עבור לתוכן

מה טמפרטורת המקסימום של המעבד שלי? עד איזה טמפרטורה הוא יישרף?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ שהוא באובר רצחני ביותר ל3100 עכשיו הבעיה התחילה כשהמכרתי כמה מהמאווררים שיש לי במחשב בכדי לקנות מערכת קירור מיים של זלמן .........אז ככה שיש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב עכשיו..........רציתי לדעת מה המקסימום שבו המעבד יכול לעמוד בו.........הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........רציתי לדעת אם זה מסוכן כל העסק הזה ומהו המקסימום של המעבד הנ"ל.........אני מציין שוב שהוא באוברקלוק גדול מאוד......כשהמעבד יגיע לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף או שהוא יוריד מהמהירות שלו?

פורסם

לא נראה לי שהוא ישרף אני חושב שהוא יגיע לגבול אז הוא יעשה ריסטרט אוטומתי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

פורסם

לדעתי אתה יכול עד 55-50 עם נורטווד

לא נראה לי שהוא ישרף אני חושב שהוא יגיע לגבול אז הוא יעשה ריסטרט אוטומתי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

אלי יא מאניקקקקק כנס לאייסיקיו

פורסם

גם 60 לא נראה לי יפריעו לו..

אבל תראה בהגדרות בביוס יש טמפרטורה שהוא מגיעה אליה והוא עושה ריסט...תבדוק מה היא..

ובנתיים עד שאתה מקבל את הקירור מים הייתי מציע לך להוריד טיפה באובר קלוק

פורסם

הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........

ככה לא בודקים מאמץ :nono:

תבדוק עם S&M ואז תראה לאיזה טמפ' המעבד מגיע. כמובן תגדיר בתוכנה - 100% LOAD.

פורסם

אתה יכול להגדיר בביוס עד איזה טמפרטורה אתה רוצה שהוא יעבוד ואז יעשה Shut Down

המעבד שלי הוא גם נורטווד והוא אחרי אוברקלוק קטן עובד על 60 במאמץ רב בימים חמים ולא קורה לו כלום

אז אתה לא צריך לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את הS&M חיפשתי גם בגוגל.......אפ מישהו יכול לשלוח לי אותה או להביא לי לינק אני אודה לו.......

המעבד שלי היה במנוחה ב26 מעלות עם קירור אוויר ובקיץ (ימים האלה) במנוחה הוא היה על 31 משהו כזה אבל ניסיתי לכבות את המאוורר דרך ספיד פאן ןלראות עד כמה הוא מגיע אבל אני מפחד שהוא יישרף לי.........אני צריך לדעת אם אני מאמץ אותו עד לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף לגמרי או שהוא פשוט יעשה ריסטרט כי הגעתי איתו כבר ל50 מעלות ............

פורסם

מצורף S&M

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים