פורסם 2005 במאי 2420 שנים אתמול קניתי בזיזג מאורר כזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073 קניתי את המאורר כדי לקבל מחשב שקט ככל האפשר , היצרן מבטיח שקט מוחלט . התקינו לי אותו בחברת זיגזג , חברה נחמדים ומאוד מקצועים (מולצים מאוד) , חברתי את המחשב בבית והרעש של המאורר החדש הוא אף יותר מהמאורר המקורי של אינטל שקבלתי עם המחשב החדש. חבל שיצרן מתחיב למשהו שהוא לא יכול לעמוד בו .
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אתה בטוח שהרעש מהמאוורר, כי הוא אמור להיות שקט מאוד!גם בביקורת שעשו באתר על המאורר צינו שהוא שקט יותר מהזלמן.תבדוק אולי יש איזה חוט ומשהו שמפריע למאוורר.ואם בכל זאת יש רעש תיצור קשר עם זיגזג ותדווח על הבעיה.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר לא מדובר ברעש של מקדחה , זה רעש סביר של מאורר אבל ממש לא שקט כמו שכתוב באתר
פורסם 2005 במאי 2420 שנים ניסית "לעצור" אותו כדי לראות שאכן הרעש מגיע מהמאוורר ולא מהמאווררים האחרים שיש לך במארז ?הרי ציינת שבחנות הוא היה שקט כוויכול...תבדוק את הנושא.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר עצרתי אותו והוא מקור הרעשואכן בחנות בין כל המחשבים האחרים והרעש הכללי זה היה נראה סבירבבית שהמחשב לידי והבית שקט יש רעש ברור ומרגיז.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים צנסה ליישר את המחשב, אולי זה נובע מכך שהוא נמצא במצב מאונך. אולי משהו במסיבים התקלקל.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים תחליף ל SP120 עם מאוורר 120 מ"מ שקט כמו של GLACIATECH או אחרים או שתקנה FANBUS.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר לא מדובר ברעש של מאורר מקולקלזה רעש של מאורר שעובד במקסימום מהירותהאם יש דרך להוריד את המהירות של המאורר הזה?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר פינוק זה דבר יחסיאבל במקרה הזה החלפתי מוצר רגיל במוצר שמתמחה בשקט ולא קבלתי כלום.למה בן אדם לא יכול לקבל מחשב שקט עבור תשלום נוסף?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אממ אני חושב שאתה יכול להוריד את המהירות עם SPEEDFAN.תסתכל באוורסט אני חושב שניתן לראות שם על כמה המאוורר מסתובב [גם בSPEEDFAN]
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני יכול לעשות לך אותו שקט בלי שום תשלום נוסף...אני פשוט יזרוק אותו מהגג של עזריאלי...ואז תהנה מהחדר שלך שיהיה בו 0dBA....
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני יכול לעשות לך אותו שקט בלי שום תשלום נוסף... אני פשוט יזרוק אותו מהגג של עזריאלי...ואז תהנה מהחדר שלך שיהיה בו 0dBA.... WTF ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.