פורסם 2005 במאי 1920 שנים שלוםיש לי p4 1.7 willametteasus p4s333-mוa-data 512mb ddr 400אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטןבינתיים אני שיניתי את fsb מ100 ל115 והמעבד עובד על 1.9ghz אבל המכפלה נשארה 17יש לי אפשרות לשנות בין שתיים: 17 ו100 או 22 ו133הבעיה שאם אני עובר את ה120 fsb המחשב לא עולההבנתי שאני צריך לעלות את המתח בביוס עם משהו בשם vcoreהבעיה שיש את זה בhardware monitoring אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ללחוץ אנטר או +/- וזה משנה בין הצגה של המתח לבין "ignore"יש דרך להעלות את המתח?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אין לך אפשרות לשנות מתח...וגם אין לך אפשרות לנעול את הAGP/PCI....הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה...להעלות את הבאס...הזיכרון שלך צריך לפעול בבאס של 200...אתה יכול לשנות את המכפלה לפחות מ17....???אחי זה חרא של לוח...וחרא של מעבד..!!...איזה ספק כח יש לך??..איזה קירור??.וכמה המעלות עכשיו??
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר כן אני יודע אני גם שונא את הלוח אם והמעבדבקרוב מחליףיש לי 400 וואט ג'נריוהטמפרטורה שלי כרגע היא 47-50לחזור ל1.7? להישאר ב1.9?ודרך אגב זה נראה שאיפה שהמיקום של הכפתור הפעלה יש כמו כלוב קטן כזה שיש בו מאוורר נוסף שלא ידעתי עליו והוא מחובר לכבלים של הספקואין שם בכלל פתח איוורור אלא זה איפה שהכפתור הפעלה יושבהאם כדיי להוציא משם את המאוורר ולשים אותו ואיפה שהוא במארז ולגרום לו לעבוד?כרגע רק מאוורר אחד עובד ואני חושב שזה של המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.