עבור לתוכן

מתברר ש DVD +R X8 VERBATIM לא איכותי בכלל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, אתה לא צריך להראות כתבות שמשבחות את וורבטים.

אבל...אם אתה מפרסם שוורבטים לא טובים על סמך כתבה אחת ממש לא רצינית אז אתה מטעה את האנשים בפורום. לפחות את אותם אלה שלא מבינים ועלולים לחשוב שאתה מבין משהו או לחילופין שאם מוזכר השם XBITS אז נערכה בדיקה רצינית, כאשר מה לעשות לא כך הדבר.

כמו שאמרתי, לתחושתי לוורבטים הייתה ירידה מסויימת באיכות בגלל המחירים, אבל עדיין זו האופציה הטובה ביותר היום בשוק לדעתי מבחינת יחס עלות\תועלת ובטח אופציה הרבה יותר טובה מאשר רוב המדיות בשוק. את זה אני אומר על סמך צריבות של הרבה מאוד ספינדלים שלי ועל סמך הרבה מאוד סקירות ודווחי משתמשים שקראתי ועל סמך VSO שמאגד מידע על הרבה משתמשים עם צורבים שונים וורבטים המיוצרים בארצות שונות.

אני קראתי באתר מסויים אתה קראת באתר אחר מה השטויות האלה כתבה לא רצינית

חמוד אם הכתבה היא לא רצינית אזי ורבטים יכולה לתבוע אותם שהיא מוציאה שם רע לחברה

וחוץ מזה אני אפרסם איזה כתבה שנראת לי לנכון - מה אתה מתבאס שעד היום אמרת לאנשים לקנות רק ורבטים :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני ממש לא מתבאס. אם אדע שהוורבטים דפוקים אז מחר אמליץ לכולם לא לקנות אותם ואהיה הראשון לקנות דיסקים אחרים. אבל בניגוד אליך, לפני שאגיד שדיסקים דפוקים אבדוק לעומק.

אתה קראת באתר מסויים שבדק דיסק אחד שניים על צורב יחיד.

אני קראתי בהרבה מאוד אתרים, על הרבה מאוד צורבים והרבה מאוד דיסקים, ובעצמי צרבתי הרבה מאוד דיסקים כאלה.

אם אינך מבין את ההבדל הקטן בין שתי השורות דלעיל אז באמת אינך ראוי להתייחסות נוספת.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאתה צודק גם אני מאמין שורבטים דיסקים מעולים אם תקרא בין השורות תראה

ש XBIT השתמשו עם צורב LITEON נראה לי שהוא לא

מסתדר עם ורבטים כל כך טוב

כמו שהיה לי צורב ישן של טושיבה שידע להסתדר רק עם RITEK ו SONY

והכל בחברות ביי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים