פורסם 2005 במאי 1320 שנים סתכלו.. יש לי מעבד אינטל 3.0GHZ סוקט 775 וקירור טוב עליו של טרמלטייק טאוור 112 עכשיו יש לי זכרונות של פטריוט TCCD 2X512 רציתי לדעת איזה פוטנציאל יש לי? כמה מתח אני אמור לעלות למעבד שלי ומתי? כנ"ל לגבי הזכרונות שלי .. אני מקווה שתינתן לי עזרה טובה! אם אני ייעשה דברים יפים יהיו גם תוצאות יפות שאני אוכל להביא
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר ת'שמע אחי בעיקרון השאלה שלי כמה מתח אני יכול לעלות למעבד שלי כדי שהוא לא יישרף ולזכרונות גם כן ועשיתי לו כבר לו אוברקלוק אחד וייצא לי 36 שניות בסופר פאי אבל היה בערך יציב כנארה בגלל המתח בגלל זה אני רוצה לדעת כדי שיהיה יציב לא בעיה של חום תודה!
פורסם 2005 במאי 1320 שנים כמה המתח סטוק שלו? לא הייתי נותן לו מעל 1.45-1.5v בערך, תלוי בסטוק, וכמובן שהטמפ' זה עניין אחרלזכרון אתה לא ממש צריך לתת מתח, לא יותר מ-2.7-2.8v, פשוט תשים אותם על 3-4-4-8, ואח"כ תהדק תזמונים
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר המתח סטוק הוא 1.3625V העליתי אותו לפעמים ל1.4V אבל עדיין לא יציב לעלות אולי עוד הכוונה היא ב-250 FSB אהמ...יש בעיה קטנה בתזמונים אני לא יכול לעלות אותם ל3 בקאס...יש מצב לשנות ת'זה אולי?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אתה מתכוון שהמעבד מגביל בגלל המתח או שהוא בכללי מגביל כי הוא לא יכול יותר מזה?ובאפשרויות בביוס של התזמונים אני לא יכול לשנות ת'קאס ל-3 רק ל2.5 ו-2
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אני מתכוון אם רכיבים אחרים לא מגבילים אותך, למשל הזכרוןאיזה לוח יש לך? נשמע מוזר מאוד שאי אפשר לשנות את ה-cas ל-3
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אחי לא יכול שהזכרונות מגבילים אותי ראית אילו זכרונות יש לי?אהמ...יש לי לוח של ג'יגהבייט 8IPE775-G
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אם לא תשחרר להם תזמונים (כמו שאמרת שאתה לא מצליח לעשות), הם יגבילו אותךאני לא מצליח להוריד את ה-Manual של ג'יגהבייט מהאתר שלהם, ההורדה פשוט איטית מדי ואז נתקעתPAT מופעל? נסה לבטל אותו
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר לא אחי ת'תזמונים אני יכול לשנות למה שאני רוצה אבל רק ת'קאס אני לא יכול לשנות ל-3ומה זה PAT? הגדרה כלשהי בביוס ? איפה אני רואה אותה?אהמ...מה ניסית להוריד לא הבנתי
פורסם 2005 במאי 1420 שנים לא אחי ת'תזמונים אני יכול לשנות למה שאני רוצה אבל רק ת'קאס אני לא יכול לשנות ל-3יש כאן סתירה קטנה. אם אתה לא יכול לשנות את ה-cas, אתה לא ממש יכול לשנות את התזמוניםPAT - חפש Performance Mode או משהו דומה, ותבטל אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.