פורסם 2005 במאי 2220 שנים אתה מדבר על xp120 בלי מאורר או עם מאורר(מבחינת הקירור)ואו הוא כבד..כמעט קילו..לא שמתי לב ביכלל לזה..זה כזה משנה? שאני יוסיף עוד 60 שקל?אני מתכוון ל-xp120 עם מאוורר בקשר למשקל זלמן ממליצה להיזהר עם טלטולים עם Zalman CNPS7700-Cuאבל היתרון של הזלמן שהוא מקרר את כל המחשב (מארז)
פורסם 2005 במאי 2220 שנים איך זה קורה?ולמה? המחשב שלי לא זז מהמקום..אז לא תיהיה בעיה אני חושבאם המחשב שלך לא זז מהמקום , אז אין לך בעייה !בעיקרון יצרניות לוחות-אם , לא ממליצים על משקל מעבר ל-500 גרם (בערך) של גוף הקרורהיות שהלוח-אם הוא עשוי מפלסטיק (כידוע) והוא לא נועד "לסחוב" "משקולות" (שזה בסופו של דבר הרבה גופי קרור "הם משקולות") בעיקר אלה העשויים מנחושת טהורהיש לך אפשרות ללכת על הדגם CNPS7700-AlCu שהוא שוקל 600 גרם וגם קצת יותר זול http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7599
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר ומה מבחינת ביצועים? עכשיו אני מתחיל לפחד..אמרת שהם לא ממליצות יותר מ500 גרם ואני ישים עליו פי 2? מה יקרה?עכשיו שאני מסתכל על זה אני יכול לאתר איזה חיזוק קטן שמה שיתמוך בוא..זה יעזור?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים לגבי טמפ' לא היה לי קירור סטוק אפ פעם (קניתי מעבד TRAY) ,טמפ שלי לפני O.C 29 במנוחה 36 במאמץאיך לא אני עם מעבד חדש מלפני שבועיים ואני בטמפ סטוק של 41 ללא מאמץ
פורסם 2005 במאי 2220 שנים ומה מבחינת ביצועים? עכשיו אני מתחיל לפחד..אמרת שהם לא ממליצות יותר מ500 גרם ואני ישים עליו פי 2? מה יקרה?עכשיו שאני מסתכל על זה אני יכול לאתר איזה חיזוק קטן שמה שיתמוך בוא..זה יעזור?שוב , אם אתה לא מטלטל את המחשב , אז אין לך בעייהאם אתה בכל זאת חושש , אז לך על הדגם CNPS7700-AlCuההבדלים בין שני הדגמים של זלמן הוא 2-3 מעלות !
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר איך לא אני עם מעבד חדש מלפני שבועיים ואני בטמפ סטוק של 41 ללא מאמץ מה אתה רוצה להגיד כאן? לדעתי אני ילך על הדגם של הנחושת.. אז תודה רבה לכולם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.