עבור לתוכן

בעיות אוברקלוק עם +P4 1.8A & 4G4A

Featured Replies

פורסם

טוב כפי שאולי כבר הבנתם יש לי לוח אפוקס +4G4A עם פנטיום 1.8 נורת'ווד כמובן. לצערי, הכי הרבה שהצלחתי להגיע (עם זכרונות קרוסאיר 3000) היה 125 fsb, כאשר האיי ג'י פי והפי סי איי היו נעולים על המהירות הרגילה שלהם, הוולטז'ים היו על המקסימום והראטיו היה 3:4. מישהו יודע מה הבעיה לעזאזל??? לא יכול להיות שזה המקסימום שאני יכול להגיע איתו. המעבד היה על 55 מעלות אז אני לא רואה מה הבעיה..

• תגובות 61
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתי לעזעזל אנשים יתחילו להבין שזכרונות שבאים עם אוברקלוק שווים לתחת?

אני כימעט מוכן להתערב איתך שזאת הבעיה שלך. למה לא קנית את ה2700 הרגיל והטוב?

פורסם
  • מחבר

כי כולם אמרו לי שה-3000 יותר טוב >:( וחוץ מזה מה זה משנה, הזיכרון הזה אמור לפעול ב-370 מה"צ בהגדרות הכי רצחניות. מחשבה שעלתה לי עכשיו: יכול להיות שיותר מידי וולטז'ים מיותר יכולים להזיק???

פורסם

עוד וולטג' מוסיף רק עוד חום.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה הזיכרון... אחרת הוא היה מודיע לי. כשאני ממהיר כמו שאמרתי בהודעה הראשונה זה נחמד, מעל זה המחשב מעלה את ווינדוס, אני כבר שומע את צליל הכניסה, ואז המסך מתעוות ונתקע. אם זה היה בעיית זיכרון המחשב לא היה מגיע לשלב הזה (נראה לי)...

פורסם

נקודה מעניינת..

הכרטיס מסך על אוברקלוק גם?

פורסם

1. לכמה הגעת עם 1:1? אוליה בעיה היא בכלל המעבד שלא עולה גבוה יותר.

2. ניסית להוריד מ"תזמוני הזיכרון"? אם הוא עם צ'יפים מסדרת הDTL..אין ממש למה לצפפות.

3. בדקת מתחים?

נ.ב- מישה..ה3000 עדיף על ה2700 כיוןש הוא מגיע עם צ'יפים של 6NS בניגוד ל7.5NS שאיתם מגיע ה2700.

פורסם
  • מחבר

נקודה מעניינת..

בינתיים אין כרטיס מסך, יש און-בורד. ולאנטי וירוס, במהירויות שאני הגעתי אליהן 3:4 ו-auto הן אותו דבר. 1:1 לא בדקתי. בכל מקרה, אני לא חושב שיש קשר לצ'יפ של הזיכרון, כי סה"כ הוא אמור לפעול על 370 מה"צ ב 2-5-2-2, ואני מפעיל אותו רק על 125 מה"צ, אז...

פורסם

אמור אמור.. גם הטיטאניק לא הייתה אמורה לטבוע אבל אתה יודע מה קרה :-X

פורסם
  • מחבר

נו באמת... הייתי אומר שזה המארז וספק הכוח עלומי השם... אך הטמפ' נורמליות והוולטז'ים מדויקים לא פחות מאשר בספקים אחרים... מישהו יכול לחשוב ל משהו???

פורסם

נקודה מעניינת..

בינתיים אין כרטיס מסך, יש און-בורד. ולאנטי וירוס, במהירויות שאני הגעתי אליהן 3:4 ו-auto הן אותו דבר. 1:1 לא בדקתי. בכל מקרה, אני לא חושב שיש קשר לצ'יפ של הזיכרון, כי סה"כ הוא אמור לפעול על 370 מה"צ ב 2-5-2-2, ואני מפעיל אותו רק על 125 מה"צ, אז...

דבר ראשון, הוא רץ ב166 בגלל ה3:4.

דבר שני, זה כן יכול להיות הזיכרון אם הוא DTL- תנסה ב1:1 כדי לבודד את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

DTL או לא, לפי הגדרות היצרן הוא אמור לפעול ב-370 מגה הרץ, ככה שלא נראה לי שזו הבעיה. אבל אני אבדוק, מה יש להפסיד ;)

פורסם
  • מחבר

חדשות טובות\רעות.. זה לא הזיכרון. למישהו יש רעיון אחר???

פורסם

כנראה שהמעבד.

בדקת מתחים? איזה ספק?

פורסם
  • מחבר

ספק 350 ג'נרי, אבל כמו שאמרתי הוא נותן מתחים טובים מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים