עבור לתוכן

שלום צריך תוכנת אובר ללו אם מסוג P4S800D של ASUS

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

פורסם

אוברקלוק זה לא ללוח...זה למעבד/זיכרון/כרטיס מסך...או כל דבר אחר...ושאתה עושה למעבד אתה עושה גם ללוח (במקרה של 1:1)...

תעשה דרך הביוס...למה עם תוכנה..?

פורסם
  • מחבר

אבל זה נעול לי איך אני מעדכן

פורסם

בלוח הנ"ל אין נעילת AGP/PCI

אין גם אפשרות לשנות מתח למעבד אם אני לא טועה

בקיצור, אל תבנה על OC עם הלוח הזה

פורסם

למה לבאס את הבן אדם, גם אם אין נעילה ואין הוספת מתח זה לא כזה קריטי, תלוי במעבד...

תשמור על תדרי PCI\AGP סבירים (31-35) ונסחוב עד הנקודה שהוא לא יציב יותר.. בדרך כלל מעבדי אינטל מתקדמים גם על מתח סטוק...

פורסם

לא מנסה לבאס, זה פשוט לא מומלץ

מניסיון עבר בOC ללוחות ללא נעילת AGP/PCI

תכין את הדיסק התקנה של הXP.

פורסם

זה נכון לגבי כל אוברקלוק שעושים לא בזהירות, כל עוד המשתמש יודע מול מה הוא עומד ואיך להתמודד עם זה, לא צריכים לצאת בנזקים..

בגלל זה אני אומר מראש לשמור על תדר אפיק נורמלי...

שוב, זה כמובן תלוי במעבד שלו, לא כולם יכולים להתקדם בצורה מספקת בלי מתח

פורסם

אבל פה הסיכון יותר גדול

גם לדיסק הקשיח (ולמידע) וגם לכרטיס מסך

פורסם

בלוח הנ"ל אין נעילת AGP/PCI

אין גם אפשרות לשנות מתח למעבד אם אני לא טועה

בקיצור, אל תבנה על OC עם הלוח הזה

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/i865-alternatives_4.html

למטה רשום:

Thanks to the SiS655FX chipset, the frequencies of the AGP and PCI buses are locked at their normal values, 66/33MHz.

ויש אפשרות להעלות מתח למעבד ב 0.1 בלבד

פורסם

צודק, אני התבססתי על הת'רד הזה

פורסם

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/i865-alternatives_4.html

למטה רשום:

Thanks to the SiS655FX chipset, the frequencies of the AGP and PCI buses are locked at their normal values, 66/33MHz.

ויש אפשרות להעלות מתח למעבד ב 0.1 בלבד

כן יש לו נעילה כמו שאמרת...........הלוח הנ"ל יכול לספוג אוברקלוק אבל לא אובר כזה רצחני........פותח התראד תיכנס לכתבה שרד אנג'ל הביא ושם תראה איך אתה בדיוק מעלה את הFSB של המעבד.........מומלץ בלוח הנ"ל לכבות את האופצייה HT של המעבד משום שהוא לוקח יותר מתח למעבד ויכול לגרום לחוסריציבות ככה שאם המעבד שלך לא תומך בHT מומלץ לכבות את האופצייה........ :xyxthumbs:

פורסם

כן, טעות שלי ושל עמרי, תתעלם מכל מה שכתבנו ;D, הייתי צריך לבדוק את המידע ולא להסתמך על בדיקות של אחרים ;)

העיקר האמת יצאה לאור, וווווווהוווווווווווווווווו !

פורסם

כן, טעות שלי ושל עמרי, תתעלם מכל מה שכתבנו ;D, הייתי צריך לבדוק את המידע ולא להסתמך על בדיקות של אחרים ;)

העיקר האמת יצאה לאור, וווווווהוווווווווווווווווו !

מה קרה אנחנו שמחים היום? :D ::)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם מכל הלב כנראה שאני לא יעשה אובר אני יקנה קירור טוב יותר וכרטיס מסך תודה רבה אלייייייייי :hi: :hi: :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים