עבור לתוכן

AMD64 3200 Winchester טמפ' מספקת?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מזה חשוב לך כל כך..בכל מיקרה זאת טמפרוטורה טובה..תבדוק עם asus probe ותראה כמה הטמפרטורות..מאז שהמשחה שלי לא תופסת חזק אני עובד על 40 מעלות במנוחה ואיזה 49 במאמץ..לא ממש משנה לי. אז זה חשוב לך אתה יכול לקנות קירור קטן או אפילו מאורר קצת יותר חזק כמו הטורנדו יוריד את זה ל334 מעלות.

פורסם

הכרטיס מאד משפיע, אם היה לך כרטיס יותר חזק אז בכלל.

פשוט כל האוויר החם מהכרטיס מסך עולה למעלה ומה יש למעלה? נכון מאד, מעבד. ד"א זה גם למה הקירורים של AS יעילים ביותר, במקום לקרר את הכרטיס ולחמם תמחשב זה מקרר תכרטיס ומוציא את האוויר החם מהמארז ואז המארז יותר קריר = כל המערכת יותר קרה.

אם היית יכול לחבר איזה גיפה 4 היית רואה לבד שהטמפ' הייתה יותר נמוכה.

פורסם
  • מחבר

מה זה AS ? אני מניח שלא התכוונת ל-artic silver כי זו משחה תרמית.

ומזה ג'יפה 4 ? :smile1:

פורסם

סליחה, התכוונתי ל AC (מה יש לי היום :nixweiss:) והכוונה לSilencer שלהם.

גיפה 4 = גיפוס 4 :screwy:

פורסם
  • מחבר

המממ, אני לא חושב שכדאי לי לפרק את ה-Stock שלו, הוא לא רע בכלל הבנתי...

רגע אני רץ לקנות ג'יפורס 4 לבדיקה  :P

סתם, במקרה יש לי ג'יפורס 4, אבל AGP... חשבת על זה שאין GF4 ל-PCI-E ?  מה באמת קורה לך היום ?  :cool2:

ד"א, הרגע הזמנתי exhauster כזה שתופס סלוט ב-30 ש"ח.  מקסימום, להזיק זה לא יכול....

רק שאלה אחת, אין לי כוח לבדוק... בדרך כלל המאווררים על כרטיסי המסך מוציאים או מכניסים אוויר ? אם הם מכניסים זה יהיה קצת טיפשי לשים את ה-exhauster מולו, לא? אני לי יודע אם הוא שואב אוויר משני צידיו או רק מהצד העליון - כלומר שימושי רק מתחת לכרטיס...

פורסם

הכרטיס מאד משפיע, אם היה לך כרטיס יותר חזק אז בכלל.

פשוט כל האוויר החם מהכרטיס מסך עולה למעלה ומה יש למעלה? נכון מאד, מעבד. ד"א זה גם למה הקירורים של AS יעילים ביותר, במקום לקרר את הכרטיס ולחמם תמחשב זה מקרר תכרטיס ומוציא את האוויר החם מהמארז ואז המארז יותר קריר = כל המערכת יותר קרה.

אם היית יכול לחבר איזה גיפה 4 היית רואה לבד שהטמפ' הייתה יותר נמוכה.

אני מבקש, לא להכפיש את שמי לשווא! >:(

בקשר לשאלה - נדמה לי שהם מכניסים. בכל מקרה, כבר קנית אם לא יהיה שיפור אז מקס' 30 שקל הלכו

פורסם
  • מחבר

מה אתה נעלב לי... ;)

בתאוריה, אם שני מאווררים (אחד מול השני) וכל אחד שואב לכיוון שלו - האוויר יעמוד במקום (בסביבה אידיאלית, ומאווררים זהים).

האם יש סיכוי שזה אשכרה יעלה את החום ? :s05:

פורסם

זה לא יקרה מכיוון שמה שהזמנת הוא כנראה יהיה 80' או 60, משהו באיזור. המאורר של כרטיסי המסך הוא בדר"כ 40 - 60 ככה שתאורתית מה שקנית ידחוף יותר אוויר ואז לא יקרה מצב שהאוויר יעמוד במקום. גם ככה זו לא סביבה סגורה יש עוד אוויר אז זה בכלל לא יקרה.

ד"א מאורר של הרטיס מסך מכניס אוויר אני כמעט בטוח

פורסם

לדעתי הטמפ' שלך בסדר גמור

פורסם

ותבדוק שאתה קורא את הנתונים נכון מהביוס ולא מתוכנה אחרת

בדרך כלל יש ללוח 3 נתוני טמפרטורה CPU, PWN, CHIPSET

ה-2 הראשונים אמורים להיות חמים יותר וה CPU קריר יותר

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, אני מסתכל על הטמפ' הנכונות. בדרך כלל אני לוקח את הקריאה מ-nTune Monitor של nvidia. אבל את אותם טמפ' ראיתי גם ב-speedfan, asus probe ובביוס...

פורסם

ד"א, הרגע הזמנתי exhauster כזה שתופס סלוט ב-30 ש"ח. מקסימום, להזיק זה לא יכול....

רק שאלה אחת, אין לי כוח לבדוק... בדרך כלל המאווררים על כרטיסי המסך מוציאים או מכניסים אוויר ? אם הם מכניסים זה יהיה קצת טיפשי לשים את ה-exhauster מולו, לא? אני לי יודע אם הוא שואב אוויר משני צידיו או רק מהצד העליון - כלומר שימושי רק מתחת לכרטיס...

עד כמה שאני יודע, הדברים האלה שואבים אוויר החוצה, מה שיצור ניגוד למאוור של הכ. מסך.

אם ככה אז אין מה להתקין את זה בלוח עם חיבור PCI-E? (כי הכרטיס מסך שם נמצא בצד ימין)

פורסם

לפותח התרד תעדכן ביוס לגירסה 1008 פותר מלא בעיות..

(יש לי לוח כמו שלך)

בנוגע לטמפרטורה של המעבד

יש לי מעבד ווינצ'סטר 3200+ כמו שלך

אני משתמש ב gatewatch מה שאומר שאני קורא טמפרטורות מדויקות

והמעבד שלי בלי מאמץ ב 40 מעלות

ויש לי zalman 7700cu

(עזוב שאין לי בינתיים מאוורר שמכניס אויר למארז,ועוד אחד שיוציא)

פורסם
  • מחבר

מממ... אתה צודק, אני בכלל לא יכול לשים אותו מעל הכרטיס...

חשבתי על זה קצת, אם המאווררים יהיו אשכרה אחד מול השני - הגיוני שהוא יקשה על זרימת אוויר לכיוון ה-GPU.

לא בדקתי והשוואתי מימדים, אבל מקסימום אני ירחיק אותו קצת מהכרטיס.

אחרי הכל, האוויר שנכנס לכיוון  ה-GPU מן הסתם חייב לצאת (חם) לכל הכיוונים בצד ה"פעיל", בעיקר בגלל עיצוב ה"פרח" של קירור ה-stock. לאוויר הזה לא תהיה ברירה אלא להשאב ל-exhauster, לא משנה באיזה סלוט הוא יושב...

doreiny: ואללה יצא ביוס 1008 ? תודה אני רץ לעדכן.

מוזר, הזלמן שלך יותר גדול ורציני משלי. כנראה עם מאווררים במארז הוא ירד לסביבות 36 או פחות. עדיין, זה מנחם לראות שאני לא היחיד ושהטמפ סבירה...

פורסם
  • מחבר

התקנתי את ה- Slot Exhauster והטמפ' של המעבד ירדה באיזה 4 מעלות, הצ'יפסט ב 1-2 והכ.מסך לא ממש השתנה, אולי מעלה ..

זה טוב, האוויר החם שיוצא מהכרטיס מסך לא עולה למעבד, אלא נשאב לבחוץ.

CPU 34c :) כבר יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים