עבור לתוכן

"צרות של עשירים"-האימיול מוריד, אבל נתקע על מהירות אחת ולא זז.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני משתמש במוד של morphXT, לאחר המלצות בפורום הזה. בנוסף אני משתמש בתוכנה NetLimiter ובעזרתה מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול ל8.

בשבועות הראשונים, הייתי מאוד מרוצה. הורדתי כמות סבירה של קבצים(מקסימום 10 באותו זמן) והמהירות הייתה מעולה, 35-50.

ההגדרות המוגדרות באימיול עצמו הן מהירות Download 180, אפלואד 12 והגבלת מהירות הורדה 180, ולאפלואד הגבלה 12.

עם הגדרות אלו קיבלתי מהירויות גבוהות(לטעמי).

לפני יומיים שמתי לב לתופעה מאוד מעצבנת. המהירות עולה ל20 KB/s ופשוט נשארת על זה. אפילו שהשארתי את זה יומיים ברצף דלוק, שאני לא גולש או עושה כל שימוש במחשב. הממוצע הוא ישר על קו ה20-22. מאוד התעצבנתי בגלל שהמוד, אשר הרגיל אותי למהירויות גבוהות במיוחד, התחיל להוריד במהירות די נמוכה.

יש לציין שבאותו זמן שהופיעה הבעייה, התחלתי להוריד באותו זמן כמות יותר גדולה של קבצים(בערך 20, ויש לציין שכולם חוקיים, המשחקים המקוריים נמצאים בבעלותי אבל הם לא עובדים, כנ"ל בנוגע לשירים.).

תמונות:

זה אזור הסטטיסטיקה:

150015001488151315011mg.jpg

ואלו ההורדות שלי:

2150015001488151315011gt.jpg

מה יכולה להיות הבעיה? האם ההגדרות לא נכונות? האם העובדה שאני מוריד הרבה קבצים מורידה מהמהירות?

תודה.

עריכה: בשביל לראות את התמונות עד הסוף, הנה הלינקים:

http://img170.echo.cx/img170/5761/150015001488151315011mg.jpg

http://img170.echo.cx/img170/4682/2150015001488151315011gt.jpg

בנוסף, כל הורדה שאני מוסיף אני ישר עושה את העדיפות שלה שתהיה HIGH במקום AUTO. האם אני שוגה במעשה זה?

פורסם

אני לא יודע איזה אייקון לשים זה :kopfpatsch: :kopfpatsch: או זה :lol: :lol:

30K זה נחשב אצלך גבוה וזה גם ל10 הורדות :silly:.

תעבור ל- Azureus ותתחיל להוריד בקצב נורמלי.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה אייקון לשים זה :kopfpatsch: :kopfpatsch: או זה :lol: :lol:

30K זה נחשב אצלך גבוה וזה גם ל10 הורדות :silly:.

תעבור ל- Azureus ותתחיל להוריד בקצב נורמלי.

התגובה שלך לא עזרה לי אפילו קצת.

פורסם

תתחיל לשתף יותר, המהירות שלך מוגבלת ע"י התוכנה בגלל יחס הורדה-העלאה גרוע (שים לב ל-R הגדולה ליד המהירות).

דרך אגב, זה ממש לא משנה באיזה מוד של אימיול אתה משתמש. זה לגמרי שטויות. כל עוד ההגדרות הבסיסיות מוגדרות כמו שצריך אין שום הבדל.

אגב, בדיוק לפני יומיים-שלושה שלחתי למישהו סקרין שוט שמראה הורדה ב-100KB/s לקובץ בודד, בשביל להוכיח לו שאם אתה משתף מספיק, אין שום בעיה להוריד באימיול במהירות מקסימלית...

פורסם
  • מחבר

תתחיל לשתף יותר, המהירות שלך מוגבלת ע"י התוכנה בגלל יחס הורדה-העלאה גרוע (שים לב ל-R הגדולה ליד המהירות).

דרך אגב, זה ממש לא משנה באיזה מוד של אימיול אתה משתמש. זה לגמרי שטויות. כל עוד ההגדרות הבסיסיות מוגדרות כמו שצריך אין שום הבדל.

אגב, בדיוק לפני יומיים-שלושה שלחתי למישהו סקרין שוט שמראה הורדה ב-100KB/s לקובץ בודד, בשביל להוכיח לו שאם אתה משתף מספיק, אין שום בעיה להוריד באימיול במהירות מקסימלית...

אז באופן מעשי, מה אני צריך לעשות??

עריכה: יש די הרבה קבצים בתיקיה המשותפת שלי, וכל קובץ שיורד אני עושה לו עדיפות "RELESE", איך אתה מסביר את העובדה שפתאום חלה ירידה במהירות ההורדה?

ועוד משהו, איך לעזאזל משתמשים באזורוס הזה?! איך אני מוצא קבצים?

עריכה2: אני מפעיל את הנט לימיטר, כל הזמן גם כאשר אני לא על המחשב, כמו שאמרו לי לעשות. אבל עכשיו אמרו לי שאני צריך לשתף יותר. אז להפעיל אותה רק כשאני על המחשב?

כלומר, אם היא תכובה, אני אשתף יותר?

עריכה3: עכשיו שמתי לב, שכשאני סוגר את הNL אז הR יורדת..להשאיר אותה מכובה?

פורסם

זה לא פשוט, יש כמה מגבלות..

הראשונה, אם ה UPLOAD שלך פחות מ 10KBPS אז ה DOWNLOAD המקסימלי שלך יהיה פי 3-4 מה UPLOAD שקבעת בתוכנה...

השניה, אם ב SESSION הנוכחי של ההרצה של התוכנה, ה DOWNLOAD שלך הופך להיות פי 3-4 מה UPLOAD שלך, אז גם שוב, הוא מגביל לך את המהירות, עד שהיחס בין ה DOWNLOAD ל UPLOAD קטן מזה....

אז זה הכל משחקים בין לבין... תנסה לראות איך אתה מצליח לעמוד באילוצים של המהירות UPLOAD המוגבלת בארץ לבין ה RATIO הנ"ל...

אם אף אחד לא משתמש ברשת, ואתה לא מוריד דברים, כדאי לשים את ה UPLOAD על 10 ב EMULE ובלי NETLIMITER. במצבים אחרים כדאי לדאוג ש EMULE יהיה UNLIMITED וה UPLOAD ב NETLIMITER יהיה על 8 +- ...

כמו כן, ככל שתתן יותר דברים ליותר אנשים, אז ה CREDIT שלך אצלם יהיה גבוהה יותר, ואז תהיה במקום גבוהה אצלם בעדיפות תור ההורדות שלהם..

לגבי ה BITTORRENT, תריץ פה חיפושים, דיברו על זה, בגדול אין לזה מאגר מרכזי של חיפושים כמו EMULE..

---

יש לקחת את הדברים בערבון מוגבל.. פעם אחרונה שהתעסקתי עם התוכנה המקוללת בשם EMULE היה לפני כמה חודשים...

פורסם

Azurues זה בעצם ביטורנט.

מה שאומר שאין לו מנוע חיפוש בתוך התוכנה.

שם זה עובד אחרת.

ע"מ להוריד משהו אתה צריך להיכנס לאתרים מיוחדים שמאפשרים לך לחפש טורנטים.

מזה טורנט? זה בעצם קובץ של 30-50 K שבתוכו ישנו מידע על טראקר שמקשר בעצם בינך לבין אחרים שיש להם את הקובץ הזה או מנסים להוריד את הקובץ.

בקיצור אתה נכנס לאתר הזה (שהוא הכי נוח וטוב לדעתי): www.torrentspy.com

עושה חיפוש למה שאתה רוצה, למטה תקבל תוצאות . יש לך שם כמה עמודות. השניים שצריכים לעניין אותך זה S ו D

S= Seeders D=Downloaders

תבין לבד מזה מה :smile1:

אתה בוחר את האופציה הכי טובה לך לוחץ על הלינק ואז על DOWNLOAD ואז שומר את הקובץ ופותח או פותח ישר וזה אמור להעלות לך אוטומטית את הביטורנט ולשאול אותך איפה אתה רוצה לשמור את הקובץ.

למה אני מספר לך את כל זה כשאתה בעצם רוצה עזרה באימיול? כי אימיול זה בולשיט, לאלה שזה עובד הכל טוב ויפה אבל עובדתית זה לא עובד למלא אנשים.

יש המון בעיות איתו והכי מעצבן זה שהוא לוקח המווווןן מקורות מהמחשב.

היתרון היחיד הוא שבאמת תמצא שם הכל .. בניגוד לביטורנט ששם לא תמצא הכל (משחקים דווקא כן אבל דברים אחרים למשל פחות קל מאימיול).

לעומת זאת, שם מספיק שיהיה לך 10-20 איש עם הקובץ ואתה מסודר בניגוד לאימיול שאם אתה מנסה להוריד קובץ שיש רק ל 10-20 איש אתה יכול לגרבץ במשך חודש וזה עדיין לא יוריד לך.

אני מקווה שאשכרה תעבור לביטורנט אחרת אני מאוד אכעס על זה שהיד שלי כואבת מכל הכתיבה הזה... :bash:

פורסם

יש גם את mininova.org, thepirateabay.org וכמובן isohunt.com

פורסם
  • מחבר

עדכון 8) :

עשיתי מה שאמרתם, ושמתי כקצת יותר מ300 קבצים חדשים לשיתוף ועשיתי אותם RELESE.

עכשיו, כשהאימיול פועל עם הנט לימיטר שמגבילה אותו על 8 ק"ב, האימיול מוריד במהירויות גבוהות מאוד - הוא לא יורד מה70 ולפעמים הוא נותר יציב על 100+, הגעתי כבר למהירויות של 300 ו250. כמה קבצים היו כמה שניות על 80+ ק"ב לשנייה.

אבל מישהו יכול להסביר לי למה רק כאשר הנט לימיטר מופעל אני מוריד במהירויות גבוהות וכאשר אני סוגר אותה המהירויות יורדות דרסטית?

תודה.

פורסם

אם זה כזה מעניין אותך, תריץ חיפוש...

בגדול, כשה NETLIMITER לא פועל, וה EMULE מעלה במהירות מקסימלית, אז זה חונק את הקו שלך, ואז גם מה שאתה מוריד נדפק מזה, וכל הגלישה נעשית איטית (בגלל עומס על קו השליחת מידע, שבארץ הוא רק 12KB לשניה)...

פורסם

מה זו האפשרות של ה-NETLIMITER ועל מה לשים את זה באימיול ומה זה נותן בדיוק?

פורסם

תכתוב בחיפוש EMULE ן NETLIMITER... באמת כזה קשה??

פורסם

אם זה כזה מעניין אותך, תריץ חיפוש...

בגדול, כשה NETLIMITER לא פועל, וה EMULE מעלה במהירות מקסימלית, אז זה חונק את הקו שלך, ואז גם מה שאתה מוריד נדפק מזה, וכל הגלישה נעשית איטית (בגלל עומס על קו השליחת מידע, שבארץ הוא רק 12KB לשניה)...

קודם כל זה לא 12k , זה תלוי בחיבור שאתה משלם עליו, אני אישית יש לי 1.5 מגה אז אני מקבל איתו 15k העלאה.

בגדול צדקת, זה באמת חונק אבל בוא ניתן תשובה יותר מקצועית לזה.

האימיול או בעצם כל תוכנת שיתוף (נראה לי) משתמש בפרוטוקול TCP\IP, כל מידע שאתה מקבל דורש אישור ע"י שליחת מספר מועט מאוד של ביטים לצד השני.

מה שאומר בעצם שאם אין לך אפשרות לשלוח אישורים (יענתו הפס העלאה שלך תפוס וחנוק) אז מהירות קבלת המידע יורדת.

מומלץ לנצל רק 80% ממהירות העלאה, כמובן שלך אין בעיה כי אתה חולק רק 8k.

אני בכלל חושב שצריך להתנקש בך על זה שאתה מוריד בכאלה מהירויות באימיול!!! זה פשוט לא פייר :( גם אני רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים