עבור לתוכן

שאלה בנוגע ללשונית הזכרונות בCPU-Z

Featured Replies

פורסם

במקום לשאול אותנו, אולי פשוט תבדוק מה בדיוק כתוב לך על הזכרון?

פורסם

מה שבאתי להגיד, מה שכתוב לך על הזיכרונות זה החברה.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ברגע שאתה שם מחלק אתה יכול לדעת שהזכרונות לא מגבילים אותך

פשוט תשים מחלק מינמילי (כלומר שיוריד את הזכרונות שלך מההתחלה ל-100Mhz), ואחרי שתקבע את הגבול של המעבד, תבדוק את הגבול של הזכרונות ותבחר מכפלה ומחלק שיתנו לך תוצאה מקסימלית

ואם הזכרון מגביל אותך זה פשוט חוסר יציבות בדיוק כמו אם המעבד או הלוח מגבילים אותך, כל עוד לא מבודדים את אחד הרכיבים קשה להבחין

זה בגלל שיש לך מכפלה 9, אז 1:9 אצלך זה "1:1"

סבבה אחי פה אני מתחיל ללמוד דברים חדשים ואני צריך גם קצת עזרה להבין אותם...

טוב קצת קשה לי לכתוב כי גם אני בעצמי התבלבתי פה... טוב אני מעדיף שנעשה את הOC בשלבים ....

התחלנו לעשות OC למעבד--->רואים אם הזכרונות מגבילים אותנו (איך רואים את זה)?-->אם זה לא הזכרונות אז מעלים מתח מהספק (לא יותר מ1.7)סבבה

-->ממשיכים בOC איך יודעים מתי להפסיק? ושלא נגיע חס וחלילה לשריפה או משהו איך אני יודע מתי לעצור?

אחי יש לי עוד מה לשאול אבל הכל עכשיו בלאגן בראש... מאיך מתחילים ואיך יודעים.. ואיך מסיימים... :screwy:

פורסם

עם המעבד שלך לא הייתי נותן מעל 1.65v בכלל

כשאתה עושה אוברקלוק למעבד אתה צריך להתחיל משני דברים - לשים מחלק לזכרון, ולשים מכפלת HTT נמוכה יותר. ככה אתה מוודא שהזכרון והלוח לא יגבילו אותך.

אתה עוצר באוברקלוק כשהטמפ' גבוהה מדי או אם אתה פשוט לא מצליח לעלות

תמיד צריך לבדוק יציבות, וכשאתה בטוח שהלוח והזכרון לא מגבילים אותך אבל אתה פשוט לא מצליח לעלות, סימן שהגעת לגבול של המעבד (למרות שהספק שלך גם עלול להוות מגבלה)

פורסם
  • מחבר

אחים שלי 2 דברים יש לי לומר לכם:

1: לזה שנתן לי הדרכה לOC כתבת שצריך מכפלת HTT נמוכה יותר.... הכוונה זה ל10 שמכפיל (במקרה שלי ) את ה200? נראה לי קוראים לזה באס...

ולמה צריך להנמיך בכלל?

2: כנראה והזכרונות שלי הם לא VISETA פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות הסתכלתי משני הצדדים ולא כתוב שום דבר על VISETA :'( :'( :'(

כתוב רק ככה: MD0AD6F3H41Y0B1E0H DDR400 512*16

warranty void if removed

אוףףף מחשב חדש והזכרונות הכי דפוקים שיש לקחתי!! :'( :'( גם CAS3 וגם לא VISETA וגם גרועים ל OC

פורסם

המכפלה שדיברתי עליה היא לא מכפלת המעבד, אלא מכפלת ה-HTT, שמשפיעה על ה"באס" של המעבד

ונראה לי שעדיף שתביא תמונה של הזכרון, כי גוגל לא מוצא כלום על הקוד הזה

פורסם
  • מחבר

המכפלה שדיברתי עליה היא לא מכפלת המעבד, אלא מכפלת ה-HTT, שמשפיעה על ה"באס" של המעבד

ונראה לי שעדיף שתביא תמונה של הזכרון, כי גוגל לא מוצא כלום על הקוד הזה

אחי אתה יכול לתת דוגמה על המכפלה הזאת והאם היא נמצאת בביוס?

איך אני יעלה תמונה למחשב ? לצערי אין לי שום מצלמה או משהו שאני יכול למצלם ולעלות לאינרטנט...

פורסם

על ה-K8NXP-SLI זה נראה ככה - קישור

אני מקווה שאצלך זה כמה שיותר קרוב

לגבי הזכרון - אל תכתוב את הקוד שלו כקוד אחד רציף, תשמור על הרווחים

ותעתיק גם את מה שכתוב על השבבים עצמם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים