עבור לתוכן

בעיה ב OC למעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד P4 2.0 ו512X2 DDR400 של KINGSTON PC3200 לוחאם של ASUS P4P800-X .

עשיתי OC והגתי למהירות שעון של 2.3 אבל כשאני עושה בדיקה עם PRIME 95 אחרי 5 דקות הוא עושה ארור ולא ממשיך את הבדיקה ומה אתם מצעים לעשות?

פורסם

לבדוק את הטמפ' של המעבד במאמץ ובמנוחה ולהגיד לנו..

פורסם
  • מחבר

33-34 במנוחה 42-44 נמדד לפי EVEREST

פורסם

תמדוד בביוס

פורסם
  • מחבר

אין לי בביוס טמפ'

פורסם

נסה להוסיף קצת מתח למעבד

פורסם
  • מחבר

נשרף לי המעבד!!!!!!! :'( :'( :'( :'(

סתם :silly: :silly: :hat: :hat: אתה בטוח???

פורסם

כן.. אבל האחוז הכי נמוך שאפשר להוסיף... בביוס.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את המקום

פורסם

אולי אין אפשרות כזאת בביוס...

איזה לוח יש לך

פורסם

חושב לזכור שבשום פנים ואופן אסור לך להוסיך מעבר ל 25 אחוז מהמתח ההתחלתי של המעבד שלך האופציה נקראת לרוב

V-core

והיא לרוב נמצאת ב 1.55 התחלתי זאת אומרת שאסור לך לעבור את ה 2.0 בשום פנים ואופן.. בקירור אוויר.. קירור גז זה פחות בעייתי.. אני ממליץ שתשים את המעבד ב 1.75 ותבדוק שבזמן מאמץ המעבד שלך לא עובר את ה 55-60 מעלות ברגע שתיתן יותר מתח למעבד שלך המערכת שלך תהייה יותר יציבה

כמו כן חשוב לזכור שיכול להיות שהראמ שלך או הלוח אם שלך עושים את הבעיות.. אני לא חובב גדול של אסוס..לא אוהב לעשות אוברקלוק עם הלוחות שלהם

אולי הלוח אם שלך עושה את הבעיה ולא המעבד.. או שאולי זה הדידיאר..תנסה לבודד כל אחד מהרכיבים האלה ולבדוק מה המקסימום שהם מגיעים ואז תעשה אוברקלוק.. זאת אומרת תוריד קודם כל CPU-Z מ

www.cpuid.com

לאחר מכן תראה מה המכפלה של המעבד שלך...תוריד את המכפלה לחצי...תוריד את היחס בין המעבד לזיכרון ב 33 אחוז.. שיעמוד במקום ב 200 ב 133 או 166

ואז תריץ את ה

FSB למעלה.. תראה מה המקסימום שהמערכת יציבה בו ואז תידע מה הלוח אם שלך מסוגל להגיע.. לאחר שתידע מה המקסימום תחזיר את הדידיאר ל 200 יחס של

1:1 ואז תעלה את הדידיאר. תזכור שאתה לא תצליח לעבור את המגבלה של הלוח אם..כשתגיע למקסימום שהמערכת יציבה בו תבדוק את המעבד..ע"י הורדה של היחס של הדידיאר..כמובן ששוב לא תוכל לעבור את המגבלה של הלוח אם..תמצא את הנתונים הללו ואז תעשה חישוב פשוט לכמה המערכת שלך אמורה להגיע..

כמובן שגם בדידיאר מומלץ לעלות את הספק הליבה וגם במעבד.. דידיאר מומלץ לעלות ל 2.8 בשבבי TCCD ומעבר לזה..3.1 בשבבים אחרים..כמובן שצריך גם לשחק עם תזמונים של זיכרון.. תתחיל מ 3-4-4-10 ותרד מזה למטה כשתהייה יציב..לאחר שתידע בדיוק למה המערכת שלך מסוגלת תריץ בדיקה בפריים ואני בטוח שתעבור בהצלחה :) ואם לא.. אז פשוט מהמספר שהגעת אליו תוריד קצת ותעשה בדיקה.. ואם לא אז תוריד שוב.. עד שתהייה יציב..אני ממליץ לעשות בדיקה של שעתיים בפריים.. ואת הבדיקה האחרונה כשאתה דיי משוכנע להריץ כל הלילה.. אבל זה כבר לשיקולך עד כמה יציבות אתה רוצה..ואם אתה לא מכיר את האפשרויות הללו בלוח אם פשוט תכנס לגוגל ותריץ חיפוש על

ASUS P4P800 overclock review

או משהו בסגנון ותראה איך אנשים אחרים עשו את זה.. וכדאי שתבדוק בספר שקיבלת עם הלוח אם בקשר לפקודות השונות.. אל תשכח לעדכן את הביוס לגירסה האחרונה ואם איבדת את הספר אז תוריד מהאתר של אסוס את הספר ותפתח אותו ב

PDF

פשוט מאוד.. מקווה שעזרתי לך.. בהצלחה..

פורסם

הוא לא יכול להוריד מכפלה :screwy:

פורסם

אהה נכון.. אינטל..שכחתי..לא נוגע באינטל כבר 3 דורות של מעבדים..שכחתי שיש נעילה..בעע.. גועל נפש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים