עבור לתוכן

פרןייקט ה OC שלי 3.84@3

Featured Replies

פורסם

על איזה מחלק? מה הגביל אותך? מה הטמפרטורה במקסימום מאמץ?

עקרונית 0.1+ ב VCORE לא תזיק, ותתן לך לגלוש עוד עם המעבד...

עקרונית תוצאה יפה מאוד למתח סטוק, אבל יש לך עוד עם המעבד ועם הלוח.. לא יודע על כמה הזכרונות עומדים כרגע.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה מגביל אותי כי הוספתי מתח לזכרונות והעלתי גם את המתח של המעבד אבל לא הצלחתי להעלות את המחשב כשהעלתי גם את המהירות ל 257 למשל

הטמפרטורה די טובה 56-57 מקסימום (במשחקים).

ניסיתי גם לשנות את התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עזר המחשב לא נדלק אתה יודע למה?

פורסם

יכול להיות שהגעת למקסימום של הזכרונות, תנסה להוריד את היחסים, שהבאס של הזכרונות יהיה נמוך אבל המעבד ימשיך לעלות לבד..

פורסם

פרסקוט E0? אני שונא אותך!

זה מעבד חייתי לאוברקלוק, 3.8 זה ממש אבל ממש לא הגבול שלו, אתה רק צריך גוף קירור יותר מסיבי מהזלמן.. אם אתה מארגן איזה טרמלרייט אתה רץ על 4 גיגה הרץ חופשי. אפילו יותר!

איזה זיכרונות יש לך? לדעתי אתה יכול למשוך הרבה מעל 3.8 עם המעבד הזה.. תמשיך לנסות

פורסם
  • מחבר

הבעיה הי לא חום כי המחשב לא עולה ב בס גבוה יותר מ 256 מה האפשרויות שלי?

פורסם

הבעיה הי לא חום כי המחשב לא עולה ב בס גבוה יותר מ 256 מה האפשרויות שלי?

אני חושב שהזכרונות מגבילים אותך.

המהירות המוצהרת שלהם היא משהו כמו 466MHZ.

אתה עובד על באס 256, שזה 512MHZ בDDR (כמובן בהנחה שאתה ביחס 1:1), ז"א הזכרון ב46MHZ יותר ממה שמוצהר.

נסה לשחק עם התזמונים.

פורסם
  • מחבר

היחס הוא לא 1:1 הוא משהו כמו 4:5 נדמה לי והבעיה בתזמונים היא שהמחשב לא עולה כשאני משנה את התזמונים מ 2.5 ל 3

פורסם

היחס הוא לא 1:1 הוא משהו כמו 4:5 נדמה לי והבעיה בתזמונים היא שהמחשב לא עולה כשאני משנה את התזמונים מ 2.5 ל 3

שאתה אומר 4:5 אתה מתכוון שהמעבד 4 והזכרון 5? ז"א FSB:DRAM = 4:5?

אם כן תעביר ל1:1 הזכרון בעובד במהירות גבוהה מהזכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים