עבור לתוכן

בואו תעזרו לי פה עם אוברקלוק בבקשה..רק למביני עניין :)

Featured Replies

פורסם

אוקיי רבותי קודם כל נעים מאוד לי קוראים איליה אני מטייל פה בפורמים אך לראשונה החלטתי לפנות אליכם בבעיה שיש לי מתוך ידיעה שישנם פה מספר אנשים שחזקים מאוד בתחום. ניגש לעניין?

קודם כל נתוני מערכת.

Processor: AMD 64 3200 Clawhammer socket 754

CPU Cooling :ThermalRIght XP-120 +Thermaltake SMartfan 2

MOBO: DFI Lanparty UT nF3 250GB

Mem: A-Data PC4800 600MHZ

PowerSupply:ThermalTake ButterFly 480W

GFX:GigaByte X800PRO

GFX Cooling :Zalman ZM80D + TT smartfan 2

HDD :Maxtor 160GB SATA

HDD Cooling: ThermalTake Hardcano 11 +docking bay custom made with TT venus 12 and Coolermaster 80mm fan

CASE : ThermalTake Xaser 3 with 6 TT smartfan 2 and 1 TT turbine

זה בקשר למערכת עכשיו נתוני אובר קלוק:

CPU :

V-core:1.55

Multi :x10

FSB:200

2000MHZ

MAX CPU MHZ 2470 via 1.85 v-core

MOBO:

Capable of running at 320FSB stable

ולא היה לי שום צורך להמשיך מעבר לזה.

DDR:

Vendor statement : 600MHZ

300FSB

על תזמונים מומלצים ע"י אתרי אוברקלוק שעשו ריוויו למוצר:

200HTT 2.0-2-2-5 1T 2.8v

210HTT 2.0-2-2-5 1T 2.8v

235HTT 2.0-3-3-6 1T 2.8v

270HTT 2.5-3-3-7 1T 2.8v

275HTT 2.5-4-4-8 1T 2.8v

295HTT 2.5-3-3-10 2.8v

300HTT 3-5-5-10 2.8v

עכשיו מה שקרה זה שאני ניסיתי לשים את התזמונים הללו ומסתבר שאף אחד מהם לא עובר בהצלחה את

MEMTST

ב 40 אחוז במבחן הראשון הם עושים ארורים..ניסיתי לשחק קצת עם התזמונים ושום דבר לא עוזר..לא מצליח להביא את הראמ הזה ל 300 והכי רחוק שהצלחתי להביא אותו ליציבות זה ב 260 ואני ממש גרוע בתזמונים של ראמ ובכלל בכל מה שקשור בנושא הזה כל פעם שאני עושה אובר קלוק לראמ אני יגלה לכם את האמת אני בודק באתרים מה אנשים עשו ופשוט עושה אותו דבר..הפעם זה לא הצליח ואני מתוסכל..בבקשה תעזרו לי להבין את הנושא הזה ולתת לי עצות מה לעשות..ואגב.מה ההבדל בין

1T and 2T

ואיפה אני משנה אותם בכלל?! יכול להיות שזה מקור הבעיה?

וכדאי לנסות לעלות את המתח של הדידיאר מעבר ל 2.8? כי משום מה מסתבר שאף אחד לא עושה את זה עם הזיכרון הזה..

והאובר קלוק המושלם שאני חשבתי עליו זה

300FSB

CPU Multi x8

ram 600mhz

או לפחות

275FSB

cpu multi x8

ram 550mhz

תעזרו לי בבקשה להגיע לשם.. אני מתחיל לשקול את האופציה הפחות חביבה עלי שהיא לרוץ להתקלח עם המחשב (כשהוא מחובר לחשמל כמובן).

תודה מראש.. איליה. אהה ואגב אם אתם יכולים להפנות אותי למנהל של

HWZONE

זה יהיה מאוד נחמד לקהילה הזאת :) אז בבקשה :)

פורסם

אתה לא יכול סתם לקבוע ב-BIOS תוצאות שאנשים אחרים השיגו

אתה צריך לבחון את החומרה שלך ולראות מה הגבול שלה

פורסם

תוריד MHZ ותוכל להוריד תזמונים..

פורסם
  • מחבר

לא לא ... לא הבנתם אותי נכון.. אנשים עם בדיוק אותו זיכרון כמו שלי הגיעו ל 295 שזה 550 די די אר.. ואנשים עם בדיוק אותו זיכרון כמו שלי בדקו אותו על תזמונים

ואני לא רוצה להוריד תזמונים.. אני רוצה לעלות את ה

FSB לא להוריד אותו... ואני רוצה שתעזרו לי באיך אני מעלה אותו ומה הסיפור מאחורי התזמונים השונים בכלל..

פורסם

אולי הזיכרונות שלך זקוקים לקצת יותר מתח מאשר 2.8 (למרות מה שאורמ היצרן) תיראה לדעתי תיתן להם איזה 9.2 או 2.95 לא יותר!! ואז תשחק עם החומרה שלך תיראה אולי הלוח לא יכול להגיע ל300 fsb תראה לא תמיד הזיכרון זה הבעייה לדעתי הכי טוב לשחק עם החומרה שלך כך גם תגיע לתשובות יותר מהר וכך גם תלמד יותר מהר...

פורסם

לא לא ... לא הבנתם אותי נכון.. אנשים עם בדיוק אותו זיכרון כמו שלי הגיעו ל 295 שזה 550 די די אר.. ואנשים עם בדיוק אותו זיכרון כמו שלי בדקו אותו על תזמונים

ואני לא רוצה להוריד תזמונים.. אני רוצה לעלות את ה

FSB לא להוריד אותו... ואני רוצה שתעזרו לי באיך אני מעלה אותו ומה הסיפור מאחורי התזמונים השונים בכלל..

שוב פעם - זה בכלל לא משנה לאן אנשים אחרים הגיעו

אתה צריך לבדוק את החומרה שלך בעצמך, לבחון את הגבולות שלה. אתה לא יכול בשום מקרה להסתמך על תוצאות של אחרים

פורסם

הזיכרון הזה מבטיח 600MHZ מה שאומר שהוא בכלל לא צריך לשחק איתו!!!

בקיצור אחי, תשים לזיכרון מתח של 3.0V(אל תעלה מעל זה!!) ותראה לאן אתה מגיע עם תיזמונים 15-4-4-3...

פורסם

מי אמר שהבקר זכרון בכלל יעמוד בזה?

ולמה 3.0v? אולי זה TCCD? (ואולי זה לא)

פורסם
  • מחבר

אז ככה.. הנה כמה עידכונים מלילה מאוד ארוך של ניסיונות..קודם כל הזיכרון הוא

Samsong TCCD

ניסיתי להקפיץ אותו ל 3.1 וולט.. לא היה שום שינוי.. אני יודע שלא אמורים לעשות את זה אבל בכל זאת חשבתי למה לא..

שורה תחתונה לא היה שום שינוי.. עכשיו הצלחתי להגיע עם תזמונים של

2.5-3-3-8 T1

ל FSB יציב מאוד של

275

אבל משום מה אני לא מצליח לעבור מעבר לזה.. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח ... המעבד שלי כרגע נמצא על מכפלה של 8

ועומד יציב על 2200 עם וולט של 1.75 לא רציני..אהה ושכחתי להזכיר שיש לי

2*512

זאת אומרת שני סטיקים.. למרות שקיבלתי אותם באריזה אחת אני לא בטוח שהם נבדקו ביחד... אני בטוח שכל אחד מהם בנפרד יכול להגיע ל 300 אנשים אפילו הגיעו ל 305 איתם.. אבל ביחד.. הכי רחוק שראיתי מישהו מגיע זה 275..כמוני. .אבל אני לא מוכן לוותר.. מה עוד אני יכול לעשות?

פורסם
  • מחבר

àåìé äæéëøåðåú ùìê æ÷å÷éí ì÷öú éåúø îúç îàùø 2.8 (ìîøåú îä ùàåøî äéöøï) úéøàä ìãòúé úéúï ìäí àéæä 9.2 àå 2.95 ìà éåúø!! åàæ úùç÷ òí äçåîøä ùìê úéøàä àåìé äìåç ìà éëåì ìäâéò ì300 fsb úøàä ìà úîéã äæéëøåï æä äáòééä ìãòúé äëé èåá ìùç÷ òí äçåîøä ùìê ëê âí úâéò ìúùåáåú éåúø îäø åëê âí úìîã éåúø îäø...

הלוח מסוגל להגיע יציב ל 330

פורסם

עם קצת משחקים הלוח יגיע גם ל-400

גם על 3-4-4-8 אתה לא עובר את ה-275?

פורסם
  • מחבר

לא.. הוא קורס כל פעם במבחן החמישי ב

MEMTEST

נסיתי תזמונים של

3-4-4-8 T1/T2

3-4-4-10 T1/T2

2.5-3-3-8 T1

ולא מצליח לעבור..

פורסם

זה יכול להיות גם עניין של בקר הזכרון, אי אפשר לדעת

לדעתי 2.5-3-3 על 275Mhz זה תוצאה מעולה, הייתי נשאר עם זה

פורסם
  • מחבר

i'm greedy i want moreeee :)

פורסם

תוציא סטיק או שתעבור ל-939

754 עם שני סטיקים זה ממש לא הדרך לתוצאות גבוהות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים