פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני יכול לעשות לך אותו שקט בלי שום תשלום נוסף... אני פשוט יזרוק אותו מהגג של עזריאלי...ואז תהנה מהחדר שלך שיהיה בו 0dBA.... :screwy: לפותח התראד : תחזיר את המוצר לזיגזג ותגיד להם שהוא עושה רעש יותר מהסטוק ונראה מה הם יגידו..אם יגידו שזה הרעש שלו ואין מה לעשות אז כח את הכסף חזקה תוסיף עוד איזה 60 שקל אם אני לא טועה ותקנה xp90 ותשים עליו מאורר שקט או אפילו בלי מאורר..הוא גוף חזק בכל מיקרה
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר בדקתי בתוכנת אברסטהמאורר מסתובב במהירות 2600 RPM +-איך מורידים ת זה?אגב המעבד שלי הוא בחום 40 מעלות ומטה
פורסם 2005 במאי 2420 שנים SPEEDFANhttp://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=15
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר הורדתי וזה עובד המאורר עבד על 100 כל הזמן עכשיו הרעש ירד ל 0 העניין היחידי הוא שעכשיו אני צריך להריץ את התוכנה הזאת כל הזמן האם יש אפשרות לשנות את מהירות המאורר גם בלי שהתוכנה רצה תמיד ברקע??
פורסם 2005 במאי 2420 שנים למעלה? והנה עוד סיבה למה צריך להקליט בצורה כזו או אחרת את רמת הרעש של המאורר, יש כאלו שזה שקט להם ויש כאלו שלא בגלל זה הכי טוב זה לשמוע בעצמך
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אם תפרק את המאוורר אז בכלל לא תשמע כלום. זה פרסקוט שמתחמם ולכן גם המאוורר עובד חזק. מה הטמפרטורה בזמן העבודה כאשר המאוורר שקט?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר נע בין 45-60 צלזיוסתלוי ברמת המאמץ של המעבדמה הגבול העליון של חום שפוגע בביצועים של מעבד כזה?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים 60 מעלות זה בסדר..עדיין.. באיזה רמת מאמץ הוא מגיע ל60 מעלות? דרך אגב אתה יכול לקנות פאנל שליטה ואז אתה מסודר מבחינת כל המאווררים בתוך המארז..בלילה לא יהיה לך רעש ביכלל ורעש נמוך ביום..אני חושב שלך המוצר זה יתאים ביותר
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר כדי להגיע ל 60 מעלות אני מריץ תוכנת בנצמרק עם תוכנית יחודית לבדיקת המעבד
פורסם 2005 במאי 2420 שנים 60 מעלות לפרסקוט מסדרה 500 זה בסדר גמור. סדרה 600 קרירה יותר. בכל מקרה, כמה שיותר קר זה יותר טוב ועוד פקטור שאתה צריך לקחת בחשבון זה הטמפרטורה בחדר שלך בזמן הבדיקה ומה יהיה בקיץ. כלומר, זה שעכשיו אתה יכול לעבוד בשקט לא אומר שבאוגוסט תוכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.