פורסם 2005 במאי 1520 שנים שלום לכולם.האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב?כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר?בתודה,שאולי
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר אמממ,תודה, מאיפה אפשר להוריד את התוכנה?ואם הם לא מחוברים ללוח אי אפשר לשלוט עליהם?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אפשר לבנות פאן קונטרוול(תעשה חיפוש בפורום)וSPEED FAN אפשר להוריד במדור ההורדית של האתר..
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אפשר גם לקנות פאן באס ממגוון חנויות פשוטים ועד מתוחכמים עם אזעקות מסך LCD תאורה אחורית ושליטה על עד 7 מאוררים - הכי הרבה שראיתי.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר התוכנה הזאת נראית ממש מסובכת, הממשק מסובך... אני לא מבין איך בעזרתה אני קובע את ה prm. אין שם פשוט אפשרות לשנות את מספר הסיבובים לדקה של המאורר?איך אני משנה את זה?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים יש לך באמצע מקום לשנות מספר שעומד על 100%, אתה פשוט מוריד אותו לכמה אחוז שאתה רוצה, זה משנה את הוולט ביציאה..קח בחשבון שלא כל הלוחות תומכים בזה, גם לוחות חדשים....האופציה של פאנל בקרה הוא הרעיון הכי טוב שיש לדעתי.. אתה יכול גם לשנות ידנית את המתח למאורר אם נוח לך..להעלות מהירות אתה לא יכול, רק להוריד.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אתה יכול לחבר את המאוורר לשנאי ובאמצעות כמות המתח שאתה מספק לו לשלוט (בעקיפין) על מהירות הסיבוב,ובעזרת שנאים של יותר מ12v אתה יכול גם לגרום למאוורר להסתובב מהר יותר מהנתון שנקוב אצל "דפי היצרן".
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אל תציע דברים בלי לכתוב את הסיכון בהםדבר כמו שהוצע מעלי יגמור בצורה משמעותית את חיי המנוע של המאוררמניסיון ;D
פורסם 2005 במאי 1520 שנים לך זה ברור, לא לכולם.אתה מציג את זה ככה:"ובעזרת שנאים של יותר מ12v אתה יכול גם לגרום למאוורר להסתובב מהר יותר מהנתון שנקוב אצל "דפי היצרן"בלי לציין שזה לא בריא ומסוכן למאורר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.