עבור לתוכן

בעיית צריבה בנרו

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מנסה לצרוב קובץ BIN (יש לי את ה-CUE) בעזרת ה- NERO והוא מקפיץ לי את השגיאה הזו.

הקטע הוא שבדקתי כבר את ה-IMAGE בעזרת מין VIRTUAL CD כזה והוא עובד!! גם הצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת :s07:.

מישהו יודע את הסיבה לכך?

תודה מראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נסה לפתוח את קובץ ה-CUE בעזרת פנקס הרשימות ולבדוק האם הוא מציין בתוכו את קובץ ה-BIN כמו שהוא

פורסם
  • מחבר

לצערי כבר מחקתי את הקבצים :-\. אבל איך אתה מסביר את זה שהצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת? יכול להיות שהיא לא משתמשת ב-CUE? לא נראה לי...

פורסם

יש תוכנות שצורבות רק את ה BIN עם אותו שם ..

פורסם

גם nero יודעת להתמודד עם קובץ bin ללא cue.

פשוט בוחרים burn image ושם בוחרים את קובץ ה-bin עצמו, ולא קובץ ה-cue (כנראה צריך לבחור שיציג את כל סוגי הקבצים).

אח"כ רק צריך לבחור את הפורמט של הקובץ (וזה לא כזה קשה, יש 2 אפשרויות, ואם לא בוחרים את הנכונה אז הוא יצעק עליך).

פורסם
  • מחבר

גם nero יודעת להתמודד עם קובץ bin ללא cue.

פשוט בוחרים burn image ושם בוחרים את קובץ ה-bin עצמו, ולא קובץ ה-cue (כנראה צריך לבחור שיציג את כל סוגי הקבצים).

אח"כ רק צריך לבחור את הפורמט של הקובץ (וזה לא כזה קשה, יש 2 אפשרויות, ואם לא בוחרים את הנכונה אז הוא יצעק עליך).

דקה לפני ה-IMAGE הזה צרבתי IMAGE אחר בנרו כשסימנתי לו את ה-CUE :-X. איך אתה מסביר את זה?

פורסם

אני מעדיף להתשמש לצריבת IMAGE ב Alcohol.120% לא עושה בעיות כמו הנירו

פורסם

באמת אלכוהול יותר טוב מנירו באיימג'ים, וכמו ששניצל אמר, ה-CUE רק מפעיל את הBIN

פורסם

דקה לפני ה-IMAGE הזה צרבתי IMAGE אחר בנרו כשסימנתי לו את ה-CUE  :-X. איך אתה מסביר את זה?

תקרא שוב את מה שרשמתי.

אמרתי שנרו יודע להתמודד עם bin ללא cue. כמובן שהוא גם יודע להתמודד עם קובץ cue.

פורסם
  • מחבר

תקרא שוב את מה שרשמתי.

אמרתי שנרו יודע להתמודד עם bin ללא cue. כמובן שהוא גם יודע להתמודד עם קובץ cue.

זה הקטע, שהוא לא מכיר בכלל BIN... אתה רוצה להגיד לי שבנרו שאצלך אתה יכול לבחור קבצי BIN ???

פורסם

אתה יכול לבחור שיראה את כל הקבצים

ואז פשוט לבחור את הBIN

פורסם

אתה יכול לבחור שיראה את כל הקבצים

ואז פשוט לבחור את הBIN

זה יעבוד לך רק אם הBIN הוא DATA והוא אמור להיות ממילא בMODE 1. כל פורמט אחר של BIN לא ייצרב כמו שצריך (למרות שהוא ייצרב).

יכול להיות שזה היה IMAGE של דיסק MP3? כי NERO לא יודע להתמודד עם כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים