פורסם 2005 במאי 1520 שנים ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים ליבת NewCastle וWinchester זהות, למעט העובדה שה NewCastle מיוצרת ב120 ננו וה Winchester ב90.תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההגיון אומר לי שהOC של ה Winchester מסוגל תיאורטית להיות גבוה יותר.מבחינה מעשית - טוב, תצטרך לחכות לאחרים.לילה טוב,נדב.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים ליבת NewCastle וWinchester זהות, למעט העובדה שה NewCastle מיוצרת ב130 ננו וה Winchester ב90.תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההגיון אומר לי שהOC של ה Winchester מסוגל תיאורטית להיות גבוה יותר.מבחינה מעשית - טוב, תצטרך לחכות לאחרים.הניוקסטל והוינצ'סטר זה שתי ליבות שונות לגמרי...לילה טוב,נדב.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים הניוקסטל והוינצ'סטר זה שתי ליבות שונות לגמרי... : ה-Newcastle זהה ל-Winchester כמעט לחלוטין פרט לתהליך הייצור בעקרון ה-Newcastle די נחותה מכל שאר הליבות, אבל ל-Winchester לא חסרים סטפינגים שהם ממש נפל, שלא עולים 100Mhz מעל סטוק
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אבל איך הNEWCASTLE לOC מנסיון של אנשים?אני הגעתי איתו ל2.5 ghz עם מתח של 1.59 וקירור סטוק אני מאמין שאני יכול להגיע ליותר אבל הטמפרטרות מתחילות להיות קצת מסוכנות 56 במאמץ לא בריא במיוחד
פורסם 2005 במאי 1620 שנים איזה מעבד היה לך במקור לפני האוברקלוק?לי יש AMD ATHLON 64 3200+ NEWCASTLE מה הטמפ' המומלצות בשבילו?
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר איזה מעבד היה לך במקור לפני האוברקלוק?לי יש AMD ATHLON 64 3200+ NEWCASTLE מה הטמפ' המומלצות בשבילו?מתטרף לשאלה! גם לי יש כזה מעבדUnPluggeD אחי בחתימה שלך כתוב שהגעת ל2.38 ולא 2.5עוד משהו הזיכרונות שלך הם VT ? כמו שמוכרים בKSP ? (המחשב עצמו מKSP)?
פורסם 2005 במאי 1620 שנים פייר קיד רשום בחתימה של 2.38 אבל זה לאיו דווקא כמה שהוא אי פעם הגיע...זה יכול להיות כמה שהוא עכשיו או בזמן שהוא כתב את החתימה:\מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין הזכרונות הרגילים לVT?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.