עבור לתוכן

AMD64 3200 Winchester טמפ' מספקת?

Featured Replies

פורסם

IDLE:

CPU: 38c

System: 36c

Gpu: 42c

הטמפ' של המעבד נעות בסביבות 36-40 ב-Idle. זה כמובן לא מוצא חן בעיני, ובמיוחד כששני המאווררים במארז על מקסימום וגם ה-Zalman.

חשבתי שעם המפרט שלי אקבל תוצאות יותר טובות :(

האם הטמפ' בסדר או שיש מקום להוריד אותה?

(את המחשב התקינו לי בחנות, והשתמשו במשחה תרמית של זלמן, אני לא הייתי שם, ולא מתכוון לפרק את המתקן קירור המפחיד הזה ללא סיבה טובה...)

פורסם

תדאג לסירקולציה טובה ושהכבלים בתוך המארז יהיו מאוחדים ולא מפוזרים ככה תהיה זרימת אוויר טובה וירידה בטמפ'

פורסם
  • מחבר

ישבתי היום ועשיתי סידור גלובלי של כל הכבלים, דווקא הצמדתי ככל שאפשר וקיבעתי אותם לגובה הלוח (אילו שמקיפים לי את הלוח אם בכדי להגיע ליציאות, כגון תוספות USB, פוטנציומטר שליטה על הזלמן ויציאות חשמל ו-SATA להארדיסק חיצוני).

את כל השאר השתדלתי לדחוף לכיוון תושבות הכוננים (יש לי רק DVD-RW) והרחקתי את ההארדיסקים אחד מהשני בכדי שלא יסתירו את המאוורר הקידמי-תחתון.

אחרי כל זה אני לא רואה שיפור משמעותי בטמפ', כמובן שזרימת האוויר טובה יותר עכשיו, אך התועלת לא כל כך באה לידי ביטוי. כרגי הטמפ' 37 אבל כבר מאוחר ולא חם כמו בצהריים.

הבנתי שהמעבד הזה לא אמור לעבור את ה-60 או 70 מעלות בערך, כך שאני לא מפחד עליו או משהו, אבל עדיין הבנתי שאנשים מריצים אותו גם על פחות מ-30 ב-IDLE, ובלי קירור מיוחד או עם דומה לשלי.

האם כדאי לפרק את הזלמן ולבדוק את איכות המריחה של המשחה? אני יודע שיש צורך להוציא את הלוח אם להתקנת הפלטה מאחור, לא יודע בקשר לפירוק הראש.

פורסם

תשמע לי יש מעבד כמו שלך אבל לצערי הוא NEWCASTLE שהם ידועים שהם לא קרירים כמו ווינצ'טר אבל הטמפ' שלי במנוחה על 34-36 וזה קצת מוזר מפני שהמעבד שלך אמור להיות בטמפ' פחות משלי אבל זה לא כל כך קשור כי זה גם תלוי בהמון דברים אחרים...

שחכתי להוסיף שכל הקירורים שלי הם סטוק 2מאוורים של המארז... 1על המעבד... ועוד אחד על הכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים :s05:

זה מעצבן, לא סתם קניתי winchester, אני רוצה להינות מכל הייתרונות שלו :-\

נראה לך שיש טעם להתקשר לחנות ולדרוש החלפת מעבד או משהו כזה? (לא נעים, בשביל כמה מעלות)

יש רעיונות נוספים? אני בספק אם טמפ' החדר שלי שונה בהרבה משלך, אתה מדליק מזגן בדרך כלל?

בכוונה הלכתי וקניתי מארז TT, זלמן, ספק קריר..... למההה?!?!? :nixweiss:

פורסם

אצלי (קירור סטוק) הטמפ 37 במנוחה

דרך אגב, CnQ מוריד את הטמפ ל 34 - -מזה?

אני לא מדליק מזגן....

אבל בדיוק איפה שהמחשב שלי יושב יש לי חלון בגובה המחשב ושאני פותח אותו זה די מקרר לי את המארז בעיקר בלילה!

פורסם

אז מה עושים :s05:

זה מעצבן, לא סתם קניתי winchester, אני רוצה להינות מכל הייתרונות שלו :-\

נראה לך שיש טעם להתקשר לחנות ולדרוש החלפת מעבד או משהו כזה? (לא נעים, בשביל כמה מעלות)

יש רעיונות נוספים? אני בספק אם טמפ' החדר שלי שונה בהרבה משלך, אתה מדליק מזגן בדרך כלל?

בכוונה הלכתי וקניתי מארז TT, זלמן, ספק קריר..... למההה?!?!? :nixweiss:

2 מילים טמפ' החדר, זה הכל הטמפ' שלך טובות אולי לא כמו של אחרים אבל זה הכיף שבזה להיות שונה חח סתם הקיצר אין צורך לעשות כלום ... פשוט תרגע ותהנה מהמחשב לדעתי מארז של TT היה מיותר הם סתם יקרים נכון יפים אבל המחיר מופרז

פורסם

להחזיר לחנות אתה לא תוכל.

בכל מקרה, זה באמת חשוב לך לראות 30 מעלות ולא 37? אם זה באמת באמת חשוב, תצלם את המסך כשהתוכנה שאתה בודק איתה עובדת ואז תערוך את הטמפ' מ 37 ל 30 ותהנה. אני פשוט לא מבין אנשים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

nim901 : קח 2 סיבות שחשבתי עליהן בזמן שקראתי את התגובה המגוכחת שלך:

1. אורך חיים של המעבד.

2. OVERCLOCK !!!

Gigabot: תהיה בטוח שהמארז של TT הוא הרבה מעבר ל-"יפה" . תעיף מבט עליהם ותבין.

sharonbn : ה- Cool&Quite כבר פועל !

בכל מקרה, תודה על התגובות, אשמח לעוד עיצות (אם הן לא נגמרו)

פורסם

תכבה את הקול אנד קוויט הנה לך הבעיה

הוא מנמיך ביצועים כדי להשקיט

פורסם

אני מוכן להתערב איתך שאם המעבד שלך עובד ב 7 מעלות יותר משלי זה לא ישפיע עליו.

אם זה כל כך משנה לך פשוט תקנה קירור אחר.

פורסם

Gigabot: תהיה בטוח שהמארז של TT הוא הרבה מעבר ל-"יפה" . תעיף מבט עליהם ותבין.

אז זהו שהוא לא

ובקשר לנושא, יכול להיות שהביוס לא מראה נכון את הטמפ'

גם לי בלוח היתה בעיה עד שיצא עדכון שסידר את זה

פורסם
  • מחבר

המארז של TT, אומנם הזול מביניהם שנמכר בארץ אבל אני אהבתי, עם כל השטויות שלו, הארדיסקים נשלפים ו-screwless, בקרת טמפ', חלון נפתח עם כפתור מזוודה וכל השאר, אני לא מתחרט על זה...

הביוס מעודכן לגרסא אחרונה 1007.

טוב, זה מה יש - אני יסתפק בזה.. אני בטח לא יחליף מתקן קירור כל כך מהר, רק קניתי את שלי ב-260 ש"ח.

כנראה הייתי צריך להתעקש שישימו לי Artic Silver 5, אבל הם שיכנעו אותי שהמשחה של zalman תהיה מספיק טובה כי היא נחשבת חברה איכותית.

יום יבוא ואני יטפל בעניין בכוחות עצמי.

פורסם

שוב, אתה קצת שוכח שלא כל המעבדים עובדים על אותה טמפ' יש מעבדים שיצאו פחות טובים מהמפעל ויש כאלו שיצאו יותר. יש גם הבדלים בטמפ' של הסביבה. אולי בכלל המערכת שלך, לדוגמא, אם לי יהיה ויני אבל כרטיס מסך ממש חלש ורק סטיק אחד של זיכרון ורק הארד דיסק אחד זה גם משפיע. בכל מקרה, אני לא מבין על מה אתה דואג. אני מאז שקיבלתי את הקירור החדש כבר לא מסתכל על הטמפ', למען האמת אף פעם לא הסתכלתי פשוט הסטוק הרעיש לי וכן, גם שלי לפעמים מגיע ל 37 אז מה, אני אחזיר את המעבד? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

שלך לפעמים מגיע ל-37, שלי לפחות 37. כמובן שב-Load הוא מגיע ליותר. אני לא עושה אוברקלוק רק בגלל זה.

גם עניין עקרוני משחק פה תפקיד. אמור להיות ככה, אבל זה אחרת. יכול להיות שסביבת החומרה משפיעה, למרות שהזכרונות עם עם קירור...

ד"א, נראה לך שהכרטיס מסך משפיע ממש? הוא עומד על לפחות 40 ב-IDLE, כרגע 46. יש מאוררי סלוט כאלה שמושכים את האוויר מהכרטיס ומוציאים החוצה, יש מצב שאחר כזה יעשה הבדל בטמפ' המעבד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים