עבור לתוכן

תראו בכמה אני מוריד באקוונט חבילה 1.5!

Featured Replies

פורסם

Joe Blow

אתה טועה, מהירות ההורדה היא תמיד בכל מנהל הורדות בקילובייטים. ועל זה אין ויכוח בכלל.

רק בספקיות שרשום 1.5mbps הם מתכוונים לביטים.

• תגובות 54
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת תיקונים והבהרות למה שנאמר פה:

יש בארץ תשתית ל-T1, הבעיה שזה עולה 10 אלף שקל לחודש.

עם הכבלים אפשר להוריד אפילו ב800 קילובייט לשנייה, הבעיה שצריך לפרוץ את המודם בשביל זה והם תוספים אותך מהר מאוד ואתה נדפק...

איך אני פורץ את המודם שלי? יש לי את המודם המסריח שמת"ב מחלקים AMBITUCM

פורסם

בכל מקרה ככה לא מודדים מהירות הורדה. צריכים להוריד קובץ של לפחות 15 מגה כדי לראות איך המהירות מתייצבת. לחברות הכבלים יש דף מיוחד שבו קובץ שאפשר להוריד כדי לבדוק את מהירות הקישור מהמחשב בבית ועד התשתית של חברת הכבלים. אצלי זה מראה בד"כ 83-87 ק"ב לשניה.

באדסל אפשר גם לעשות המחשת מהירות ...

Joe Blow

אתה טועה, מהירות ההורדה היא תמיד בכל מנהל הורדות בקילובייטים. ועל זה אין ויכוח בכלל.

בתקשורת מודדים בביטים

פורסם

לא החיבור הי גבוה הוא oc 768 שזה במהירות של 40gbps :o :o :o (מעניין כמה בזק תדרוש שיהיה תשתית :-X :-X :-X) ו48 זה 2.488 Gbps אני לא מעמיין שלבזק יש תשתית כזאת הנה לינק של מהיריות של oc http://searchnetworking.techtarget.com/sDefinition/0,,sid7_gci212685,00.html

נ.ב זה תקשורת אל חוט אופטי oc=optical carrier

פורסם

לכל מי שאמר שהתוכנת הורדה של האקספלורר מודדת בביטים, אולי זה נכון.

מה שכן, כתוב שם KB.

B=Byte

b=bit.

אז או שהתוכנה "סתם" אומרת שזה בבייטים, או שזה משהו אחר, כמו מה שאמרי אמר.

פורסם
Joe Blow

DXT יקר, הטעות היא אצלך !!!

מהירויות של רשתות תמיד נמדדות בקילוביטים ולא בייטים. קודם תלמד קצת מושגי יסוד בתקשורת ואחר כך תבוא בטענות.

ודרך אגב Kennedy השימוש ב B ולא ב b חסר משמעות במקרה זה. קצבים בעולם התקשורת נמדדים תמיד בביטים ואך ורק בביטים נקודה.

פורסם

לא החיבור הי גבוה הוא oc 768 שזה במהירות של 40gbps :o :o :o (מעניין כמה בזק תדרוש שיהיה תשתית :-X :-X :-X) ו48 זה 2.488 Gbps אני לא מעמיין שלבזק יש תשתית כזאת הנה לינק של מהיריות של oc http://searchnetworking.techtarget.com/sDefinition/0,,sid7_gci212685,00.html

איזה חברות יכולות להתשתמש נגיד ב OC 768 מי צריך דבר כזה ?!!?!?!

פורסם

אני! ;D

פורסם

לפי דעתי כשאמרתה שזה תקשורת אל חוט אופטי התכוונתה שזה תקשורת דרך סיב אופטי.

בקשר לשאלה מי צרך קווים כאלה אז זה די פשוט, צריך קווים כאלה בשביל לחבר ארצות לצומת האינטנרט שבארה"ב.

וכפי שניתן לראות משם הקו "CARRIER" שזה נשא, אז בעצם קווים כאלה נושאים בתוכם הרבה מאוד חיבורים.

כמו שפעם כשהיה אינטרנט אנלוגי (דרך המודמים) השתמשו בקווי T1 T3 כנשאים, בעולם המודרני משתמשים ב OC.

פורסם

לפי דעתי כשאמרתה שזה תקשורת אל חוט אופטי התכוונתה שזה תקשורת דרך סיב אופטי.

בקשר לשאלה מי צרך קווים כאלה אז זה די פשוט, צריך קווים כאלה בשביל לחבר ארצות לצומת האינטנרט שבארה"ב.

וכפי שניתן לראות משם הקו "CARRIER" שזה נשא, אז בעצם קווים כאלה נושאים בתוכם הרבה מאוד חיבורים.

כמו שפעם כשהיה אינטרנט אנלוגי (דרך המודמים) השתמשו בקווי T1 T3 כנשאים, בעולם המודרני משתמשים ב OC.

הבנתי אנחנו מדינת העולם השלישי ;D

פורסם

סתכלו:

1) החיבור הכי מהיר בארץ הוא הATM, שעליו נישא עורק התקשורת האינטרנטי בישראל (IIX).

2) בארץ לא קיימים חיבורי E וT, אלא חיבורים דומים, שהם עדיין מהירים.

3) מישהו פה אמר שחיבור T זה לווין, אז הוא חצי צודק, כי שעושים אינטרנט בלווין אז מקשר בינך לבין הצלחת קו של T1 T2 T3 וכד'.

4) בקשר לכל אלו שמורידים "מהר" עם אינטרנט אקספלורר, זה או קובץ שאקספלורר עשה לו RESUME, או קובץ שהורד עד שלחצת על כפתור ההורדה.

5) בקשר למדידה בביטים ובייטים, בעולם התקשורת מודדים בביטים, במחשבים בבייטים. לכן הקווים שלך, והמודמים וכל מפענחי התקשורת למינהם של המחשב מוגדרים בביטים, אבל תוכנות ההורדה למינהן מודדות בבייטים.

פורסם

לא אנחנו לא מדינת העולם השלישי, אנחנו פשוט לא פראיירים.

אתה יודע כמה כסף יעלה "למתוח" קו OC לשרדת האינטרנט בארה"ב.

אז עדיף שיעשו את זה בשבילינו ואנחנו "נשכור" את הרוחב פס :)

זה בדיוק מה שקרה עם הכבל התת ימי שסימו להניך לא מזמן שמקשר אותו את קפריסין יווין ועוד כמה מדינות בסביבות הים התיכון לארה"ב.

פורסם
סתכלו:

1) החיבור הכי מהיר בארץ הוא הATM, שעליו נישא עורק התקשורת האינטרנטי בישראל (IIX).

2) בארץ לא קיימים חיבורי E וT, אלא חיבורים דומים, שהם עדיין מהירים.

3) מישהו פה אמר שחיבור T זה לווין, אז הוא חצי צודק, כי שעושים אינטרנט בלווין אז מקשר בינך לבין הצלחת קו של T1 T2 T3 וכד'.

4) בקשר לכל אלו שמורידים "מהר" עם אינטרנט אקספלורר, זה או קובץ שאקספלורר עשה לו RESUME, או קובץ שהורד עד שלחצת על כפתור ההורדה.

5) בקשר למדידה בביטים ובייטים, בעולם התקשורת מודדים בביטים, במחשבים בבייטים. לכן הקווים שלך, והמודמים וכל מפענחי התקשורת למינהם של המחשב מוגדרים בביטים, אבל תוכנות ההורדה למינהן מודדות בבייטים.

1. ATM לא מעיד על מהירות אלא טכנולוגיה (תקן) שמגדירה כיצד מעבירים אינפורמציה על גבי תווך מסויים. קיימים היום לדוגמה קווי OC3 (מהירות של 155.52Mbps) בעלי ממשק ATM אבל כפי שניתן לראות כל קו גיגה מסכן אוכל אותם.

פרט לכך קיימת היום טכנולוגיה שנקראת DWDM - Dense Wavelength Devision Multiplex אשר מאפשר להעביר מספר רב של עורקי תקשורת על סיב אופטי יחיד וזאת הודות לשימוש במספר אורכי גל שונים (צבעים - לכל אורך גל צבע משלו). טכנולוגיה זו מאפשרת להעביר עשרות גיגות על סיב אופטי בודד.

2. בארץ אכן לא קיימים קווי T1 מכיוון שזה סטנדרט אמריקני ובארץ עובדים על פי סטנדרט אירופאי ולכן קיימים בארץ קווי E1, E3 !!!! אותם ניתן לחכור מבזק. הם ישמחו למכור לכם קווים כאלו בעלות של מספר אלפי ש"ח לחודש (תלוי ברוחב הפס אותו תרכשו - ניתן לרכוש עד 2Mbps בקו E1 - דרך אגב זו רשת הסיפרנט של בזק)

3. חיבור T הוא בהחלט לא מציין את סוג הקישור הפיסי - לווין או כבל - אלא את קצב העברת הנתונים וה framing של הנתונים. T1 הינו תקן !!!!. ניתן לחבר לוויין גם לממשק Fast Ethernet, הכל תלוי בסוג המערכת הקרקעית שבה משתמשים. הלווין הוא רק סוג התווך. אפשר להעביר על לווין T1, E1, Frame Relay... הכל תלוי במערכות הקצה וברוחב הפס אותו ניתן להעביר דרך הלווין.

4. או שפשוט מאוד יש להם חיבור מהיר.

5. שוב אני מתעקש וחוזר - גודל הקובץ אכן נמדד בבייטים, אולם קצב ההורדה שהינו קצב תקשורתי לעולם נמדד בביטים.

פורסם
לא אנחנו לא מדינת העולם השלישי, אנחנו פשוט לא פראיירים.

אתה יודע כמה כסף יעלה "למתוח" קו OC לשרדת האינטרנט בארה"ב.

אז עדיף שיעשו את זה בשבילינו ואנחנו "נשכור" את הרוחב פס :)

זה בדיוק מה שקרה עם הכבל התת ימי שסימו להניך לא מזמן שמקשר אותו את קפריסין יווין ועוד כמה מדינות בסביבות הים התיכון לארה"ב.

מה שאתה מתאר כאן הוא פרויקט אגן הים התיכון של MED-1.

אל תשכח שיש עוד שלושה סיבים אופטיים (לכל הפחות ולמיטב זכרוני) שמקשרים את מדינת ישראל ישירות לארה"ב. שניים שייכים למדינה (צבא וכדומה) והשלישי לבזק.

פורסם

רגע תזכיר לי מתי אמרתי שאת הארץ לשדרת האינטרנט העולמית מקשר כבל תת ימי אחד ?!

אני יודע שיש מספר קווים פשוט רציתי להביא כדוגמא את הקו החדש ביותר (לרגע זה) שהעבירו, זה הכול.

לפי ידעתי זה הכבל הכי מהיר שמגיע לישראל, תקנו אותי עם אני טועה.

והדבר שציינתה שבסיב אופטי מעבירים מספר אפיקים על אורכי גל שונים (צבעים שונים) זה נקרא ריבוב אפיקים יש את הדבר הזה בהרבה תחומי תקשורת, וגם בגלל העובדה הזו OC נחשב לנשא= הוא נושא בתוכו הרבה "חיבורים אחרים".

ודבר אחרון הפסקיות אינטנרט לא חייבות לקנות את ה"רוחב פס" שלהם לחו"ל (הקישורים שלהם לחו"ל) רק מבזק הם יכולים לקנות מקווי זהב וברק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים