פורסם 2005 במאי 2320 שנים מירנדה פרי השטן...אני מנסה בנתיים להשתמש בTrillian (היתה לי גירסא 1.3 או משהו כזה מלפני מאה שנה), בנתיים נראה שהשתפר יופי-יופי ;D
פורסם 2005 במאי 2320 שנים לאדע האמת אני מסתדר אחלה עם ה 6.2ה7.0 לוקחת פי 2-3 משאבים, בעייתית רצח.. והשיפור לא רציני..הטריליאן קצת ילדותית לפי דעתי.. צבעונית מידי עם אפשרויות קצת מטומטמות..
פורסם 2005 במאי 2320 שנים לאייסי יש כל כך הרבה בעיות עם ניתוקים וג'יבריש וזה מעצבןבכיף הייתי עובר להשתמש רק במסנג'ר אבל מה לעשות שבאייסי יש לי פי 20 יותר אנשים מבמסנג'ר...
פורסם 2005 במאי 2320 שנים פשוט מגדירים ב- FONT SETTING את ה- SCRIPT ל- HEBREW ולא WESTERN והכל עובד בעברית מירנדה שולטת!
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר תפסיקו לזבל לי את התראד!!!עמרי - אני אתן לך באן!אתם משפיעים עלי לרעה. קודם נועם ועמרי העבירו אותי לתוכנת דואר מדואר מבוסס ווב, ועכשיו אתם תעבירו אותי מה-ICQ2003 שלי לאיזה מירנדה חדישה (מישהו רוצה לספר לתום שהוא ניצח...?).אם לרעם יש בעיה עם עברית אני לא חושב שהוא אופציה.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים פשוט מגדירים ב- FONT SETTING את ה- SCRIPT ל- HEBREW ולא WESTERN והכל עובד בעברית מירנדה שולטת! זה לא עובד הרשימה אמנם בעברית אבל ההודעות בג'יבריש
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אין על TRILLIAN 3.1 PRO, ככה יש לי את כל המשתמשים ב ICQ ב MSN ב ב YAHOO בתוכנה מעולה אחת...לגבי דוא"ל פשוט להשתמש ב GMAIL, הממשק הכי טוב שיש...ה MIRANADA המפגר הזה לא עובד לי בעברתי בכלל, שמתי הכל על HEBREW SCRIPT, ועדיין כל מי שמדבר איתי אני רואה ????? במקום עברית..
פורסם 2005 במאי 2420 שנים [ltr]for mail client I use the build in mail client in opera (called M2 I think), not sure if it handles hebrew well. and miranda works quite well, even in hebrew.[/ltr]
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אין על TRILLIAN 3.1 PRO, ככה יש לי את כל המשתמשים ב ICQ ב MSN ב ב YAHOO בתוכנה מעולה אחת...לגבי דוא"ל פשוט להשתמש ב GMAIL, הממשק הכי טוב שיש...ה MIRANADA המפגר הזה לא עובד לי בעברתי בכלל, שמתי הכל על HEBREW SCRIPT, ועדיין כל מי שמדבר איתי אני רואה ????? במקום עברית..מה ההבדל בין ה 3.1 הגירסא החינמית, וה PRO ?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני עם הט'אנד-בירד.למה? כי היא גם נוחה וגם יש לה אפשרות להתקין לתוכה תופסות כמו בפיירפוקס (לדוגמא, אני יכול לשלוח הודעות שמוצפנות בPGP שזו שיטת ההצפנה הכי טובה... חוץ מהצפנה קוונטית).והתוכנה גם לא לוקחת יותר מידי משאבי מערכת, והממשק שלה מהיר ונוח.גם אני (: יש שם כמה פלאג-אינים (כמו ה-mouse gasture) שאני כבר לא יכול בלעדיהם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.