פורסם 2005 במאי 1620 שנים וואי אתה יודע בדיוק אתמול עצר אותי שוטר ושלל לי את רשיון חזיית העתיד:\ איזה בעסה לא עכשיו באמת...מאיפה לנו?תריץ חיפוש באינטרנט תראה לכמה אחרים הגיעו אבל מי אמר שגם אתה תוכל להגיע?יש כל כך הרבה משתנים. אתה פשוט תצטרך לבדוק בעצמך. ותגדיר בבקשה קירור טוב?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים קודם כל צריך קירור טוב והרבה מזל , אפשר גם לעשות VMOD .קודם מתחילים ואז...אני הגעתי:ליבה- 441זיכרון- 3843dmark2003 - 7105
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר קודם כל צריך קירור טוב והרבה מזל , אפשר גם לעשות VMOD .קודם מתחילים ואז...אני הגעתי:ליבה- 441זיכרון- 3843dmark2003 - 7105איזה קירור יש לכרטיס שלך?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים אני הגעתי ל7600 עם קירור סטוק(עם ביוס של XT+אוברקלוק)נו, יש לך ליבה שונה R360 או משהו כזה....למי שיש ליבה של פרו רגילה (R350~) ויעשה פלש (לפי כול מה שאמרו לי) יכול לקבור את הכרטיס שלואני היגעתי ל- 450 ליבה ו-520 זיכרוןיותר מזה המחשב קרס....מתוך התעצלות להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס ולשנות לו את המתחיםאוליי בחופש יהיה לי זמן אני ישחק עם זה יותרהקירור שלי הוא סילנסר+ סיניקים של זלמן לזיכרוןבהצלחה!
פורסם 2005 במאי 1720 שנים נו, יש לך ליבה שונה R360 או משהו כזה....למי שיש ליבה של פרו רגילה (R350~) ויעשה פלש (לפי כול מה שאמרו לי) יכול לקבור את הכרטיס שלואני היגעתי ל- 450 ליבה ו-520 זיכרוןיותר מזה המחשב קרס....מתוך התעצלות להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס ולשנות לו את המתחיםאוליי בחופש יהיה לי זמן אני ישחק עם זה יותרהקירור שלי הוא סילנסר+ סיניקים של זלמן לזיכרוןבהצלחה!איך ראית שהכרטיס קרס ? המחשב לא נדלק או משהו?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מה שקרה אצלי זה שהמאוורר המקורי של הכרטיס נתקע באורך מסטורי, הכרטיס הוא של GB' והכרטיס הגיע לטמפ' קיצוניות מדיי והוא נכבה (זה הכוונה קרס, תחת החום) ואחרי לילה של מנוחה הדלקתי וראיתי שהכרטיס עובד, אבל כבר במערכת ההפעלה אתה יכול להרגיש בחום (אי אפשר לגעת בצלעות)אז שלחתי אותו לתיקון, הוא היה תחת אחריות.ואז כאשר עשיתי את הOC ידעתי שיש לי מנגנון שמונע מהכרטיס להשרף (כי עובדה שהוא לא נשרף) אז משכתי בלי בעייהבעת הקריסה אתה פתאום רואה שהמסך נכבה לך והמחשב עדיין דולק ואז אין לך מה לעשות אלמלא ללחוץ על כפתור ה"ריסט" ולהפעיל מחדשאם אני לא תועה פעם אחת (או משהו) המחשב ריסט את עצמו מחדש, אם אתה עושה דרך ATITOOL מה שהתוכנה עושה היא מזהה מתי הכרטיס קורס ואז היא מחזירה אותו להגדרות הדיפולט אתה מחכה איזה חצי דקה -דקה (עד שהוא יתקרר) ואז אתה חופשי לשחק עם הכרטיס שוב (מבלי להפעיל מחדש את המערכת)אין לי זמן לשחק עם ההגדרות בביוס ולהתעסק שעות מול המחשב אז דחיתי את ה-OC לחופש הגדול, מתי שאני גם יצטרך אותו.אז בינתיים כדיי לא לעשות זנק לכרטיס או מששהו (מכוון שלא היה לי זמן להריץ את כול הבדיקות עד הסוף) חזרתי לתדר המקורי לעת עתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.