עבור לתוכן

קירור

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקרר את המחשב אמרו לי שככל שיש יותר קירור על הכרטיס מסך הוא עובד יותר טוב וגם את המחשב בכלליות יש עצות משהו?

פורסם

זה נכון בצורה חלקית

כי רק מעבר לטמפ' מסוימת המעבד הגרפי שבכרטיס מסך מוריד לעצמו את המהירות ואני דיי בטוח שלא עברת את הטמפ' הזאת

ככה שלפי דעתי אתה לא צריך קירור נוסף

אבל מה הכרטיס הגרפי שלך?

פורסם
  • מחבר

NVIDIA GeForce FX 5200

פורסם

הוא לא צריך קירור רציני יותר ממה שיש עליו גם ככה

פורסם
  • מחבר

יש עליו כולה איזה ריבוע מטומטם כזה קירור פאסיבי אני רוצה לשים מאוורר זה אפשרי או יותר נכון זה ישנה משהו?

פורסם

לא ישנה כלום => סתם ביזבוז

פורסם

א. קשה לשתת לדיון כותרת אינפורמטיבית? אני מאוד ממליץ לך לחזור ולקרוא את חוקי הפורום, ולערוך את הכותרת של הדיון הזה.

ב. קשה לפתוח את הדיון בפורום המתאים לנושא? (במקרה הזה פורום אוברקלוקינג וקירור)

באופן כללי, אם אתה לא מתכן לעשות OC לכרטיס שלך, ואם אתה לא נתקל בבעיות איתו עכשיו (תקיעות במשחקים, טקסטורות שבורות וכו), אז אין טעם להשקיע ולקנות קירור חדש.

פורסם
  • מחבר

תראה לדעתי הוא לא מגיע לרמת הביצועים המקסימלית שלו והייתי רוצה לבדוק איכשהו אם יש בו בעיות או חום יתר אשמח ם תמליצו לי על תוכנות לבדיקת חום בכרטיס מסך

פורסם

3dmark 03 תריץ על LOOP של 5 בהגדרות והופה הכרטיס מגיע למקסימום חום.

אם חם לו מידי הוא יראה סימנים משונים על המסך, צבעים מעוותים וטקסטורות שבורות.

פורסם

אחי הכרטיס שלך חלש זה לא שהוא לא מבצע מה שהוא יכול, הוא פשוט מטבעו לא יכול הרבה..

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל לינק לתוכנה?

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

פורסם

יש לי כרטיס מסך כמו שלך ואני הצלחתי להגיע אותו רחוק עד כמה שאפשר וסח הכל יש מתחתו מאורר של ספק והקירור שקיבלתי איתו שהוא קירור פסיבי אז הכרטיסים האלה מהדור הישן אתה יכול להגיע איתם רחוק :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם
  • מחבר

אחי תן לי תאייסיקיו שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים