עבור לתוכן

הוראות סותרות למריחת משחה תרמית + איזו משחה עדיפה?

Featured Replies

פורסם

קניתי FREEZER 64 של Arctic Cooling ובקרוב הוא יותקן במערכת חדשה עם מעבד Venice. הבעיה שהוראות מריחת המשחה באתר של החברה:

http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64.pdf

"Apply the thermal paste on a clean CPU surface like a star shape as shown. About half of the injection will be used. Do not spread the paste.

לא תואמות את ההוראות שהגיעו עם גוף הקרור:

"A thin film of the provided paste should be applied evenly over the GPU"

ויש תמונה של מעבד מכוסה כולו במשחה.

האם יש לכך חשיבות רבה מבחינת קירור המעבד לבחור שיטה נכונה מבין השתיים?

דבר נוסף: המשחה המצורפת היא MX1 ולא הצלחתי למצוא השוואות בינה לבין AS. האם כדאי לבקש במעבדה שישתמשו ב-AS3 או AS5 במקום MX1?

בתודה מראש.

פורסם

עדיף AS5 ובצורת כוכב יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

עדיף AS5 ובצורת כוכב יותר טוב..

וזה למה?

פורסם

עדיף MX-1 יתר חדשה ויותר טובה ויש השוואה באתר מתי שעשו את הביקורת על הפריזר יש בגרפים האחרונים גוף קירור עם AS5 ועם MX-1

ועדיף צורת כוכב משתי סיבות

1. הסיכוי שישאר חללי אוויר קטן בצורה זאת מאשר מריחה ידנית ורגילה

2. כמו שאתה רואה יש יותר מישחה במרכז וזה איפה שאמורה להיות המישחה מכיוון שהליבה נמצאת רק במרכז ולא גם בצדדים

:lol: הרגתה אותי "יצא מהצדדים" חחחח

פורסם

כי הAS5 יותר טוב מהמשחות הנ"ל וכי אם תמרח את כל שטח המעבד כשתשים את המעבד יצא לך בצדדים וזה לא טוב..

פורסם

דיי לזיין תשכל פשוט די. mx יותר טוב ולא מוליכה. בכל קמרה, עם הגוף בא mx1 אז אתה לא צריך לקנות משחה, תשתמש במה שבא עם הגוף

פורסם

גם AS5 לא מוליכה

coolingperf.gif

גם אין ממש הבדל בביצועים

אם כבר יש לך אחד מהם תקנה אותו

אם לא, תקנה מה שיותר זול/יותר קל לך להשיג

פורסם
  • מחבר

גם AS5 לא מוליכה

coolingperf.gif

גם אין ממש הבדל בביצועים

אם כבר יש לך אחד מהם תקנה אותו

אם לא, תקנה מה שיותר זול/יותר קל לך להשיג

לפי זה באמת לא משנה הרבה איזו משחה. יש לך דעה לגבי אופן המריחה?

פורסם

גם זה לא כל כך קריטי

מעלה לפה/מעלה לשם לא תשנה כלום

פשוט תמרח שכבה אחידה ודקה לדעתי

פורסם
  • מחבר

גם זה לא כל כך קריטי

מעלה לפה/מעלה לשם לא תשנה כלום

פשוט תמרח שכבה אחידה ודקה לדעתי

תודה לך ולכל מי שהגיב.

פורסם

אני אישית המחשב שלי היה חם נורא זה היה נע בין ה-80-60 אחרי שמרחתי משחה MX1 ירדו התמפרטורות בצורה משמעותיית עכשיו הטמפרטורה במנוחה :46-47

במאמץ 52-55 וחשוב לציין שלפני שמרחתי לא היה לי כמעט משחה ויש לי פנטיום 4 פרסקוט ואני מאוד מרוצה ומאוד ממליץ על ה-MX1 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

פורסם

אכן MX-1 היא המשחה המובילה היום :xyxthumbs:

פורסם

אכן MX-1 היא המשחה המובילה היום :xyxthumbs:

לפי מה ? יש לך הוכחה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

עכשיו כל אלה שקנו MX-1 יגידו שהוא טוב וןכל אלה שקנו AS5 יגידו שהוא טוב......... :kopfpatsch:

בתאכלס את האמת אני אומר פה ,השתמשתי בAS5 וההורדה בטמפרטורה לא הייתה משמעותית......עכשיו המעבד עומד במנוחה ב26 מעלות ולפני כן 28 ירידה של שני מעלות אבל בכל זאת עוזר במשהו ........שניהם יהיו טובות .......גם אם יהיה הבדל אז הוא יהיה קטן מזערי וזניח.....

פורסם

עכשיו כל אלה שקנו MX-1 יגידו שהוא טוב וןכל אלה שקנו AS5 יגידו שהוא טוב......... :kopfpatsch:

בתאכלס את האמת אני אומר פה ,השתמשתי בAS5 וההורדה בטמפרטורה לא הייתה משמעותית......עכשיו המעבד עומד במנוחה ב26 מעלות ולפני כן 28 ירידה של שני מעלות אבל בכל זאת עוזר במשהו ........שניהם יהיו טובות .......גם אם יהיה הבדל אז הוא יהיה קטן מזערי וזניח.....

מסכים , לא יכול להיות הבדל של יותר ממעלה אחת בין שני מישחות טובות !

אפילו ההבדל בין מישחה "גרועה" למישחה טובה הוא לא גדול !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים