עבור לתוכן

איך להשקיט כבר את המחשב הזה? מה לקנות???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה Vantos,

לגבי המאווררים, אני כנראה אקח 2. אשים אחד בגג המארז (כך שיעשה לי אור יפה בחדר קצת...), שיוציא אוויר ואחד בחזית (גם כן יאיר קצת על החדר) שיכניס אוויר קר על ההארדיסקים. את ה-120MM שמכניס כרגע, אני אשים בדלת המארז כך שיוציא את האוויר החם של ההארדיסקים החוצה. ואשאיר מתחת לספק את ה-120MM שמוציא אוויר. נראה לי שאלה יספיקו. אולי אוסיף עוד 80MM אחד בדלת המארז שיכניס אוויר קר על המעבד והלוח.

הבעיה שלי היא בקשר לפאן באס... שים לב מה נכתב שם בביקורת עליו:

הפאנל מאפשר שינוי מתח ע"י פוטנציומטר - מ 7V (יחי השקט)עד 12V(מטוס)

יש 2 חיבורי מולקס, ו2 חיבור 3פין.

הפאנל מאפשר חיבור 2 מאווררים על כל פוטנציומטר.

ש- המתחים מכוונים למינימום הפאנל מיצר זמזום קל.

אגב, אם אתם אנשים של חושך, אבל מחשב עובד ,הפאנל יכול לתפקד על תקן של מנורת לילה, הלדים חזקים למדי...

אם הוא מזמזם במתח נמוך, אז עדיין זה יפריע... כך שבעצם לא עשינו פה כלום... :kopfpatsch:

זה מה שחשוב לי כרגע... פאן באס איכותי.

• תגובות 52
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזמזום בלתי מורגש, גם שאתה שם את ארבעת ביחד אתה תשמע את הזמזום רק אם תצמיד את האוזן ממש ממש צמוד לפאנל, תאמת אם לא אומרים לך את זה מראש אתה לא שם לב לזה לבד...

פורסם

אתה תמיד יכול לקנות את ה Xcontroller של טרמלטייק.

פורסם

למה משהוא מהסוג הזה למה לא ללכת על קונטרולרים פחות מסוגננים ויעילים לא פחות.

פורסם
  • מחבר

למה משהוא מהסוג הזה למה לא ללכת על קונטרולרים פחות מסוגננים ויעילים לא פחות.

כגון?

עריכה:

המממ....... שמתי צינור יונק אוויר בדלת הצד כאשר האוויר נינוק (ככה כותבים?!) ע"י מאוורר 80 MM..... העפתי את 2 המאווררי 80 MM הקודמים... שמתי אחד שהוצאתי מספק. הוא דוחף אוויר מצויין אך מרעיש קצת.... הכל נהיה יותר שקט אך עדיין יש את הרעש המיוצר ע"י ה-80 MM הזה... רציתי לבנות לו איזה מתג בין 7 ל-12 וואט או בין 5 ל-12 וואט, איך עושים זאת?

פורסם

אתה מגזים עם כל המאווררים שלך...

אתה לא צריך כ"כ הרבה מאווררים. מספיק אחד מקדימה שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא..

אצלי זה ככה ושניהם על 5V, והטמפרטורת מעבד לא עוברת את ה 35 בסטוק

פורסם

יש אנשים שפשוט צריך לשלול להם את חופש הביטוי... ::)

סתם.... אבל אנשים, תחשבו טיפה לפני שאתם מגיבים...

פורסם

אל מי התכוונת?

פורסם

אליך.

איך אתה ממליץ לבן אדם לשים 2 מאוררים במארז, ולשים אותם על 5V

אולי שיכבה אותם לגמרי לא ישים מאוררים במארז?

נכון, השקט חשוב מאוד לחלק מהאנשים, אבל ראיתי מחשבים שהגיעו למצבים קשים בגלל חימום יתר לאורך זמן, לא רק של המעבד.. אולי יש לך איזה ווינצ'סטר שלא אכפת לו לעבוד ב30 מעלות גם בחלל חם, אבל מה עם ההרדיסק, הצ'יפסט, זכרונות, כרטיס מסך, וכל שאר הרכיבים שיסבלו מחום?

פורסם

תבדוק אפשרות להוריד HD זה עושה לך ים רעש

כדי לך גם לבדוק ע"י ניתוק כל המאוורים חוץ מהמעבד ותראה כמה רעש עושים הHD

פורסם

אין לי ווינצסטר, יש לי ניוקאסל, ושום דבר לא נפגע מחום, ההרדיסקים עובדים על 32 מעלות והכל בסדר.

ולא המלצתי לו להוריד אותם ל 5V, רק אמרתי שהוא לא צריך להסחף עם 6 מאווררי מארז כי אם הוא לא עושה OC זה לא ממש נחוץ.

הוא בהחלט יכול להסתדר עם 2 מאווררי 120 מ"מ אחד מקדימה ואחד מאחורה - גם אם יש לו Athlon XP Palomino שידוע בטמפרטורות הגבוהות שלו.

שקט הוא רצה ועם 6 מאווררים בחיים לא יהיה לו שקט.

פורסם

תתפלא, שיודעים איזה מאוררים לקנות ועל כמה לשים כל אחד, יש לי 8 מאוררי מארז, מאוררי המעבד+הצ'יפסט הוחלפו,

והמארז שלי סביר להניח ששקט כמו שלך ואפילו יותר, וזרימת האוויר, כמובן מעולה.....

בקיצור זה לא המספר שקובע את הרעש...

פורסם

שיהיה. אם לא חבל על הכסף, תקנה 6 מאווררים חדשים.

פורסם

תגיד לי, התאמנת על זה מראש או שאתה מצליח ככה בשניות להפוך לטמבל?

פורסם

טמבל מזהה טמבל

בכל אופן אני לא מתכוון להמשיך להתווכח.

אם יש לך כסף, תקנה 2 מאווררים 120 מ"מ שקטים, אחד מקדימה ואחד מאחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים