פורסם 2005 במאי 1720 שנים יש לי מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ שהוא באובר רצחני ביותר ל3100 עכשיו הבעיה התחילה כשהמכרתי כמה מהמאווררים שיש לי במחשב בכדי לקנות מערכת קירור מיים של זלמן .........אז ככה שיש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב עכשיו..........רציתי לדעת מה המקסימום שבו המעבד יכול לעמוד בו.........הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........רציתי לדעת אם זה מסוכן כל העסק הזה ומהו המקסימום של המעבד הנ"ל.........אני מציין שוב שהוא באוברקלוק גדול מאוד......כשהמעבד יגיע לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף או שהוא יוריד מהמהירות שלו?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לא נראה לי שהוא ישרף אני חושב שהוא יגיע לגבול אז הוא יעשה ריסטרט אוטומתי :hi: :hi:
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לדעתי אתה יכול עד 55-50 עם נורטווד לא נראה לי שהוא ישרף אני חושב שהוא יגיע לגבול אז הוא יעשה ריסטרט אוטומתי :hi: :hi: אלי יא מאניקקקקק כנס לאייסיקיו
פורסם 2005 במאי 1720 שנים גם 60 לא נראה לי יפריעו לו..אבל תראה בהגדרות בביוס יש טמפרטורה שהוא מגיעה אליה והוא עושה ריסט...תבדוק מה היא..ובנתיים עד שאתה מקבל את הקירור מים הייתי מציע לך להוריד טיפה באובר קלוק
פורסם 2005 במאי 1720 שנים הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות......... ככה לא בודקים מאמץ תבדוק עם S&M ואז תראה לאיזה טמפ' המעבד מגיע. כמובן תגדיר בתוכנה - 100% LOAD.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים אתה יכול להגדיר בביוס עד איזה טמפרטורה אתה רוצה שהוא יעבוד ואז יעשה Shut Downהמעבד שלי הוא גם נורטווד והוא אחרי אוברקלוק קטן עובד על 60 במאמץ רב בימים חמים ולא קורה לו כלוםאז אתה לא צריך לדאוג.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אני לא מוצא את הS&M חיפשתי גם בגוגל.......אפ מישהו יכול לשלוח לי אותה או להביא לי לינק אני אודה לו.......המעבד שלי היה במנוחה ב26 מעלות עם קירור אוויר ובקיץ (ימים האלה) במנוחה הוא היה על 31 משהו כזה אבל ניסיתי לכבות את המאוורר דרך ספיד פאן ןלראות עד כמה הוא מגיע אבל אני מפחד שהוא יישרף לי.........אני צריך לדעת אם אני מאמץ אותו עד לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף לגמרי או שהוא פשוט יעשה ריסטרט כי הגעתי איתו כבר ל50 מעלות ............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.