עבור לתוכן

למחשב שלי יש כבר שנים בעיות עם ג'אווה

Featured Replies

פורסם

מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי?

למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר.

אז אוקי הנה הבעיה:

לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש.

למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE

שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)).

מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה עדיין לא עזר :\.

עכשיו שיש לי FIREFOX זה החמיר, פעם ביטול NIS היה איכשהו עוזר אבל עכשיו זה בכלל על הפנים, שום דבר לא נטען וגם לא msn.co.il.

חיפשתי בsun אבל התחלתי להסתבך שם עם כל התוכנות שלהם לא ידעתי מה אני אמור להוריד :\.

חיפשתי בפורום הזה נושאים אחרים אבל אני לא בטוח אם חלק מהם היו קשורים אליי כי אני לא ממש מתמצא עם כל הג'אווה הזה.

אז אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי : )

תודה מראש

פורסם

תוריד גאווה תריץ חיפשו מהיר בגוגל זה ממש פשוט...

פורסם
הנה קישור להורדת Sun Java
פורסם

בנורטון אינטרנט סקיוריטי תבטל את החסימת פרסומות ותפעיל את המחשב מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני מודה מודה מודה מאד על תגובתכם

אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה :\

מה שאמרתם עד כה עשיתי מזמן וזה עדיין לא פתר כלום. :\

אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לעשותם.

תודה

פורסם

ה NIS עשה במחשבים שראיתי רק בעיות.. דבר ראשון הייתי ממליץ לך להסיר אותו לחלוטין.. אחרי זה גם לבטל את ה FIREWALL הפנימי של WINDOWS. לבסוף הייתי משיג משהו יותר נורמלי כמו שילוב של ANTIVIRUS של KASPARSKY, לגבי FIREWALL אני משתמש בפתרון קצת קשה ליישום, אבל אחרים ממליצים פה על SYGATE.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121296.0

אחרי זה הייתי כמובן להתקין את ה JAVA1.5B3 מהאתר של SUN ואת ה FIREFOX 1.0.4 האחרון וזהו..

פורסם

רגע, הבעיה שלך היא ב-Java או ב-Javascript?

יש הבדל משמעותי בין שני הדברים...

פורסם
  • מחבר

למען האמת אין לי מושג :\

אני חושב שבשניהם

ממממ

אוקי למעלה יש לי קישור ישיר לSUN JAVA שזה לא ממש משנה כלום.

בקשר לפיירוול אני אוריד אותו, זה ממש חרטא.

יש אחד שקוראים ALARMZONE או משהו כזה, הוא טוב?

אני צריך עזרה רק בקשר לג'אווה, אם אני יכול להוריד גם את זה וגם את זה

אז כל המרבה הרי זה משובח :\

יש לי גם פיירוול במודם עצמו, אבל אם אני אבטל אותו יש סיכוי שהמחשבים האחרים לא יהיו מוגנים אז זה בעיה קצת.

אם למישהו יש עוד הצעות אני מוכן לשמוע :) אני אעשה את הדברים האלה מחר (מתכונת במתמטיקה) ואם זה יעבוד או לא אני אגיד לכם, אני רק רוצה מחשב שיעלה הכל נורמלי :|

רב תודות

פורסם
  • מחבר

מממ

מחקתי את הNIS

ואין שום הבדלים

עם IE זה עובד בסדר ברב האתרים אבל בFIREFOX זה ממש ממש גרוע. זה לא טוען דבר וחצי.

הורדתי את jre מSUN ושום דבר לא השתנה.

פורסם

ניסית להתקין FIREFOX לגמרי מחדש (לעשות הסרה ולמחוק את הפרופיל לגמרי מה DOCUMENTS AND SETTINGS) ?

מה רשום לך ב CONTROL PANEL -> JAVA -> ABOUT בגרסאת JAVA?

פורסם

"שנים בעיות עם JAVA" ? תפרמט.

;D

פורסם
  • מחבר

זה לא עזר :\

ואם אני מפרמט המחשב עושה לי מלא בעיות בהתקנה (אני יודע להתקין עשיתי את זה מיליון פעם) ואז צריך לקחת את המחשב שבוע, ובנינו אנחנו יודעים מה זה מחשב בלי שבוע, במיוחד שכל הלימודים שלך :\.

java 2 platform standard edition version 1.5.0 build 1.5.0_02-b09 copyright 2004 sun microsystems, inc

פורסם

יש כבר באתר Version 1.5.0 (build 1.5.0_03-b07) למרות שאני לא יודע אם זה יעזור..

ועדיין לא אמרת לי אם ניסית למחוק את הפרופיל...

פורסם
  • מחבר

מממ

ניסיתי אבל לא כל כך הבנתי על מה מדובר

REINSTALL זה לא אמור להספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים