביוס הכי חדש והתקנתי רירסט למחשב ואכן ראיתי כי זה הביוס החדש כי יש לו אפשרות auto ל ht מכפלת אחרי זה אמרתם לי להתקין יותר ישן אז שיחזרתי תביוס המקורי שבא עם הלוח שלי וגם שם אין את זהwtff מה לא ניסתי :\
פורסם 2005 במאי 2820 שנים נסה לקבוע הכל לידני לפי הערכים הנוכחיים, אולי שינוי של הגדרה כלשהי למצב ידני יפתח את האופציה הזו
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר עשיתי זאת לפני זה קבעתיcas lantcy 3.0ועד היו עוד 3 דברים אני חושב שככה נקבעים התזמונים קיצר עשיתי לפני מה שהיה אפשר ואני יודע שתהיזמונים שלי 3-4-4-8 אז קבעתי cas lan 3עוד אחד היה אפשר לשים 4 אז שמתי 4 אחריו היה אחד שלא היה בו 4 אז שמתי 8 כנראה הו האחרוןוהאחרון היה אפשר לשים 4 אז שמתי 4ככה סידרתי את זה זה שמרתי וקבעתי תagp שלי לעבוד ב x4/x8 ולא על אוטומות ושמרתי ויצאתיריסרט מחשב ועדיין לא נפתחעכשיו שאלההאם פגעתי במשהו ?האם העברת הagp לx8/4 יכולה לפגוע ? בביצעוים של הלוח כרטיס ?האם יכול להיות שהרסתי תזיכרנות כי הרגע הרצתי super pi ובמקום 44 45 יצא לי 46
פורסם 2005 במאי 2820 שנים לא הרסת כלוםכנראה שהזכרונות היו על תזמונים יותר נמוכים לפני השינויתנסה לשלוח אימייל ל-Epox ולשאול אותם לגבי זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.