פורסם 2005 במאי 2420 שנים כל מה שאני יודע שזה קשור לזכרונות ולתיזמונים שלהם מי שיכול להוסיף בבקשה קצת הסבר תודה מראש
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני לא אכנס להסברים טכניים (אני גם לא בטוח שאני מסוגל)מה שצריך לעניין אותך זה שיש הבדלי ביצועים גדולים בין השנייםהלוח שלך בא בברירת מחדל על 2T, מומלץ מאוד להעביר אותו ל1Tאת השינוי עושים בביוס בעמוד התזמונים של הזכרונות
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני לא אכנס להסברים טכניים (אני גם לא בטוח שאני מסוגל) מה שצריך לעניין אותך זה שיש הבדלי ביצועים גדולים בין השניים הלוח שלך בא בברירת מחדל על 2T, מומלץ מאוד להעביר אותו ל1T את השינוי עושים בביוס בעמוד התזמונים של הזכרונות כמו להסתיר לחמור את הצדדים ולהגיד לו לך אחרי הגזר.. "זה טוב, זה רע.. קבל את זה כמו שזה.." : :-X
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אם יש לך הסבר טוב הוא יתקבל בברכהלרוב המשתמשים המידע הזה לא באמת חשוב, מעניין אותם ת'כלס איך זה משפיע עליהםואם הם בכל זאת רוצים לדעת, יש מספיק אנשים שיתנו תשובות טובותויש כמובן את GOOGLE שיודע הכולבמקום להתחכם אתה מוזמן לתרום
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר התיזמונים שלי מוגדרים כרגע באופן אוטומטי והם עומדים על :2.5-4-4-8האם כדיי להעביר לT1 אני צריך לשנות בהתאם למפרט שלי ?* האם הורדת התיזמונים במידה ואני יצטרך לבצע תשפיע גם על המעבד או שהשינוי יהיה רק על הזכרונות
פורסם 2005 במאי 2420 שנים פשוט תעביר ל 1Tאם תרגיש שזה לא יציב תנסה לשחרר תזמונים/להעלות מתחאם עדיין יהיו בעיות תחזור ל 2T
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר את האמת אני רוצה להימנע מהעלאת מתחים פשוט חשבתי שהזכרונות שלי מסוגלים להוריד תיזמונים בשביל להתאים את עצמם לT1 רק אני לא יודע על מה כידיי לשים אותם אם אתה מעוניין לראות את המפרט של הזכרונות :http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35ולפי המידע שם אני יכול להוריד ל 2.5-3-3-6
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אז תשים אותם על 2.5-3-3-6 ו 1Tואין לך מה לפחד להעלות מתח לזכרונותהלוח הזה לא מסוגל לתת הרבה מתח לזכרונותכך שאין סכנה גם אם תעלה למקסימום מתח
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר לא כל כך יציב ניסיתי עד המקסימום מתח ולא התייצב כלומר וינדוס לא עלה על 2.5-3-3-6אני על סף התייאשות ,מה אתה אומר ...
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר נתתי לו . רק בV2.8 הוא הראה לי את מסך הפתיחה של וינדוס וזה הכי רחוק שהגעתי
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר ניסיתי ותתפלא הפעם גם נשמע זמזום התחלתי של סאונד ההפעלה טוב אני חושב שלנסות כל היום לא מהווה אופציה נוחה עבורי אולי יש תוכנה שעושה את פעולת הבדיקה באופן מלאכותי .....ואז אני פשוט יקבל את התזמון והמתח הדרושים
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר שטויות העיקר באמת שאני יותר ממרוצה מהמחשב החדש בכל אופן עוד כחצי שעה מתחיל שידור ב ESPN אני חייב לומר לך תודה על תשומת הלב באמת ונראה אולי פעם זה יצליח לי מתישהו אני מקווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.