פורסם 2005 במאי 1820 שנים כשאני שומע בווינאמפ 5 אני שומע רק מ2 הרמקולים הקידמיים של המערכת. בווינאמפ היותר ישן שהיה לי (2.81) שמעתי בכולם ובתכונות כמו מדיה פלייר וכו' שומעים גם כן בכל הרמקולים. אני משער שזה משהו בהגדרות אבל אני לא מצאתי.. תודה מראש
פורסם 2005 במאי 1920 שנים כשאתה שומע מוזיקה, אין צורך ב 5.1 ערוצים, כי אתה לא צריך רמקולים אחורים במוזיקה, אין לך את כל האפקטים במוזיקה שיש בסרט.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר עזוב את האפקטים.. שישמעו סטריאו אבל בכולם.כשאין לך מערכת ב2000 שקל שווליום של 2 רמקולים מספק אותך לפעמים אז זאת קצת בעיה..וגם בלי קשר שומעים הרבה יותר יפה כשזה עם 5..הבנתי שצריך פלאגין לווינאמפ בשביל זה והשגתי אחד והוא עבד אבל באיכות גרועה מאודאני אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא פלאג טוב לזה
פורסם 2005 במאי 1920 שנים נווווווווו דיייייייייייייייייייייי תריץץץץץץץץץץץץ חיפושששששששששששששששששששצריך באופציות לסמן משהו וזה מסדר את זה.. שאלו מיליון פעם.. תחפש ותמצא.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר הסתדרתי כבר..פשוט לקחתי את הפלאג שמנתח את הקול מהווינאמפ הישן ושמתי על החדש..
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר לינק אין לי כי העתקתי אותו מהווינאמפ הישן..אבל אם אתה רוצה תבוא למסנג'ר שלי ותקבל אותו aviran27@walla.com
פורסם 2005 במאי 2020 שנים יכול להיות שזה זה במקרה?http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=122003
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר לא השתמשתי בזה אבל שמתי לב שההוא שהשתמשתי בו דפק לי משהו בווינאמפ אז בדקתי את זה והוא עובד אחלה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.