עבור לתוכן

למישהו יש ניסיון עם מסטופ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשמוע קצת האם הם אמינים או לא כדאי להסתכן?

כמה אנשים פה קיבלו את מה שהזמינו?

ואם יש מישהו שהזמין שילם ולא קיבל אני גם מעוניין לשמוע...

פורסם

אין להם שום בעיה של אמינות (והם בכלל בבעלות נטוויז'ן, אגב.. זאת לא איזו חברה נידחת ולא אחראית), אבל יש להם בעיה של מחיר.. יש מעט מאוד דברים ששווה להשתמש בשרותי המשלוח שלהם (דברים קלים + קטנים בלבד).

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה של נטוייז'ן

למה הכוונה דברים קלים?

פורסם

שקית במבה :P

פורסם

אני יודע שזה של נטוייז'ן

למה הכוונה דברים קלים?

זיכרונות.

מה אתה מתכוון לקנות ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על נגן בגלל זה שאלתי פה...

אבל זה לא שווה

פורסם

למה הכוונה דברים קלים?

מסה נמוכה.. :)

תבדוק באתר שלהם, יש שם פירוט בדיוק על כמה הם לוקחים לכל 500 גרם, ושים לב במיוחד למה שהם מכנים "משקל נפחי" שזאת פונקיה כלשהיא של נפח המוצר (כמובן באריזה הסופית שבה הוא נשלח!) ותשלום גבוה יותר ככל שהחבילה גדולה יותר..

פורסם

אגב עומרי

מתי אתה משנה את תמונת הBMW מM5 לX5

והמבין יבין... ;)

פורסם

lame..

השינוי שם הזה לא היה חכם.. M5 זה רכב עם נשמה.. X5 זה סתם "כאילו ג'יפ" עירוני ללא אופי..

פורסם

X5 יכול להיות דבר מדהים

תלוי מי החברה שמייצרת אותו :D

כך או אחרת שניהם דגמים מבית טוב

פורסם

מסה נמוכה.. :)

תבדוק באתר שלהם, יש שם פירוט בדיוק על כמה הם לוקחים לכל 500 גרם, ושים לב במיוחד למה שהם מכנים "משקל נפחי" שזאת פונקיה כלשהיא של נפח המוצר (כמובן באריזה הסופית שבה הוא נשלח!) ותשלום גבוה יותר ככל שהחבילה גדולה יותר..

אתה לא מתאר לעצמך עד כמה...

הזמנתי אוזניות מאמזון והם ארזו אותן טוב. טוב מדי מתברר, בגלל שהאריזה הייתה קצת יותר גדולה, חייבו אותי כאילו המשקל היה 1.9 ק"ג (!!!) במקום 400 גרם... (עוד $15). מזל שזה עדיין יוצא יותר זול מאשר לקנות אותן בארץ (לא בהרבה :-\).

אבל השירות שלהם מצוין, אני חייב להודות. הייתה איזו בעיה עם החשבונית אז כשהתקשרתי אליהם (כי אני לא סובלני במיוחד והתקשרתי לשאול מה קורה איתן. האמת, זה דיי חבל שלא הם יזמו את השיחה אם לא הגיעה חשבונית...) הם פתרו את זה דיי מהר והאוזניות הגיעו דיי מהר (אחרי שבוע).

קיצר, הם סבבה, אם אתה סגור ב-100% עם גודל החבילה (ולא רק המשקל) שאתה מזמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים