עבור לתוכן

איך להוציא את המקסימום מהזכרונות?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת אפשר לסחוט אותם כי אני בטוח שזה לא הפוצנטיאל המקסימלי שלהם..

נ.ב אני עדיין מתחרפן שאני לא יודע מה הציפ שלהם....איזושהי דרך לגלות את זה(לא פיזית).

ומה אומר מצב "cpu/11"?

פורסם

פתחת תארד על הנושא הזה, אפשר להמשיך את הדיון שם, אין צורך על כל "סעיף" לפתוח תארד חדש...

אין איך לגלות איזה צ'יפ זה חוץ מלבדוק את הגבול ביצועים שלו ולהבין לבד לאיזה צ'יפ הוא משתווה..

CPU\11 זה המחלק, לדוגמא המעבד שלך עובד ב2000 מגהרץ, אתה מחלק ב11, זאת אומרת שהזכרונות על באס 180..

פורסם
  • מחבר

איך אתה עוד זוכר את זה פתחתי אותו אולי לפני חודש ומשהו... :lol:

וד"א אז מה ההבדל בין HTT לממורי?

פורסם

אין שום קשר בין השניים, ה HTT היה ידוע עד היום כ-FSB, זה הבאס הכללי של המערכת, אתה יכול להגיד שהצ'יפסט של הלוח עובד בבאס הזה, כנ"ל המעבד.

הזיכרון יכול לעבוד במצב סינכרוני עם ה HTT ואז שניהם יהיו זהים, והוא יכול לעבוד באי סינכרוני ואז שניהם היו בתדרים שונים..

רוב הלוחות מאפשרים מחלקים סגורים לדוגמא 6:5 ו- 4:3 , ולא כיוון מדוייק של תדר הזיכרון....

ולא התכוונתי לתארד מלפני חודש, התכוונתי לתארד הבא שפתחת לפני שעה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122332.0;topicseen

בשני התארדים אתה מנסה להעלות את הביצועים של הזכרונות ושואל איך, היית יכול לעשות מזה דיון אחד עם מספר סעיפים, אין צורך בשניים.. ;)

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר בין השניים, ה HTT היה ידוע עד היום כ-FSB, זה הבאס הכללי של המערכת, אתה יכול להגיד שהצ'יפסט של הלוח עובד בבאס הזה, כנ"ל המעבד.

הזיכרון יכול לעבוד במצב סינכרוני עם ה HTT ואז שניהם יהיו זהים, והוא יכול לעבוד באי סינכרוני ואז שניהם היו בתדרים שונים..

רוב הלוחות מאפשרים מחלקים סגורים לדוגמא 6:5 ו- 4:3 , ולא כיוון מדוייק של תדר הזיכרון....

ולא התכוונתי לתארד מלפני חודש, התכוונתי לתארד הבא שפתחת לפני שעה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122332.0;topicseen

בשני התארדים אתה מנסה להעלות את הביצועים של הזכרונות ושואל איך, היית יכול לעשות מזה דיון אחד עם מספר סעיפים, אין צורך בשניים.. ;)

תודה על ההסבר :)

פתחתי שני תרתים שונים מכיון שכל אחד שיך למקום אחר....עם זה לא בסדר אז למדתי :)

בכל זאת,על מה אתה ממליץ?

פורסם

הדרך היחידה (היעילה) לסחוט את הזכרונות, זה להוריד את המכפלה של המעבד ולהתחיל לרוץ לבאסים גבוהים גם אם זה ידרוש ממך לעבור לתזמונים לא הכי טובים, הבאס יכפר על זה כמו שצריך ;)

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אתה אומר לרדת למכפלה (X) מ11.

לעלות את הממורי/HTT שלפי CLOCKGEN עולים ביחד וזהים ליותר גבוה ולשחרר תזמונים,נכון?

פורסם

עומר אחי סליחה שאני גונב לך את התראד ......אבל יש לי זכרונות (PDP) שהבאס שלהם הוא 200 אם אני רוצה שהבאס יהיה 250 ויותר אז אני צריך לשנות את פרקונסי של הזכרונות ל450 מגה הרץ \533 הם יעמדו בזה ? (הם עכשיו על 400 מגה הרץ.....)

אם אני ישים אותם על 450 אני יאלץ לעלות את התיזמונים שלהם ל3-3-3-9 ?

נ.ב

אני מקבל איתם בסנדרה בסביבות ה3600 ככה......שזה גרוע....מה עושים?

פורסם

Omerole, תוריד מכפלה, תעביר את הזכרונות לסינכרוני (שלא רק יעלו עם ה HTT אלא גם שהיו שווים לו בערכם).

Cool_Boy-PP, אם הם יעמדו בזה רק אתה יכול לדעת, עקרונית הם צריכים לעמוד בזה שהם ב CL3, אבל רק ניסיון יוכל לענות לך על השאלה..

3600 זה לא גרוע, כל הזכרונות DDR400 הרגילים שבדקתי בסנדרה קיבלו תוצאה של בין 3000 ל-4000.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא אמרת איזה כפלה יש הרבה :)

ואיפה אני מבצע את מה שאמרת בקשר לHTT?

פורסם

אתה קובע את הזכרונות על 200 בביוס, ואז הם ביחס סינכרוני (1:1) עולים יחד איתו באותו תדר..

אתה תבחר את המכפלה לא אני, זה תלוי לאן אתה רוצה להגיע עם המעבד..

נגיד אתה מוריד את המכפלה ל 10, אז שתיהיה בבאס 220 המעבד יחזור לתדר סטוק, שהמכפלה תיהיה על 9, אז שתיהיה בבאס 245 תחזור לתדר סטוק..

תלוי עד איפה אתה רוצה להגיע עם הזכרונות, ועל כמה אתה רוצה לשים את המעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים