עבור לתוכן

9800pro 128

Featured Replies

פורסם

כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool

פורסם

וואי אתה יודע בדיוק אתמול עצר אותי שוטר ושלל לי את רשיון חזיית העתיד:\ איזה בעסה:|

לא עכשיו באמת...מאיפה לנו?תריץ חיפוש באינטרנט תראה לכמה אחרים הגיעו אבל מי אמר שגם אתה תוכל להגיע?יש כל כך הרבה משתנים.

אתה פשוט תצטרך לבדוק בעצמך.

ותגדיר בבקשה קירור טוב?

:)

פורסם

קודם כל צריך קירור טוב והרבה מזל , אפשר גם לעשות VMOD .

קודם מתחילים ואז...

אני הגעתי:

ליבה- 441

זיכרון- 384

3dmark2003 - 7105

פורסם
  • מחבר

קודם כל צריך קירור טוב והרבה מזל , אפשר גם לעשות VMOD .

קודם מתחילים ואז...

אני הגעתי:

ליבה- 441

זיכרון- 384

3dmark2003  - 7105

איזה קירור יש לכרטיס שלך?

פורסם

אני הגעתי ל7600 עם קירור סטוק

(עם ביוס של XT+אוברקלוק)

פורסם

אני הגעתי ל7600 עם קירור סטוק

(עם ביוס של XT+אוברקלוק)

נו, יש לך ליבה שונה R360 או משהו כזה....

למי שיש ליבה של פרו רגילה (R350~) ויעשה פלש (לפי כול מה שאמרו לי) יכול לקבור את הכרטיס שלו

אני היגעתי ל- 450 ליבה ו-520 זיכרון

יותר מזה המחשב קרס....מתוך התעצלות להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס ולשנות לו את המתחים

אוליי בחופש יהיה לי זמן אני ישחק עם זה יותר

הקירור שלי הוא סילנסר+ סיניקים של זלמן לזיכרון

בהצלחה!

פורסם

נו, יש לך ליבה שונה R360 או משהו כזה....

למי שיש ליבה של פרו רגילה (R350~) ויעשה פלש (לפי כול מה שאמרו לי) יכול לקבור את הכרטיס שלו

אני היגעתי ל- 450 ליבה ו-520 זיכרון

יותר מזה המחשב קרס....מתוך התעצלות להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס ולשנות לו את המתחים

אוליי בחופש יהיה לי זמן אני ישחק עם זה יותר

הקירור שלי הוא סילנסר+ סיניקים של זלמן לזיכרון

בהצלחה!

איך ראית שהכרטיס קרס ? המחשב לא נדלק או משהו?

פורסם

475- Core

אחרי יומיים הכרטיס נשרף :>

פורסם

475- Core

אחרי יומיים הכרטיס נשרף :>

הכרטיס של מי?

פורסם

מה שקרה אצלי זה שהמאוורר המקורי של הכרטיס נתקע באורך מסטורי, הכרטיס הוא של GB' והכרטיס הגיע לטמפ' קיצוניות מדיי והוא נכבה (זה הכוונה קרס, תחת החום) ואחרי לילה של מנוחה הדלקתי וראיתי שהכרטיס עובד, אבל כבר במערכת ההפעלה אתה יכול להרגיש בחום (אי אפשר לגעת בצלעות)

אז שלחתי אותו לתיקון, הוא היה תחת אחריות.

ואז כאשר עשיתי את הOC ידעתי שיש לי מנגנון שמונע מהכרטיס להשרף (כי עובדה שהוא לא נשרף) אז משכתי בלי בעייה

בעת הקריסה אתה פתאום רואה שהמסך נכבה לך והמחשב עדיין דולק ואז אין לך מה לעשות אלמלא ללחוץ על כפתור ה"ריסט" ולהפעיל מחדש

אם אני לא תועה פעם אחת (או משהו) המחשב ריסט את עצמו מחדש, אם אתה עושה דרך ATITOOL מה שהתוכנה עושה היא מזהה מתי הכרטיס קורס ואז היא מחזירה אותו להגדרות הדיפולט אתה מחכה איזה חצי דקה -דקה (עד שהוא יתקרר) ואז אתה חופשי לשחק עם הכרטיס שוב (מבלי להפעיל מחדש את המערכת)

אין לי זמן לשחק עם ההגדרות בביוס ולהתעסק שעות מול המחשב אז דחיתי את ה-OC לחופש הגדול, מתי שאני גם יצטרך אותו.

אז בינתיים כדיי לא לעשות זנק לכרטיס או מששהו (מכוון שלא היה לי זמן להריץ את כול הבדיקות עד הסוף) חזרתי לתדר המקורי לעת עתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים