עבור לתוכן

הבאתי פלטייה של 170w לכרטיס מסך העם אפשר בדרך כול שהיא לשלוט בפלטייה<?דחוף!

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים!

כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית...

עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! :pissed:

1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת??

2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט מהספק ויוציא נגיד 6 וולט לפלטיה! זה אפשרי? עם כן אז מה זה אומר שהפלטייה תעבוד יותר חלש?

מי שלא הבין אני חשבתי על אופציה שלחבר את הפלטייה לכרטיס וכדי שהיא לא תוריד את הטמפרטורה מתחת ל25 אז לשלוט במתח שהיא מקבלת וכך אני יוכל לשמור על טמפרטורה קבועה של 26-28 מעלות! מה אומרים אפשרי ? עם כן אני יסמך לקבל עזרה! תודה..

יחיאל

פורסם
  • מחבר

חברה עזרה? זה דיי דחוף!

:xyxthumbs:

מה קורה אנשים!

כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית...

עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! :pissed:

1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת??

2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט מהספק ויוציא נגיד 6 וולט לפלטיה! זה אפשרי? עם כן אז מה זה אומר שהפלטייה תעבוד יותר חלש?

מי שלא הבין אני חשבתי על אופציה שלחבר את הפלטייה לכרטיס וכדי שהיא לא תוריד את הטמפרטורה מתחת ל25 אז לשלוט במתח שהיא מקבלת וכך אני יוכל לשמור על טמפרטורה קבועה של 26-28 מעלות! מה אומרים אפשרי ? עם כן אני יסמך לקבל עזרה! תודה..

יחיאל

פורסם

אתה פשוט לא לומד

אסור להקפיץ

לא משנה אם עברו כמה שעות

פורסם

תעשה OC ככה שהטמפ' ישתווה לך..

פורסם

נראה לי שהוא הגיע לקצה גבול היכולת עם הכרטיס שלו.

פורסם
2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps

פעם אחרונה שבדקתי 20X12 = 240 ולא 170

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט לא לומד

אסור להקפיץ

לא משנה אם עברו כמה שעות

זה לא שאני לומד פשוט אניצריך תשובה ועם אני לא יקפיץ ההודעה פשוט תירד ותירד עד שתעבור דף!!כך שעברו כמה שעות (15) ושראיתי שההודעה ירדה לתחתית אז פשוט הקפצתי!

תעשה OC ככה שהטמפ' ישתווה לך..

אז זהו שהם לא ישתווה!!

אני שואל עם יש דרך מסוימת לשלוט בכוח של ה tac?? הכוונה עם הוא 12 וולט ואני יתן לו 5 וולט הוא יעבוד יותר חלש נכון? או שהוא לא יעבוד בכלל??

נראה לי שהוא הגיע לקצה גבול היכולת עם הכרטיס שלו.

קצה יכולת לא ניראה לי בכלל ראיתי אנשים מגיעים גם ל550 לליבה (7500 נקודות ) שזה ליגה אחרת לגמרי!!

מה אומרים חברה יש מצב לעזרה כדי לשפר את האוברקלוק הזה או לא?

פעם אחרונה שבדקתי 20X12 = 240 ולא 170

לא יודע בכול מקרה זה מה שאמרו לי...

תודה

יחיאל

פורסם

זה לא שאני לומד פשוט אניצריך תשובה ועם אני לא יקפיץ ההודעה פשוט תירד ותירד עד שתעבור דף!!כך שעברו כמה שעות (15) ושראיתי שההודעה ירדה לתחתית אז פשוט הקפצתי!

גם אם לא קיבלת תשובה אסור להקפיץ

ה15 שעות האלו-רובם היו בשעות שאנשים ישנים (בעיקר בסוף שבוע)

זה לא חדש שאתה מקפיץ

להבא ת'רדים ינעלו ללא אזהרה

פורסם

שמע מקודם נתת לי עצה עכשיו אני יתן לך עצה שמע חבר אתה לא יכול להקפיץ מתי שבא לך זה מסוכן[: חחחחחחחחחחחח זה יגמר לא טובבבבבבבב

פורסם

יחיאל, סיפרת לא מזמן שהכרטיס שלך עובד על 30 ומשהו מעלות במאמץ.

אז אם זה לא החום שמגביל אותך, ויש לך ספק מצוין, למה להרכיב את הפלטייה בכלל?  :nixweiss:

כנראה שהכרטיס באמת הגיע למהירות המקס' שלו, חוץ מזה שמעטים מצליחים לחצות את קו ה500 בכלל (שלא לדבר על 550 דמיוני), והם עשו את זה באמצעות וולטמוד.

פורסם
  • מחבר

הכריס שלי בתדר סטוק+בחורף קר מאד עם חלונות פתוחים חח+ שני מאוורים של 120 ממ על הקרור מיים של הלזמן אני יכול להגיע ל30 מעלות במנוחה!!

עכשיו קיץ והמאווררים הרעישו לי עם הזמן כך שעכשיו בלי כלום בתדר של 493 לליבה וזיכרון 1430 אני בטמפרטורה מנוחה 40 מעלות! ומאמץ 55 גג!!

לכן החלטתי לחבר את הtec! בעיקרון חיברתי אותו עכשיו כמובן הרבה גריז דיאלקטרי וספוגים לאטימה מושלמת וכו כוו (אולי תמונות בהמשך) חח בכול מקרה מה שעשיתי נכון לעכשיו זה שאת הtec לא הצמדתי לליבה ממש חזק אלה פשוט בחולשה וקיבלתי במנוחה 35 מעלות וכמובן ב-12 וולט! עכשיו אני לא רוצה לחזק את החיבורים מסיבה אחת והיא שהטמפרטורה לא תירד פתאום ואז יתחילו בעיות !!

אז חברה מה אומרים יש מצב להביא לפלטייה 5 וולט במקום 12? והיא תמשיך לעבוד?

עכשיו סתם שאלה!!

החוטים של הפלטייה הפלוס והמינוס פשוט רותחים שהפלטייה עובדת למה??

פורסם

פוטנציומטר לא ילך לך כאן, כדי לשלוט בהספקים כאלה תצטרך מעגלים מסובכים יותר. (לא זוכר אם דיאק או טריאק יעבדו בזרם ישר :kopfpatsch:)

ולגבי החוטים זה בסדר, אם עובר דרכם 20 אמפר אז הם יתחממו.

אגב לאן חיבר את ה TEC? לספק?

פורסם
  • מחבר

את ה tec חיברתי לספק אנטאק 550 אין זה ספק מטורף!! יושב עליו גם הקרור גז גם ה tec וגם 6800 אולטרה והוא מחזיק כמו פנתר (למרות שעם ה tec הוא עושה זימזום של עומס רציני חח) בכול מקרה את הטרמאלטאק 480 שלי סמתי בצד והבאתי עכשיו אינרמקס 425 (הכחול) וגם זה ספק לא נורמלי בכול מקרה עשיתי לו מוד קטנטן ועכשיו הוא נותן לי ב12 וולט 12.55 וב5 וולט 5.6 וב 3.3וולט 3.8 וולט ורק בזכות הספק הזה הצלחתי להגיע עם הפרסקוט (שנימכר) ל4.610 גיהרץץץ

בכול מקרה מוזר ניסתי עכשיו משהו חיברתי את הפלוס ל5 וולט של הספק והtec עובד כמו שצריך בקשר לכמות חום הכן יש הבדל עם 5 וולט הטמפרטורה היא 48 מעלות ועם 12 היא 35 מעלות הכן שיפור (על תישכחו שה tec לא מוצמד לליבה ובגלל זה הטמפרטורות כאלה!!) בכול מקרה מה אומרים אין איזה קומבינצה כול שהיא לשלות בtec? מוזר כולם אמרו לי (גם באקסטרים סיסטם) שזה לא יעבוד עם 5 וולט אבל עובדה עובד!! מוזר... ניראה אני ינסה לארגן איזה קומבינה!!

עידכון: יש לי פה שנאי חמוד 12 וולט 1 אמפר!! חיברתי אותו לtec והינה פלאים הוא עובד בקשר לטמפרטרוה נאי יבדוק את זה כבר שהדותן יגיע (יש עיכוב במכסס :pissed: ) עם יש לכם רעיונות נוספים אני יסמך לקבל.. תודה..

יחיאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים