עבור לתוכן

מי היא תוכנת הדואר (POP3) המועדפת עליכם?

Featured Replies

פורסם
בנוסף יש שם הרבה מאד טמפלייטים (שניתנים לעריכה ושינוי).

מהנסיון שלי איתה, מדובר בעיקר בקבצי תמונה וחלקים קבועים במיקומים קבועים - זה לא ממש מתקרב לטמפלייט HTML שניתן לעצב איך שרוצים - ובהם אי אפשר להשתמש. למעשה השתמשתי ב-Incredimail תקופה די ארוכה (בעיקר כי היא הייתה קלה יותר מאאוטלוק ועדיין נתנה minimize to tray עם תמיכה ב-hotmail/gmail ןכו'... - נטשתי בעיקר בגלל הצורך ב-html templates).

בקיצור, זו תוכנה חביבה, אבל איטית מאוד (לפחות על כל המחשבים שאני ניסיתי אותה) וגזלנית משאבים (פחות מאאוטלוק - אבל לא בסביבה בכלל של OE ו-tbird למשל).

האמת שעד היום לא ברור לי למה אין minimize to tray ב-OE ואני לא כ"כ בטוח שלא ניתן לבצע את זה בדרך כלשהי - ממממ... need to check....

• תגובות 64
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה בדיקת דואר כל X זמן אתה חייב לאפשר ליישום לרוץ ברקע, ולכן לא סביר להניח שיהיה יישום שיוכל לבדוק דואר בלי שהוא יהיה ב-SysTray (=חיווי לזה שהיישום עובד).

ואת הפיצ'ר הזה יש ברוב התוכנות אני חושב...

לא, בOE התוכנה צריכה להיות פתוחה (ע"ע שורת המשימות) ולא רק ממוזערת ל-SysTry....

פורסם

התייחסתי ל-IncrediMail.

אני בטוח שיש תוכנות שאין בהן את הפיצ'ר הזה, בדיוק כמו שיש תוכנות נוספות שבהם אותו פיצ'ר כן קיים.

פורסם

טוב - מתוך סבך התוכנות שיודעות לנהל מיזעור ל-system tray, לדעתי הפתרון הטוב ביותר כאן זה תוכנה ספציפית (ומאוד קלה) שנקראת HideOE

היא מאוד נוחה ומאפשרת לבחור הרצה וסגירה של התוכנה ביחד עם OE, שלחיצה על מיזעור של OE יעביר אותה ל-systemtray וכמובן אייקון שמציין שהגיעו פריטי דוא"ל חדשים. כולל בדיקת אימייל ושליחה (ואף פתיחת קובץ אימייל חדש) מה-tray.

אני אערוך את האייקונים כך שיתאימו יותר ל-desktop שלי, אבל סה"כ אני מאוד מרוצה...

פורסם

טוב, אז ככה

מנסיון שלי כתומך טכני בנטויז'ן, התוכנה הכי נפוצה היא  OE6 , יש גם הרבה incrediamil ואווטלוקי אופיס 2003/XP וגם 2000

מעט מאוד יודורה (אולי כי אנשים שמורידים תוכנות מתקדמות שהם לא דיפולט של מערכת ההפעלה, יש להם מושג איך מגדירים חשבון דואר לבד..)

טיפלתי בהגדרות גם של מלא ת'נדרבירדים, ושלל תוכנות מוזרות שבחיים לא שמעתי עליהם כמו פגסוס ועוד.

עכשיו ההעדפה שלי היא אווטלוק 2003

קודם כל אני אתייחס לתחילת הת'רד - מישהו אמר שהיא כבדה על המחשב או עולה לאט - בולשיט

יש לי פנטיום 3 ישן ומאפן, האווטלוק 2003 עולה תוך 3 שניות ! ומוכנה לעבודה !

יש אופציה בהתקנה של התוכנה (בהתקנה של האופיס) לבקש שהיא תיטען ל CASH, זה אומר שכחלק מה BOOT של המחשב עולה ברקע גם יישום שממהיר לך את הפעלת התוכנה באופן מדהים, וזה לא תופס משאבים עד כמה שנראה לי - מאוד מאוד מומלץ רק בגלל זה

השוויתי את זמן העליה שלה לעומת תוכנות אחרות, ואין מה להשוות !

יתרונות :

1. טעינה מהירה, עבודה מהירה

2. ניתן למזער ל SYSTRAY

3. לוח שנה, יומן פגישות, משימות וכו', ניתן לסנכרן עם הפלאפון ועם שאר תוכנות האופיס שלכם, מאוד מועיל.

4. מנוע סינון ספאם - מדהים, שלומד עם הזמן, ככל שאתה מוחק יותר הודעות ומסמן אותן כספאם, המנוע לומד מזה לעתיד.

5. מנגון ענק ליצירת חוקי דואר, ותיקיות דואר מקומיות (אם קיבלתי הודעה מאורן, היא תיכנס לתיקיה "הודעות מאורן", ומלא אפשרויות לחוקי דואר נוספים)

7. אפשרות (זה קיים גם ב OE6) לא להוריד הודעות, אלא רק headers ולמחוק הודעות מהשרת (צריך להפעיל את זה, זה לא ברירת מחדל)

8. מן הסתם אפשר להשתמש ולשמור טמפלטים.. זו תוכנת אופיס לכל דבר..

9. סרגלי כלים וכפתורים - סטייל אופיס, אפשר לשנות מיקום, גודל, צורה, צבע, אייקון, להוסיף כפתורים להוריד כפתורים להוסיף פונקציונליות שלא הייתה קיימת במקור, לכתוב מאקרואים, להוסיף מאקרואים שכתבו אנשים אחרים -פשוט משחק אינסופי, ניתן להתאים הכל עד שיהיה לכם נוח.

יש לי אותה קרוב לשנתיים,

מוגדרים לי בתוכה :

3 חשבונות POP שונים

3 הוטמיילים שונים (מישהו יודע איך גורמים לכל מה שמגיע להוטמייל לעבור ישר לדואר אחר ? לא מצאתי אפשרות כזאת בהוטמייל..)

2 ג'ימיילים שונים + יש לי ג'ימייל שלא מוגדר בה, אבל משמש אותי כ DUMP, כל חשבונות ה POP שלי מפנים גם אליו.

1 IMAP של העבודה

ובנוסף המון חוקי דואר, תיקיות מסודרות (ספאם, הודעות חשובות, תשובות מפורומים, עבודה, עסקי, מידע טכני וכו')

ייבוא וייצא של כל דבר - בצורה הכי טובה האפשרית.

ספר כתובות מאוד מפורט.

זאת פשוט תוכנת הדואר האידאלית למשתמשי דואר כבדים.

חסרונות :

1. התוכנה, כשהיא פועלת, תופסת די הרבה משאבים, בערך כמו דפדפן ממוצע.

2. אין אפשרות להודיע על דואר חדש אם היא לא פעילה

(כלומר לא פתוחה, אם היא ממוזערת ב TRAY אז היא כן מודיעה על דואר חדש, אבל אם היא סגורה לגמרי, אז אין אינדיקציה)

3. תמיכה בחשבונות דואר מסוג IMAP היא די לא רגילה (כמו של OE6) ופחות נוחה.

4. וזה חסרון די גדול האמת - כשמישהו שולח תמונה בתור ATTACHMENT ולא כתמונה או כחלק ממסמך HTML, אם הוא שלח אותה כ ATTACHMNET אז אין תצוגה מקדימה שלה בתוך ההודעה, חייבים לפתוח את הקובץ - אבל יש לזה מאקרו שמישהו כתב, והוספתי אותו בתור כפתור שיוצר תצוגה מקדימה בדפדפן לכל התמונות המצורפות להודעה)

זהו בערך, אם אני אזכר בעוד משהו אני אערוך

* הבהרה : חשבון IMAP זה חשבון שההודעות יושבות על השרת תמיד,כולל התיקיות של החשבון, ואתה יכול להגדיר את החשבון בכל מחשב

או לראות את החשבון בממשק וובי אם אין לך כח להגדיר אותו.

המון יתרונות יש ל IMAP על POP3, למי שרוצה לדעת עוד :

http://www.info.org.il/english/imap.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים