פורסם 2005 במאי 2120 שנים מכיוון שהמערכת החדשה שלי מיועדת ל-OC אחד הדברים הראשונים שבדקתי עם קבלתה זה טמפרטורת המעבד. קצת התאכזבתי לראות שכבר בביוס היא מתנודדת בטווח ה-35-37 שכן ראיתי דווחים על טמפרטורת IDLE שמתחת ל-30.בכל אופן כרגע בחלונות יש לי שתי תוכניות שמדווחות על טמפרטורות הפוכות: Smartguardian שבאה עם הלוח (DFI) טוענת שה-CPU הוא ב-31 וה-PWMIC ב-39. לעומתה סנדרה מדווחת על Board כ-31 ו-CPU כ-39. נראה לי שמישהי הפכה את היוצרות כאן. האם אני יכול להניח שהתוצאות של סנדרה הן הנכונות? ד"א, שתי התוכניות אומרות שטמפרטורת ה-Chipset או Aux\Power כפי שמופיע בסנדרה, היא 45 מעלות. האם גם זו לא גבוהה יחסית? וזה כשעל הלוח ישנו מאוורר ישירות על הצ'יפסט... :-(בתודה מראש למי שיגיב.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר מאיפה קנית 3000 ויניס???אתה יכול להעלות תמונה מCPUZ או משהו כזה...הבאתי מחו"ל לפני כמה ימים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר נראה לי שראיתי אחד כזה בפנדה.אולי אחת התוכנות מזייפת.אני נוטה להסכים... הבעיה היא שלא הצלחתי עוד להגדיר את MBM ללוח שלי (DFI ULTRA-D). אולי היא היתה מכריעה במחלוקת.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מה הבעייה, תתקין SpeedFan - נותנת דיווחים מדוייקים:http://www.almico.com/speedfan424.exeאו אם יש לך לוח אם עם Nforce אז תתקין את nTune מאתר הבית של Nvidia, יש בה 3 מיני-תוכנות, אחת מהן היא Nvidia Monitor...
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר מה הבעייה, תתקין SpeedFan - נותנת דיווחים מדוייקים:http://www.almico.com/speedfan424.exeאו אם יש לך לוח אם עם Nforce אז תתקין את nTune מאתר הבית של Nvidia, יש בה 3 מיני-תוכנות, אחת מהן היא Nvidia Monitor...איך שכחתי את Speedfan. אנסה גם את השנייה. תודה רבה.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר אז ככה:Ntune מדווחת כמו Smartguardian על טמפרטורת CPU נמוכה (32) וגבוהה יותר למערכת (40)ואלו ב-Speedfan יש טור של 6 טמפרטורות. מישהו יכול לעשות סדר?Temp1:32Temp2:40Temp3:46Temp:0HDD: 37Temp1: 40יכול להיות שנעשתה איזו טעות בחיבור החיישנים בלוח?דבר נוסף לא ברור: Ntune אומרת שה-Vcore הוא 1.53V ו-Speedfan אומרת 1.36 ל-Vcore1ו-1.17 ל-Vcore2 (למה שניים?) מה שיותר תואם את הביוס (הערך הראשון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.